Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Légy bölcs mester!

2022-03-03

A mátrixból való kitörés

új 6.jpg

 

Kuthumi:

 

Én vagyok Kuthumi, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának chohanja, és üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket.

 

A bölcsesség a feltétel nélküli szeretet egyik aspektusa. A bölcs az, aki pontosan tudja, hogy mikor cselekedjen, és sohasem reagál éretlenül, és ezen e szó mindkét aspektusát értem. Éretlenség pszichológiai szinten, és spirituális szinten. Az érzelmi vagy pszichológiai éretlenség nem csak akadályoz téged, hanem gyakran átmenetileg leállítja a Fénymunkás utazását. Fontos, hogy megemlítsem, nem számít az, hogy valaki milyen előrehaladott spirituális szinten. Lehet akár nagy tanító, guru, aki magában hordozza a világ összes metafizikai, ezoterikus és spirituális tudását, ha pszichológiailag éretlen, akkor az intellektuális tudása abszolút semmit nem jelent.

 

A pszichológiai, érzelmi érettség az egyensúly fenntartásának központi magja. Ez a központi stabilizálója minden léleknek, aki a spirituális harcos ösvényén való járást választotta. Az ostoba Fénymunkások sokkal veszélyesebbek, mint az átlagosan ostoba férfiak és nők az utcáról, akik semmit sem tudnak a metafizikáról, ezotériáról, filozófiáról vagy bármi másról. Kihívásra készteti az életed mindazon területeit, ahol önelégültséget tanúsítasz, hol elvakítottad a szemedet, ahol megsüketítetted a füledet, és arra csábít, hogy kavard fel az edényt, hogy hozd forrásba, mert ez az a hely, ahol megtalálod az igazságodat.

 

A bölcs mester sohasem táplál illúziót.

 

A bölcs mester megáll, figyel, és pontosan tudja, hogy mikor cselekedjen, és a cselekvés az illúzió széttörésének katalizátorává válik. Kérem, hogy tartsd ezt észben minden földi napodon. Nem az autentikus ösvényen járó igazán bölcs mester az, és nem a fény vagy igaz szeretet lénye, aki örökké illúziót táplál, akár a tiédet, akár bárki másét.

 

Az emberi formában teljesen meghatalmasodott lélekké válás ösvényén vagy, ezért minden meglévő illúziódat szét kell törnöd.

 

Ezek szét lesznek törve, de Te határozod meg, hogy milyen hosszú ideig fog tartani ez a folyamat. Távolodj el azoktól a helyzetektől és emberektől, amik, és akik illúziókat táplálnak, és becsüld meg az igazságot. Légy bölcs mester! Figyelj, ha szükséges, különben járd a saját utadat. Tudd, hogy mikor jön el az illúziót táplálók számára annak ideje, amikor valami mást tapasztaljanak. Amikor eldöntik, hogy már másként tapasztalnak, akkor a lábuk megtalálja a Te ösvényedet. Hozzád hívják őket, és abban a helyzetben leszel, hogy megadhatod nekik azt, amire szükségük van, ők pedig abban a helyzetben lesznek, hogy elfogadják azt, amit kínálsz.

 

Sose próbálkozz azok áttérítésével, akik nincsenek rá készen, mert ilyenkor vesztes csatát vívsz.

 

Csak létezz, éld az igazságodat, beszélj róla, létezz benne, és körülötted minden a helyére fog kerülni.

 

A kicsinyes ingerültség az egó, az alsó egó eszköze, hogy eltérítsen téged attól, ami fontos, ezért bölcsen válassz, hogy mire fordítod az erődet. Amikor magukba szippantanak ezek a kicsinyes bosszúságok és jelentéktelen szóváltások, akkor átadod nekik az erődet.

 

Sok gyermek még négy évesnél is fiatalabb, amikor már komoly negatív befolyás éri e holografikus betét eredményeként. Ez különösen ahhoz a fizikai testtel kapcsolatos illúzióhoz kötődik, hogy hogyan néz ki a test, milyen a mérete és a formája, és így tovább, és így tovább. Ez egyike a legelgyengítőbb holografikus betéteknek vagy implantátumoknak, ha nevezhetjük így ezeket, amelyekkel az emberiségnek foglalkoznia kellett. A harmadik dimenzióban a figyelmedet minden a külsőségekre fókuszálja.

