Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Mária Magdolna üzenete

2020-01-01

Az Új Hajnal manifesztálódik

új auzhc másolata.jpg
Kép forrása: pinterest.com

 

Mária Magdolna

 

Legyetek a Mindenség szeretet teljes és örömteli megteremtői

 

Egyre erősebb a vágyakozás az igazságra, az emlékezésre, a békére.

 

A legkedvesebb szívek a hit alapján folytatják az útjukat, amint áthaladnak minden megpróbáltatáson és minden örömön, amit a magasabb szintű kilátások hoznak. Ez önmagában békét teremt, felnagyítja az igazságot és megfürdet benneteket az emlékezet tengerében.


El tudjátok kezdeni látni és érezni mindazt, amit elhoztunk számotokra?


Az Új Hajnal manifesztálódik, amint az igazi szíveitek továbbra is elkezdenek megnyílni a szeretetre, az együttérzésre, az igazságra és annak az erőnek a tudomásul vételére, amely bennetek van arra, hogy megteremtsétek azt a világot, amelyről álmodtok.


Szeretnétek tudni azt, hogy „Mi jön?”


Nagy változás. Azok a dolgok, amelyek továbbra is folytatják az életetek átalakítását mindössze csak a kezdetét jelentik annak a nagy változásnak, amely bekövetkezik a világotokban.


Amint elkezditek egyre többen a békét választani az életeitekben, megértve azt, hogy a ti lehetőségetek és döntésetek az, hogy ezt válasszátok, minden egyes ilyen döntés energiája közelebb viszi a világotokat ahhoz, amire vágyakoztok.


Amint megszabadítjátok magatokat az elnyomásból, hasonlóan érző szívekkel veszitek magatok körül, akkor ezen tiszta energiák összeolvadása teremti meg a szeretet szívét. Azért beszélünk erről, hogy bátorítsunk benneteket, hogy elmondjuk, hogy amint megnyíltok arra, hogy felfedjétek az igazi spirituális természeteteket, a csodálatos dolgok elkezdenek manifesztálódni.


Növekedjetek szeretetben! Éljetek békében! Csakis az igazságot mondjátok! Hozzatok örömöt mindenkinek!


A nevetés az angyalok nyelve. A nevetés a béke és az egység elhozója. Mindez nem csak univerzális, de kihat a világra minden egyes dimenzióban is.
Az együttérzés könnyei együttérző világot teremtenek. A nevetés harmóniát hoz és összeolvad a Mennyország zenei szféráival.


Ez az ami inspirációt teremt, mivel ennek a rezgése rendkívül erőteljes és mindenkit megérint az otthon emlékeivel, ahol a végtelen lakik.

 

A végtelen szeretet, a végtelen vígasztalás, a végtelen inspiráció.


Ne vegyetek semmit készpénznek. Éljetek minden lehetőségen felül.

 

Olvadjatok össze a Mennyekkel. Legyetek inspiráltak, öröm teliek és legyetek mindig tisztában az energiátokkal, a hangotok hangzásával, a gondolataitok erejével.


Gondolkozzatok, érezzetek és legyetek a Mindenség szeretet teljes és örömteli megteremtői. Valamint továbbra is összeolvadtok mindazzal, amiből a Mennyország készült, érezni fogjátok a szívetekben annak az igazi emlékét, akik ti mindannyian vagytok!

 

 

Gail Swanson 2019 december 29.