Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Lord Antar

2018-10-08

Lord Antar vagyok a 7. dimenzióból, a Fény hazájából!

Lord Antar.png

Kép forrása: Pinterest.com

 

Köszöntelek benneteket testvérek! Lord Antar vagyok a 7. dimenzióból, a Fény hazájából!

Szeretettel figyelünk benneteket. Fejlődésetek felgyorsult, s látjuk, ahogy a dimenzióugrás előkészületei folynak. Nagy lépés ez nektek és bolygótoknak! Erőt, kitartást, hitet és összefogást igényel. De azt is nagy örömmel látjuk, hogy felfogjátok ennek jelentőségét, s egyre többen jártok a Fény Útján. Tudjátok ti is, más út nincs, csak a fejlődés útja! Minden s mindenki ezen halad, még akkor is, ha világok dőlnek össze, birodalmak semmisülnek meg, hogy azok helyén új, dicső élet sarjadjon.

Velünk is megesett mindez! Átéltük sorsotokat mi is. Hasonló fejlődési fázisban jártunk már, mikor hatalmas háború tört ki bolygónkon. Eluralkodott a félelem, hatalomvágy és kapzsiság. Testvér-testvér ellen, barát-barát ellen! Bolygónk lángokban állt!

De akkor egy csoport, ki tudatosan szívén viselte népünk sorsát, a beavatott tudással rendelkezők, felébresztették az Isteni Erőket, s mikor eljött az IDŐ, sötétségbe borították földünket, mi akkor otthonunk volt. Ez hatalmas „sokkot” okozott a békétlenkedőkben, s erejüket, mit eddig egymás ellen fordítottak, egymás szolgálatába állították a katasztrófa megelőzésére! Rádöbbentek kollektív sorsukra, s hogy csak együtt, összefogva, egyként haladhatnak tovább az emelkedés útján! Az épülés, megbékélés, nyitottság időszaka következett. A beavatottak egyre több lélekben tudatosították az erőt és a hatalmat, melyet a Fény szolgálatába állítottak! A szeretet ereje fogta át bolygónkat, s az áldásenergiák sugározták körbe. A bolygón élők megnyitották magukat az Isteni/Teremtői Akarat előtt, s annak befogadásával az emelkedést választották!

Ekképp tudok most hozzátok szólni e dimenzióból. Mi átéltük, mire most ti készültök. Mi tudjuk, mire vállalkoztok, s azt is mi lesz jutalmatok: Béke, Fényesség, Szeretet, Egység, Jólét!

De ide el kell jutnotok! Együtt! Összefogva! Tudatosan!

Én, Lord Antar, arra kérlek benneteket testvérek, segítsétek egymást! Lássátok egymásban a létezés csodáját! Fogadjátok el Isten teremtő hatalmát mindenben, mi megnyilvánul világotokban! Akarjatok fejlődni, tudatosodni, s együtt összefogva tegyetek érte. Bocsássatok meg egymásnak és adjátok föl a gyűlölködést, rivalizálást, széthúzást! Elpusztíthat benneteket! Tanuljatok! S lássátok, mit elmondtam igaz és való. Ébredjetek most, míg megtehetitek! Míg sorsotokat magatok irányítjátok s nem az elsöprő események!

Egy csodálatos és hatalmas változás előtt álltok! Én mondhatok nektek ilyet, mert mi átéltük! A feladat nagy és nemes. Küzdelmes, de gyönyörűséges! A világ, melyet építetek magatoknak, ha szívvel teszitek, Isten Országa lesz számotokra! Az a hely, melyet minden pillanatban álmodtok, melyben teljességben élhettek félelmek és kötöttségek nélkül. Rajtatok áll! A ti szívetek-lelketek erején és kitartásán. A ti összefogásotok nagyságán! A ti tudatosodásotok mértékén és elfogadásotokon!

Elsőként nem kell mást tennetek, mint körbenéznetek magatok körül, s látnotok! Lássatok a szeretet szemével! Lássatok a szív szemével! Vegyétek észre azt az áldást és csodát, mi körülvesz benneteket, s ti úgy hívjátok ÉLET! Mi Létezésként említjük, Igaz Valóként.

Lássátok! Érezzétek, hogy meg akarjátok tartani, jobbá kívánjátok tenni. Akarjatok tenni és tenni akarjatok! Isteni, szeretetből fakadó akarattal! S ha ezt már érzitek, akkor kérjetek, mert kaptok segítséget! Tőlünk a felsőbb dimenziókból is. Mert mi bármikor kapcsolatba léphetünk veletek, ha akarjátok ezt!

Ha szeretettel összefogtok, s nem zárkóztok el egymástól, a másik meghallgatásától, s elfeleditek azt, hogy csak a ti igazságotok a jó, akkor tettetek sokat magatokért!

Adjátok át az ego igazságát az Isteni Igazságnak!  Nyissatok egymás felé, hogy befogadhassatok! Lássatok magatokban és magatok körül szeretettel! Akarjatok jobbak lenni és jobbá tenni! Cselekedjetek Istennel szívetek szavára!

Döntsétek el utatok, s menjetek végig rajta kitartással, és az Isteni Akarat befogadásával!

A Fénybe tartsatok testvéreim, és odaérkeztek!

Kérjétek a 7. dimenzióban élő testvéreitek segítségét és Fényenergiáinak áradását Földetekre, hogy tudatosodjon bennetek példánk!


Jó utat testvérek!


Lord Antar szólt

 

Forrás: Pusztai Orsolya