 

Az a mintázat, hogy a saját éneden kívül keress megerősítést, hogy magadon kívül keress jóváhagyást, szeretetet, gondoskodást, táplálást és biztonságot.

 

Számos évvel ezelőtt az asszonyok azon igyekeztek, hogy tökéletes háziasszonyok legyenek, abból a célból, hogy tökéletes férjet kapjanak, aki megvédi őket, gondoskodik róluk, és biztosítja, hogy biztonságban legyenek. Nincs rá szükség, hogy továbbra is fenntartsd ezt a képet, habár genetikailag még jelen van.

 

Tudod-e, hogy amikor butának, szerethetetlennek, taszítónak, kövérnek érzed magad, vagy az összes többi magadra aggatott címkének megfelelőnek, akkor el vagy térítve, hogy úgy játszanak veled, mint egy gyaloggal a sakkjátszmában?

 

Mert minél rosszabbnak érzed magad, annál erőtlenebbé válsz, minél kevésbé érzed, hogy szereted magadat, annál erősebb lesz a félelem, és olyan mechanizmussá válsz, amelyik táplálja ezt a hologramot, ezt a mátrixot, amelyikről beszéltem.

 

Azon dolgozunk, hogy a sötét világok portáljai közül egyre többet és többet becsukjunk. Minél meghatalmasodottabb mindegyikőtök, annál könnyebbé válik számunkra lezárni ezeket a rendszereket. Bár létfontosságú, hogy mindannyian velünk dolgozzatok. Ezért azt, kérem, hogy abban a percben, amikor taszítónak, szerethetetlennek, és határozottan gusztustalannak érzed magad, emlékeztesd magad arra, hogy játszanak veled.

 

A lelked, a szíved és a kisugárzott fényed szépsége sokkal hatalmasabb, mint a tested kinézete.

 

Igen, mindannyian dolgoztok a korosodási folyamat megfordításán. Vitatható, hogy ez mennyi időt fog igénybe venni. Időd többségében belső szellemedet kell táplálnod, a fény és a szépség belső minőségeit.

 

Minél inkább az éned fényét táplálod, és nem az egóét, annál jobban tápláljuk mi is az én fényét, annál erősebbé válsz, és ez a belső ragyogás keresztülsugárzik. Ez az, ami táplálni fogja a szeretetet köztetek.

 

Biztosítalak téged, hogy amikor túlmész a felszínen és a külsőségeken, és átjárod az igaz esszencia, a bölcsesség, a fény, az erő és a szeretet azon mélységeit, melyek minden lélekben léteznek, akkor a legragyogóbb elképzeléseidet meghaladó átalakulások fognak végbemenni benned. Az energiád el fog tolódni és meg fog változni, önmagad és életed érzékelésének módja drámaian meg fog változni. Ahogy önmagadat látod, ahogy mások látnak téged, szintén nagyon más lesz ebben a térben, amin az elme, ezen keretét értem.

 

A szeretet e terében használni fogod a hatalmas „mágiát” a kvantummechanika idézőjelei között.

 

Az önmagadért való teljes felelősség felvállalásának utazásán veszel részt. Az igazságod összes aspektusának birtokba vételén. Keresztülmész, keresztülvágod magad, ha muszáj, minden illúzión, amelyek eltérítenek téged az igazságtól. Vagy megpróbálnak arról meggyőzni, hogy egy rajtad kívül álló forrás függésben tart téged, akár másik ember formájában, akár más hiedelemrendszer, felfogás, hozzáállás, kivetítés, vagy bármi más formájában. Hallgass a saját szívedre, hallgass az ösztöneidre, és mindig fel fogod ismerni az igazságot.

 

Csak egyetlen hatalmas létező igazság van, amit mindenki képes és hajlandó felismerni, az, ami belül létezik benned, ami a mag részed. Minél inkább próbálod levedleni a régi utakat és a létezés minden olyan mátrixából való kitörésre fókuszálni, amelyek táplálják az illúziót, annál inkább a helyes irányba fordulsz.

 

A Minden Létező fénye, igazsága és szeretete legyen veletek, a legmagasabb és legtisztább fény, igazság és szeretet tárja fel magát számodra, és az összes igazság táruljon fel a számodra.

 

Béke és áldás legyen veletek.

 

 

Adonai

 

 

 

Kuthumi

Michelle Eloff közvetítése által