Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

MI TÖRTÉNIK AZ EMBEREKKEL

2024-03-06

Saint Germain válaszol

 

humán robotok másolata.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

MI TÖRTÉNIK AZ EMBEREKKEL

 

Saint Germain válaszol

 

JJK: Az elmúlt napokban sokat sétáltam Bécsben. Különféle emberekkel és szakemberekkel kerültem kapcsolatba – és volt időm megfigyelni az embereket a mindennapi tevékenységeik során. 

 

Következtetésem a következő: Az emberek egyre inkább úgy tűnnek számomra, mint a szerves robotok, mintha valami már nem létezne bennük. Rohannak, rendszerint tompán nézik a mobiltelefonjukat, görgetik, mindent lehangolnak maguk körül, és ha valaki megzavarja a saját kis világukat, hamar idegesek lesznek.

 

Ritkán láttam annyi dühös és agresszív embert, mint mostanában. Nyilvánvaló, hogy a barátságos és melegszívű emberek most különösen feltűnőek. Szó szerint kiemelkednek a hétköznapok szürkeségéből, és összetéveszthetetlenül figyelemfelkeltők. Régebben ez fordítva volt, és a barátságtalan emberek kevesebben voltak. Mi történt?

 

SAINT GERMAIN:  Az történt, hogy az emberek belsőleg fogékonyak lettek a sötét mestereik programozására és megnyíltak – olyan módon, ami korábban nem volt lehetséges. Van egy idő az mRNS beavatkozás előtt és után. Amit tapasztalsz, az a későbbi időt mutatja meg, a következményét.

 

JJK:  Ez folytatódik? Akkor tényleg nem állunk messze attól a disztópiától, amit oly sokan megidéznek?

 

SAINT GERMAIN:  Ez így fog folytatódni mindaddig, amíg ez a folyamat véget nem ér, és az emberek, akiket érint, meg nem tanulják a tanulási tapasztalatot.

 

JJK:  Ez azt jelenti, hogy sok ember fog meghalni?

 

SAINT GERMAIN:  Sokan meghalnak, visszatérnek a fénybe és újra útra kelnek. Ez így van, ez mindig is így volt, ez a körforgás. Ebben az esetben az a tény is fennáll, hogy ezek az emberek, akikről a bevezetőben beszélsz, alapvető megtisztulást és gyógyulást fognak megtapasztalni, mielőtt visszatérnének bármely világba. Fontos látni, hogy ezeknek az embereknek is van lehetősége a gyógyulásra. Ez így van.

 

Az embertelenség következményei és eredményei most láthatóvá válnak a Földön. Jelenleg sokan, akik beleegyeztek ebbe a terápiába, a „nem akarom elhinni” stádiumban vannak. Nehéz átlátni ennek a rossz döntésnek a teljes következményeit. A végén azonban megkönnyebbülés és gyógyulás érkezik azok számára, akik nyíltan és őszintén foglalkoznak önmagukkal.

 

JJK:  Ahelyett, hogy világosabbá és szeretetteljesebbé válna a világ, előtte még sötétebb lesz– igaz?

 

SAINT GERMAIN:  A fény korszakába való átmenetnél tartunk. Ebben a fázisban minden eddiginél több port rúgnak fel! Mert azok az entitások, akik meggazdagodtak ebből a világból, és az emberek félelmeiből táplálkoztak, mindent megtesznek, hogy megtartsák befolyásukat és hatalmukat. Egy világ felbomlását mindig nagy küzdelem kíséri. Amíg minden össze nem omlik, addig van ez a huzavona, ez a bizonytalanság és a feszültség oka. Az emberiség ma az átalakulás idejében van. Ez az Új Föld születése, azonban a születés még folyamatban van, és „a gyermek még meg nem született meg”.

 

JJK:  Sok ember, aki a fénnyel dolgozik, mostanra elvesztette a tiszta rálátást és a tájékozódást. Néhányuknak komoly pszichológiai problémái vannak – miért van ez?

 

SAINT GERMAIN:  Az instabil lelki és energetikai bázis miatt előfordul, hogy azok az emberek, akiknek nyitottak a csatornái, kiéghetnek. Mert aki megnyílik a fényerők előtt, és nem tudja távol tartani magától a sötét energiákat, annak most komoly nehézségei vannak a megfelelő feladatok elvégzésében.

 

Sok fénymunkás abban a tévhitben él, hogy elég csak a fényre koncentrálni. 

 

Pedig nem elég csak egyszerűen figyelmen kívül hagyni a gonoszt és a sötétséget, mert ettől még nem tűnik el. A helyzet az, hogy amíg az ember a saját árnyéka elől is menekül, addig a kapu nyitva áll a sötét energiák előtt is.

 

JJK:  Az ilyen emberek „mindenbe belemennek”, igaz?

 

SAINT GERMAIN:  A fénymunkások jelentős része hajlamos arra, hogy a világot bepúderezzék, ahelyett, hogy tájékozott átalakítási munkával szépítenék meg. Ha nem akarod látni a belső démonaidat, akkor nem is érzékeled a külső démonokat. Ez azt jelenti, hogy sok fénymunkás szenved külső eseményekkel való foglalkozásoktól, és elveszítik az orientációját saját magukkal kapcsolatban. A megoldás egyszerűen: az őszinteség.

 

JJK:  A jelenleg erősödő nyomás is nagyon-nagyon megerőltető. Néha nekem is az az érzésem, hogy tényleg megszülettek a döntések, és már tényleg nem lehet senkit sehonnan sem „felszedni”…

 

SAINT GERMAIN:  Így van. Ha fel akarsz venni valakit, vedd fel magad ott, ahol most vagy, és menj magaddal oda, ahova szeretnél. Ne aggódj a körülötted lévők miatt, miközben a saját gondjaiddal teli hátizsákkal sétálsz a világban. Ezt a hátizsákot ki kell üríteni – és minél kevesebbet viszel magaddal, annál könnyebb lesz az utazás, és annál gyorsabban haladsz. Erről van most szó: szánd magadra azt a figyelmet és időt, amire az alapmunkádhoz még szükséged van!

 

A világnak olyan világítótornyokra van szüksége, amelyek minden időjárási körülmény között eligazítást adnak – ehhez pedig fontos, hogy minden szinten képzett és felkészült legyen.

 

Teljes figyelmedet arra irányítsd, ami most döntő: A SAJÁT GYÓGYULÁSODRA!

 

Végtelen szeretetben állok melletted az átalakulás arany-ibolya lángjával.

 

A lelked szolgálatában a mennyország a szívedhez szól. Ez így van.

 

 

 

SAINT GERMAIN VAGYOK

Csatorna: Jahn J Kassl

Fordította: Aysha

Forrás