Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Metatron és a Forrás

2021-07-30

Spirituális és energetikai hatások viharában vagytok

medi ébred.jpg

Kép: Pinterest.com

 

Metatron és Forrás


Metatron vagyok, üdvözlettel, Gaia fényviselői. Olyan spirituális és energetikai hatások viharában vagytok, aminek a Föld korábban nem volt tanúja.
(Lila templomi függönyt látok rajta hímzett csillagokkal. Látom, ahogy az űr szétszakad, és érzem a csendet. )


Ti, akik a fény és a Teremtő cél érdekelt diákjai vagytok, megértitek, hogy a nagy tapasztalattal, nagy tanulás és fejlődés jár. Azok, akik olvassák ezeket a szavakat, a gyors tanulás sebességén fejlődnek. A sebesség legfelsőbb megélését tapasztalod, mert tisztázod a régi ideológiákat, amelyek már nem szolgálnak téged, lezárod a múltbeli karmikus ciklusokat és kioldod a hurkokat, amelyek bezártak egy régi történetbe.

 

Leckék, amiket évekig tanultál, most pillanatok alatt megoldódnak.

 

Nagyobb megértéssel és gyorsasággal érzékelsz, amint a bölcsességed egyre hozzáférhetőbb a számodra. Ráhangolódsz a szférák zenéjére, a Teremtő könyvére és szívdobbanására.


(Egy hatalmas ősi könyvet látok, amelyen fénylő, fényes nyelvi kódok vannak és magától mozgó toll. A toll tintája csillogó plazma tinta, gyönyörű, ragyogó. Valaki fúj a lapra, és érzem a lélegzetet a hátam mögött, látom, ahogy Gaia fölött fénynyelvi szavak, szimbólumok vannak, amelyek a rajta lévő emberek szívébe és homlokára szállnak. )


Forrás

 

Forrás vagyok, a lélegzetvétel és a köztes tér. Láttad ezeket a ragyogó szavakat, amelyek a szívem valódi céljának magasabb visszhangjaiból ereszkednek Gaiára. Szívem igazi dala, hogy harmóniát teremtsek ebben a birodalomban szeretettel, fénnyel, új kezdetekkel. Új könyv íródik, és abban a kiváltságban részesülsz, hogy velem együtt írod, mivel mindannyian egyek vagyunk. Semmi sem az, aminek látszik. A törés már folyamatban van. Az idővonalak szakadnak. Pillanatról pillanatra választod meg az élményedet.

 

Ne félj a hírektől. Ez a rabszolgaság és az alacsony rezgés programja. Az ellentét gondolata, amit magként elültetett a tudatodban.
(Gyönyörű kertet mutatnak nekem, és a kertészek kihúzzák a gyomot. )


Az Új Földön nem lesz gyom minden növény egyensúlyba kerül a természettel.

 

Nem kell majd erőforrásokért versenyezni, mert lesz fény bőven. Az emberi élmény versenyképességét tükröző növényi királyságnak már nem kell küzdenie. A homeosztázis lesz a természetes nyugalmi állapot, verseny és nehézség nélkül. (Homeosztázis : Az élő szervezetnek a változó külső és belső körülményekhez való alkalmazkodó képessége, amellyel önmaguk viszonylagos biológiai állandóságát biztosítják.)

 

Ne félj, emlékezz a szándékkönyvemből lebegő nyelvre. Ezek a szimbólumok aktiváló kódok. Ragadj meg párat, köszönd meg, és helyezd be őket a szívtereidbe.

 

Lélekerőre lesz szükséged az előttünk álló napokban, mert úgy tűnik, hogy kevés a fény az emberi világban. De ez egy lehetőség a saját belső fényed számára, hogy ne csak ragyogj, hanem lángolj is. Gyújtsd meg belső lángodat bennem, és látni fogsz fénylő látással, betekintéssel, és minden tisztább lesz.
(Azt látom, hogy a fénymunkások láthatják majd azokat az implantátumokat, blokkokat, amikkel aktívan vagy csendben dolgoznak a gyógyulásuk érdekében. Azt látom, hogy ezekkel az aktivációkkal nem lesz rejtőzködés mások előtt, energetikailag kiderül, az alakváltóknak nincs hova bújniuk.)


Ez a fény az összes gyermekének szól. A múlt emlékeinek és szenvedésének gyógyításának ideje alatt vagy. Itt az ideje megbocsátani és előre lépni a saját evolúciós utadon, vissza hozzám. A szívem elérhető, ha be akarsz ugrani az energiamezőmbe. Az energiamezőm a fény, amelyben egyéni fraktáljaként lángolsz. Én vagyok a Forrás.

 

Köszönöm, Metatron, folytasd.


Metatron vagyok, a láng őrzője, a kulcsok hozója, a titkok felfedője. Felajánlom neked a szeretetemet és a támogatásomat. Az energiahullámok csak tovább erősödnek. Ne lepődj meg, hogy sok pihenésre és fokozott meditációs időre van szükséged. Ez a sok életed olimpiája, az élethosszig tartó élettartam maximális gyógyulásért és a gyarapodásért. Nagyon szeretve vagy. Sötétnek tűnhet, de a fény belül ragyog. Ragyogtasd a fényt a saját belső sötétségedben, és békülj meg vele, gyógyítsd meg.

 

Végig megyek veled az átjárón, nem kell félned.

 

Bölcs dolog látni, hogy mi van a pincében, és foglalkozni vele, bármi is legyen az. Így képes vagy félelem nélkül boldogan aludni, tudva, hogy önmagad minden szegletét és szobáját szerető fény tölti be. A Föld pincéit tisztára söpörik.

(Látom, ahogy benyúl a szívembe, és meghúz egy láncot, ami felkapcsol egy lámpát, és úgy érzem, belül fénylek. )

 

Őrizd fényedet ragyogóan tisztának, ó, az új kor hajnalának fénylő csillaga, Gaia drágaköve. Isten hozott itthon. Metatron vagyok.

 

 

 

Via Galaxygirl

Fordította: Aysha