Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

KWAN YIN ÜZENETE

2021-08-02

Hamarosan megtudjátok a feladatotokat


7 sugár quan yin.png

Kép: Pinterest.com

 

KWAN YIN ÜZENETE


Szeretteim,
azért jöttem, hogy beszéljek nektek azokról az intenzív energiákról, amelyek mindegyikőtöket érintik, a Fénymunkásokat és a Föld minden emberi létezőjét egyaránt. Számos csodálatos esemény történik mindegyikőtökkel. A belső látás és a belső hallás ajándékai megnyílnak. Olyan dolgokat fogtok látni és hallani, amelyek korábban nem voltak észlelhetők a számotokra. Látni fogjátok a szellemi vezetőiteket, a tanítóitokat és az angyalaitokat, akik körülvesznek benneteket. Érezni fogjátok a jelenlétüket, és hallani útmutatásukat.


Egy olyan időszakba érkeztetek, amikor olyan isteni ajándékokat kaptok, amelyek jogosan megilletnek benneteket.

 

Kedvesem, Te, aki olvasod ezeket a szavakat, méltán kiérdemelted a jogot arra, hogy a szellem ajándékait megkaphasd. Ahhoz, hogy magadhoz vedd ezeket az ajándékokat, el kell merülnöd lelked csendjében, pihenésed nyugalmába és nyitott szívedben. Ott, az arany szívedben kinyílnak az ajándékaid. Engedd, hogy az idő elteltével, ezek az ajándékok megnyilvánuljanak benned és általad.


Ez egy isteni ajándék Atya/Anya Istentől a Teremtőtől, hogy lehetővé tegye számotokra, hogy nagyobb segítséget nyújtsatok testvéreiteknek a Földön.

 

Ahhoz, hogy ezt megtörténhessen, vissza kell emlékezned arra, amit erre az életedre vállaltál. A szellem nagy ajándékai a megfelelő időben fognak érkezni a számodra, és azon az életterületen fognak megnyilvánulni, ahol feladatod van.


Sokan észrevettétek, hogy miképpen működik most az életetekben az isteni vezettetés és szinkronicitás. Sok csodálatos esemény történik veled és érted. Ez a csodák és varázslatos napok kezdete. Az aranykort teremtő energia most nyilvánul meg, és mindegyikőtök segít abban, hogy behozzátok és szilárdan rögzítsétek a Földön. Ti vagytok azok, akik az új világot teremtitek, mert minden megváltozik, minden változó állapotban van. Amit egyesek „káosznak” neveztek, az valójában az új születése. Ez csak azt jelenti, hogy jön a Fény, Szeretteim.


A Fénymunkások minden lehetőséget megkapnak most ahhoz, hogy biztonságos körülmények közé kerüljenek, hogy az elkövetkező napokban semmilyen negatív hatás ne zavarja meg figyelmüket. Fókuszod továbbra is a kozmikus Fény lehorgonyzásán és fenntartásán legyen, megtartva az egyensúlyt és a belső békét, függetlenül attól, hogy mi történik a körülötted lévő világban.

 

Mindannyian ismeritek vagy hamarosan megtudjátok a feladatotokat, mert ígéretet tettetek arra, hogy segíteni fogjátok a Föld felemelkedését, az emberiség ébredését és átalakulását.


Továbbra is gyakoroljátok a szeretetteljes érzés megtartását és a hálaadást minden nap, örömöt és felemelkedést érezve - mert miközben ezt teszitek, ezek az érzések kitágulnak a világba, és segítenek erőt adni a körülöttetek élőknek. Ez természetesen először az éteri szinteken történik, és a körülötted lévők nem látják és nem ismerik fel ezeket az ajándékodat, ennek ellenére lélek szintjén megbecsülik őket és nagy segítséget jelent a számukra.


Hamarosan sok új hír és kinyilatkoztatás lesz, amelyek látszólag villámgyorsan fognak érkezni. Minden lélek a Földön éhezik a pozitív változásokra, és érzik a körülöttük lévő légkörben a nagy átalakulásokat, és Te, drága fényküldött azért vagy itt, hogy segíts. Már a puszta jelenléted a jelenlegi tudatosságod pozitív frekvenciájával és emelkedett rezgésével növeli a körülötted lévők energiaszintjét és a légkör fénytelítettségét.


Nem azért mondom ezt, hogy megsimogassam az egódat, hanem mert ez az igazság a magasabb szintekről. Ti a fény és a szeretet csodálatos lényei vagytok, akik a Földön inkarnálódtak, hogy segítsetek neki és minden lakójának, amikor átlép a magasabb dimenziókba. Biztosítunk arról, hogy bár minden kaotikusnak tűnik, valójában van egy kidolgozott és összehangolt terv.

 

Ti egyszerre vagytok a kiváltói és a tanúi ezeknek az izgalmas változásoknak, amelyek most a bolygón zajlanak.

 

Szeretet és öröm van a levegőben!

 

Tartsatok ki, Kedvesek, továbbra is nyíljatok meg a bennetek kibontakozó útmutatásra, inspirációra és belső tudásra.

 

Mindannyian együtt dolgoztok, egységben a magasabb síkokon, ezért van annyi csodálatos és tagadhatatlan szinkronicitás az életetekben most. Legyél a szeretetben és az örömben!

 

 

Kwan Yin vagyok

 

 


2021. július 31
Közvetítette: Marlene Swetlishoff
Fordította: Aysha