Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Mária Magdolna

2019-11-20

A Belső Érzékelés

mária magdolna 3.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Mária Magdolna: A Belső Érzékelés

 

A Belső Érzékeléshez való visszatérésed nagyon fontos vonása megvilágosodásod személyes útjának. Mikor életedet szinkronicitásokkal látod kibontakozni, akkor feltárul előtted, hogy minden tökéletes és isteni áramlatban van, és így nagyon kevés akadály kerül csak az utadba. Hatalmas különbség van a kihívások és az akadályok között. Kihívásaid a képességeidet tesztelik, hogy hasznosítsd azokat a képességeidet, amiket mesteri szinten elsajátítottál. Az akadályok viszont meggátolnak abban, hogy olyan irányba menj, ami nem teljesen felsőbb javadat szolgálja. Sokszor a kihívásokat akadályként érzékelitek, ilyenkor eluralkodik a zűrzavar és elkezdtek körbe-körbe járni, vagy szüntelenül ugyanabba a zsákutcába futtok bele. Nagyon sokszor összezavar benneteket ez a két szó, egyszerűen azért, mert még nem sajátítottátok el annak természetes képességét, hogy bízzatok az intuíciótitokban.

 

A te feladatod annak a tudásnak mesteri szintű elsajátítása, hogy mi a különbség e két dolog között: a kihívások és az akadályok közt.

 

Az intuíció egy szent kulcs a bennetek rejlő mennyország kapujához, és mindig felfedi számotokra az igazságot. Amikor egy kérdésben iránymutatást kértek, vagy valamire konkrétan ráhangolódtok, akkor bármi, ami a legelső tíz másodpercben jön fel, maga az igazság - legyen az érzés, reakció, vagy válasz - az az intuíciótok hangja, ezután a hang után már az elme lép be, elkezditek szétanalizálni az igazságot és beléptek az illúzió mátrixába. Minél többet gyakoroljátok, hogy az első tíz másodperc hangjára hallgassatok, annál meghatalmasodottabbá váltok.

 

...
 
Az érzékelésen túl ott a kivetítés, tudatalattid pedig információt vetít ki érzelmi, mentális és spirituális mátrixaidba, ami a harmadik dimenziós valóság tudatos, fizikai érzékelését eredményezi. Ez nagyon erőteljes tanítás, amit mindannyiótoknak el kell sajátítania, mert mikor megtagadod az intuíció hangját, a Belső Gyermek hangját, aki a belső érzékelés és az ártatlanság teréből szól, akkor a nyers igazságot kapod, ami része autentikus éned hangjának.

 

Amikor elemzed a világodat, akkor arra használod a mátrix programját, hogy szétboncold tapasztalatodat, és elutasított érzékeléseket kapcsolsz hozzá, amik eltorzítják tapasztalatod igazságát. A kifejezett teremtés olyasmi, ami mindig belülről jön létre. Nem olyasmi, amit azon érzékeléseid összességeként raksz össze, amiket a külső világ hatásainak eredményeként vásároltál. Ez a kifejezett teremtés közvetlenül a belső érzékelésedből származik, más szavakkal a belső érzékek és az igazság érzékeléséből, és abból, hogy hagyod, hogy keresztüláramoljon a szívcsakra teremtő hangján, ami létrehozza a szent áramlatot, ami kapcsolódik a már említett szinkronicitás áramlathoz.

 

Mint már korábban mondtam, a te felelősséged megtanulni különbséget tenni az akadályok és a kihívások közt. És amikor már tudod a két szó közti különbséget, akkor az életed sokkal könnyedebben zajlik majd. A szinkronicitás alapvető fontosságú szerepet játszik majd az általad keresett lehetőségek kapuinak megnyitásában.

 

Amikor elfogadod az utad történetét úgy, amilyennek eredetileg megtervezted, akkor megengeded magadnak, hogy használd a megkülönböztetés erejét.

 

A döntésben rejlő erődet, hogy használd belső érzékelésedet, ami az éned ártatlan, teljesen igaz, autentikus aspektusából fakad és használod azt a termékeny, szent mezőt, ami a teremtőképességed magvait őrzi. Így a bölcsesség fái szent gyümölcsöt hozhatnak, olyan gyümölcsöt, ami egész hátralévő életedre ellát téged. A bölcsesség minden kincse mérhetetlen, korlátlan bőséget hoz rád. Egyetlen pillanatig sem érzed majd azt, hogy szegény vagy, egyetlen pillanatig sem érzel semmiben sem hiányt, mert megtelsz önmagaddal.

 

Minden ember útja egyedi, és még azok is, akik most még alszanak, akik még mindig a régi mátrix kódja alapján élik az életüket, megkapják a lehetőséget, hogy hasznosítsák hatalmuk ezen aspektusait. Nem feltétlenül választják azt az utat, amit te, hogy kifejezzék ezt az erőt. De mikor a döntés megszületik, az erő kifejezésre jut, és a teremtés összes pontja egyesül. Létrehozva így az átalakulás nagyon erőteljes kapuját, és ezen keresztül új világ születik. Mindannyian ennek a világnak, mintázatnak vagy univerzumnak – amelyikhez a legjobban tudtok kapcsolódni - a teremtői vagytok, és mindannyian folytatjátok a kollektív teremtést ebben az új állapotban.

 

Legyen utad az a szent út, ami. Legyen számodra minden élet szent! Teljen meg szíved békével! Teljen meg elméd békével! És bontakozzon ki a világod harmonikusan és szinkronicitásokkal telve!

 

 

 

 

 

Mária Magdolna vagyok.

Mária Magdolna: Háromszoros Istennő aktiválás (kivonat)

Michelle Eloff közvetítése által

https://szivtanc.eoldal.hu/…/3-3-haromszoros-istenno-aktiva…