Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Melchizedek

2020-07-01

Vegyétek fel a végtelennel való társteremtő köpenyét

melkizedek.jpg

 

Melchizedek 

 

Nyíljatok meg a befogadásra

 

Kedveseim a szeretet szárnyain érkezem, hogy beszéljek arról a nagyszerű és hatalmas lehetőségről, ami most előttetek áll.

 

A Teremtő szeretetének kozmikus fénye jelenleg nagy hullámokban érkezik a Föld atmoszférájába és ezek nagy energiájú hullámok.

 

Az, ha tisztában vagytok azzal, hogy jelen van azatmoszférátokban körülőttetek, ez támogat benneteket abban, hogy ezt a nagyobb fényt behozzátok a saját sejtjeitekbe, hogy ezáltal támogassátok a saját test rendszereitek további átalakítását.


Szánjatok időt minden egyes nap arra, hogy befogadjátok ezt a fényt, ami a láthatatlan területekről ide áramlik és hívjátok ezt magatokba.


Sok csatorna van, amelyek segítségével igyekeznek támogatni az emberiséget abban, hogy különböző módokon még nagyobb fényt tudjanak befogadni. Ezek most erőteljesebb mértékben kerülnek előtérbe és megnő a tevékenységük. Most a ti dolgotok kedves olvasók, hogy eldöntsétek a megadott módszerek közül melyek azok, amelyek a leginkább rezonálnak veletek. A legfontosabb megfontolás abban áll, hogy álljatok rendelkezésre ezen lehetőségek kapcsán, amint ezek beérkeznek. Azáltal, hogy ezt teszitek, támogatjátok az Isteni esszenciátokat abban, hogy gyengéden belépjen az energia mezőtökbe és befejezze a veletek való összeolvadást, ami a manifesztációja külső formája.

Amint áthaladunk ezeken a változásokon, mindazon ősi emberi kifejezés forma, amely nem szolgálja továbbiakban a magasabb tudat útját, továbbra is átváltoztatásra kerül a mostani átalakítási folyamat során.

 

Mi azt kérjük tőletek szeretett fény munkásaink, hogy minden nap irányítsátok a szeretet energiáját a közösségi emberi tudatba az elkövetkező hónapokban.

 

A szeretet ezen magasabb szintű energiája az, amely egy hatalmas lánggá nőhet ki mindazok szívében, akik megengedik azt, hogy ezek egy magasabb frekvenciára emelkedjenek azáltal, hogy befogadókészek rá. Amint ti az olvasók befogadjátok a kozmikus szeretet ezen nagyobb energiáját, akkor cserébe irányítsátok arra, hogy lehorgonyozódjon a Föld kristály magvába és azon kollektív tudatok energetikai sávjaiba, amelyek körülveszik a bolygót.


Nem kell, hogy irányítsátok azon szeretet energiákat, amelyeket kiküldötök magatokból, csak egyszerűen szeressétek minden fívéreteket és nővéreteket minden féle elvárás vagy feltétel nélkül. Legyetek tisztában azzal, hogy ugyanazon Forráshoz kapcsolódtok, akármilyen néven is nevezze ezt bármelyikőtök. Ti a Fény követeiként most áttértek a következő szintre a szolgálatotok kapcsán, melynek során az emberiséget, a Földet és minden királyságát szolgáljátok. Lássátok azon szeretet energiákat, melyeket ily módon kiküldötök, hogy hogyan segítenek abban, hogy szétfoszlassanak minden zavarodott energiát, amely felemelkedik a felszínre és amellyel szembe kell néznie minden egyes léleknek. Ez a mindennapos gyakorlat segít abban, hogy felébresszétek az emberiséget annak érdekében, hogy ez megszabadulhasson a régi paradigma minden nemű figyelemelterelésétől és illúziójától azért, hogy elkezdhessenek visszaemlékezni az Isteni eredetükre és egy új álmot álmodhassanak, ami az oly régen előrejelzett Aranykor kezdetéről szól.

 

Amint így fenntartjátok a feltétlen szeretet fókuszát, lássátok, amint minden diszharmónia feloldódik a kollektív tudatban és egy csillogó fény lép a helyére.

 

Vagy lássátok, amint ez a nagyszerű fény kifakad Föld Anya kristály magvából és kisugárzik az Univerzumba. Ez a gyakorlat, melyet sok fény munkás végez segít, hogy az Isteniség új sablonja oly módon jöjjön létre, ami előfogja segíteni a tömeges felébredést a teljes bolygón. A fényeteket fel fogják erősíteni a magasabb szintű spirituális birodalmak, amint összhangban azon dolgozunk, hogy győzelmet és sikert érjünk el. Hangolódjatok rá a Földre és adjatok hálát, amint a közeljövőben felemelkedik a magasabb fénybe és tudatosságba.

 

Vegyétek fel a végtelennel való társteremtő köpenyét a legnagyobb elhivatottsággal és becsülettel és legyetek tisztában, hogy itt vagyunk veletek és felerősítjük az erőfeszítéseiteket.

 

 

Marlene Swetlishoff