Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

MELCHIZEDEK ÜZENETE

2021-08-03

Égi ajándékok

melkizedek 1.jpg

Kép: Pinterest.com

 

MELCHIZEDEK ÜZENETE


Szeretteim, a szeretet szárnyán érkezem hozzátok! Örömteli híreket hozok nektek, tudván, hogy sok nagyszerű és csodálatos változás történik veletek. Elhoztuk neked a Szellem ajándékait, és nincs más dolgod, mint időt szánni arra, hogy mindennap lekérd őket.

 

Mindegyikőtöknél megnyílik mindazon potenciál, ami bennetek rejlik, minden látens képesség és adottság, amely rejtve szunnyadt. Kapcsolódj a Fényedhez és a legmagasabb látomásodhoz, kérd és fogadd el azokat az ajándékokat, amelyek hozzád érkeznek.


Szánj időt minden nap arra, hogy megnyisd a szív csakrádat minden szeretetre, amely hozzád árad, mert ez a szeretet a tied.

 

Mindegyikőtöket régóta kihívások és próbák elé tettek, és most készen álltok arra, hogy lelki szinten újjászülessetek, a Fény és a szeretet dicsőséges létezőévé váljatok, azzá akik valójában vagytok. Engedd meg, hogy bármilyen érzés, ami nem az, aki valójában vagy; felemelkedjen és feloldódjon a fényben. Vedd tudomásul ezeket az érzéseket és váljon szándékoddá, hogy átemelkedjenek és távozzanak tőled. Kérj segítséget ehhez a folyamathoz napi szinten, mert készen állunk arra, hogy segítsünk a továbblépésben és a kiemelkedésben.


Nem számít, mi történik a körülötted lévő világban, tartsd meg fényedet és a hitedet, hogy minden rendben van. A bolygó felemelkedésének nagyszabású tervét, gondosan megterveztük és az Isteni Terv minden fölött áll és megvalósul. Mindegyikőtöknek fontos feladata van az isteni tervben. Mindannyian, akik olvassátok most ezeket a sorokat, már tudjátok vagy sejtitek, hogy mit választottatok és vállaltátok, hogy az elkövetkező napokban, hetekben, hónapokban, években ebben a nagyszerű ébredési folyamatban megvalósítsátok.

 

Valóban egy teljesen új életforma felé haladsz a bolygódon, olyan módon, ami végül olyan békét eredményez a Földön, amilyet a lakói már hihetetlenül hosszú ideje nem tapasztaltak meg.
Engedjétek el mindazt, ami nem rezonál az Örökkévaló Isteni Esszenciáddal, ami nincs összhangban a legfelsőbb jóval. Add át az emberi akaratodat a Teremtő akaratának, hogy a Nagy Munka Isteni időzítés szerint bevégeztessen, ahogy a nagy változás napjai érkeznek. Gyűljetek össze csoportjaitokkal, hogy segítsétek ezen változások megteremtését. Szeretteim, tudjátok, hogy ahol két vagy több ember gyűlik össze, tiszta szándékkal és magasabb rendű céllal vezérelve, ott a Fény és a szeretet legmagasabb birodalmaiból érkező angyalok és arkangyalok is jelen lesznek.

 

Azért jövünk, hogy Isteni rendet hozzunk a világba, azért jövünk, hogy megtöltsük kelyhedet, fénnyel és szeretettel.

 

Merítsetek és igyatok belőle, kedveseim, mert ez mostantól mindenki számára szabadon elérhető.

 

Csak a tudatosságra és az emlékezésre van szükség minden nap. Bízz abban, hogy a napok előrehaladtával az isteni tervben való részvételed, feladatod sokkal világosabb lesz a számodra. Légy kész a változásra emberi „operációs rendszeren” belül – mert, amint átadod magad és befogadod Istent, a nagyobb Fény is behatol lényed minden sejtjébe.


Válj a gondolataid megfigyelőjévé, ahelyett, hogy hatalmat adnál nekik, és rajtuk rágódnál. Csak figyeld meg, és engedd el őket, azután helyettesítsd egy kijelentéssel, mint például: „Én vagyok minden gondolatom, érzésem, szavam és tettem mestere. Most teljesen hozzá igazodom a felemelkedés idővonalához és az örök isteni lényemhez. Nem az én akaratom, hanem a tiéd legyen meg Uram, Istenem, valósuljon meg rajtam és általam keresztül a legnagyobb jó érdekében. Így Legyen" Ha azon kapod magad, hogy beleragadsz a gondolatokba és érzésekbe, ahelyett, hogy csak megfigyelnéd őket, akkor menj ki a természetbe, ülj a facsalád egyik tagja mellé, és kérd, hogy segítsenek neked abban, hogy elengedd és megtisztítsd ezeket a gondolatokat és energiákat.

 

Engedd, hogy az aurikus meződ megtisztuljon, átfényesedjen és szabaddá váljon a negatív gondolati és érzelmi hatásoktól.


A kulcs itt az, hogy meg kell kérned az Angyalokat és isteni segítőket, akik körül vesznek téged, hogy segítsenek. Ha bármilyen nehézséget vagy kihívást tapasztalsz bármikor, a szóbeli kérés és kijelentés által nagymértékben csökkenthető a feszültség. A tudatos döntés a kulcs.


Mi látjuk és tudjuk, hogy milyen kihívásokon mész keresztül, és képesek vagyunk tanácsot és útmutatást adni a számodra, hogy miképpen tudod legyőzni a kihívásokat és nagyobb könnyedséggel és méltósággal végig menni a beavatásod lépcső fokain.


Végezetül most azokhoz szólok, akik velem és a Melchizedek Renddel dolgoztok és azt kérem tőletek, hogy kezdjetek el sokkal tudatosabban dolgozni velünk. Hozz létre erősebb kapcsolatot a fény birodalmával, hogy sokkal mélyebb és elmélyültebb szinten kerüljünk egymással összhangba. Így a Földnek, minden királyságának és az egész emberiségnek a legnagyobb javára válik, azon új valóság és új minta, amelyet lehorgonyzol. Nagyra értékeljük az erre való hajlandóságodat, és megtisztelsz minket a szolgálatoddal. Tudd, hogy mérhetetlenül szeretünk, és mindig körülveszünk Téged a Fénycsaládoddal együtt.


Melchizedek vagyok.

 

 


Közvetítette: Marlene Swetlishoff
Fordította: Aysha