Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Mária Anya üzenete

2020-12-05

Az Ébredés Rózsája

Mária - Rózsa.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Mária Anya üzenete

Az Ébredés Rózsája

Üdvözöllek benneteket, fény és szeretet gyermekei, Mária vagyok. Az Isteni Anya rezgéseit és frekvenciáit tartom és az Istennő energiáit, hogy szétosszam az egész világon és szerte a Teremtett Univerzumban. Több vagyok, mint Anya, az isteni nőiesség kifejezése vagyok, elsajátítottam a felemelkedés számos szintjét. Megértettem a Teremtő Univerzumot, és át tudlak navigálni annak több dimenzióján át. Megértem, milyen a Földön létezni, átélni az elválasztást és a korlátokat. Lépj kapcsolatba a Teremtővel, és tapasztald meg a jelenlétét, hogy hozzáférj ahhoz, ami valójában az övé. Az energia, a  rezgés, a bölcsesség, a benned lévő Teremtő jelenléte, majd az öröm, ami akkor jön, amikor képes vagy egy olyan földi életet élni, amely által kifejezed a teremtő erőt a lényedben.

Mária Anya ajándéka

Az ajándék, amit ma meg szeretnék osztani veletek, úgy ismert, mint az Ébredés Rózsája. Ez egy olyan rózsa, amely hasonlatos a földön található rózsákhoz, de telis tele van a Teremtő Univerzum rezgéseivel. Ez egy kozmikus szintről nyíló rózsa, benne van a szeretet, a szabadság és a feltárás rezgése. A feltárás a felfedés megannyi aspektusa, akár belső, akár külső, akár új dolgok felfedezése, vagy már jelen lévő igazságokra való emlékezés.

Meghívlak, hogy ülj le velem szembe, képzeld el, hogy együtt vagyunk. Közöttünk egy gyertya van, ez a gyertya az egész Teremtő Univerzum energiáját sugározza, a Forrást Szimbolizálja és olyan buborékot hozz létre, amely teljesen körülvesz bennünket.
Kezemben tartom a kozmikus rezgés ébredésének rózsáját, amely a szeretetet, a szabadságot és a felfedezést jelképezi. A rózsát a láng fölé helyezem, fokozatosan belesüllyed a láng közepébe.


Ha készen állsz, megkérlek, hogy teremts egy szándékot a kérdéseim által:


Mit kívánsz felébreszteni a lényeden belül?
Mit kívánsz felfedni a valóságodban?
Mit kívánsz felfedezni a világban?


Fontos, hogy időt szánj arra, hogy elgondolkodj a kérdéseimen, hogy szándékod szerint tiszta és pontos legyen.


Ha olyan szándékot hozol létre, amely átalakító, hagyd, hogy megérintsen minden szinten, és áthassa a valóságod minden részét. Fogadd be a szeretet, a szabadság és a felfedés energiáját. Amikor megtestesíted a szeretetet és a szabadságot, természetes módon fedezed fel mindazt, ami a Teremtő, így lehet, szánj időt arra, hogy elmélkedj a szándékodon. Képzeld el, hogy egész életedben arra vártál, hogy megteremtsd ezt az ébresztő szándékot, ez egy rendkívül fontos esemény, mindent magában foglaló szándék. Amikor megteremtetted a szándékodat, megkaphatod a Láng Ébredő Rózsáját.
Helyezd a szívcsakrádba és adj időt a Rózsának, hogy kibontakozzon, tapasztald meg sugárzó energiáját, gyógyítását és hatását.


Használhatod az Ébredés Rózsáját, amikor csak szeretnéd, akár többször is.

 

Fontos megjegyezni, hogy a Rózsa mennyire szent és hatalmas a szeretet, szabadság és felfedezés kozmikus pillanatában.
Időt és teret kell hagynod az ébresztő energiának, hogy valóban beilleszkedjen a lényedbe és a valóságodba. Elkezdheted észrevenni a lényedből fakadó szeretet jelenlétét, és a valóságodba integrált szabadság megnyilvánulását. Megtapasztalhatod, hogy sokkal többet fedezel fel, mint amit el tudsz képzelni. Használd ki az időt arra, hogy ez a folyamat teljesen beilleszkedjen a lényedbe. A folyamat egyik része, hogy megtapasztalod a szeretet, a szabadság és a felfedezés isteni jelenlétét.


Én Mária Jelen vagyok, hogy segítsek neked, támogassalak téged, bátorítsalak és öleljelek mindenkor. Ez az én egyszerű ajándékom neked a felemelkedés útján.

 

A szeretet és a szabadság jelenlétében engedd meg magadnak, hogy felébredj.

 

Fedezd fel, mi szükséges a felemelkedésed következő szakaszaihoz, hogy javadra legyen és a világ szolgálatában légy.

Feltétel nélkül szeretlek, és köszönöm!Mária vagyok


új rózsa.jpg


Natalie Glasson közvetítése

4 december 2020