Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

MI TÖRTÉNIK AZ IDŐJÁRÁSSAL?

2024-06-22

A jelenlegi időjárási és éghajlati jelenségek háttere

mátrix 2.jpg

 

MI TÖRTÉNIK AZ IDŐJÁRÁSSAL?

 

A Föld megújítja önmagát! Az ember újjászületik. 

 

JJK: Mi történik az időjárással? Mostanában egyre több a hirtelen, a semmiből feltörő zivatar, vagy a furcsának, sőt fenyegetőnek tűnő "villámlás". Egyre gyakoribbak a földrengések, a viharok, az erdőtüzek, az árvizek, a vulkánkitörések, a szökőárak és a jégeső. 

 

A jelenlegi időjárási és éghajlati jelenségek természetes vagy természetellenes eredetűek?

 

BABAJI: A Föld megújítja önmagát! Az ember újjászületik. Az ébresztés megtörtént, minden változás folyamatban van. A jelenlegi fény- és időjárási jelenségeknek két oka van:

 

1.) az a tény, hogy a Föld megújítja magát és eltávolít magából minden rosszat, és

2.) az a tény, hogy a sötét időjárás készítők munkában vannak.

 

Ez azt jelenti, hogy a bolygó változása és újrarendeződése mind fény-, mind fényszegény dinamikának van kitéve, és mind a fény-, mind a sötét erők okozzák. Végső soron mindkét pólus hozzájárul a felemelkedés sikeréhez és az emberiség ébredéséhez.

 

Azok az erők, amelyek minden eszközzel megpróbálják távol tartani az emberiséget a természetes és most megjelenő egység utáni vágyakozásától, elhamarkodott és masszív akcióikkal éppen az ellenkezőjét érik el. Az emberiséget állandóan negatív eseményekkel szembesíteni mindig ahhoz vezet, hogy az emberek ellenállóvá válnak, és visszatérnek önmagukhoz. Az intézményekbe és az emberekbe vetett hit elvész. A felszabaduláshoz és az önismerethez mindig szükség van bizonyos előfeltételekre, és ezek minden területen jelen vannak.

 

Változás kerülőutak nélkül

 

Miközben egyre több ember hagyja magát megérinteni a KÖZPONTI NAP isteni fényétől, a hideg fény erői egyre nagyobb nyomást okoznak - és a nyomás mindig ellennyomást generál! Ez azt jelenti: minél masszívabbak a manipulációk, annál könnyebbé válik az egyre inkább megvilágosodott emberek számára, hogy különbséget tegyenek az igazság és a valótlanság között. Gyorsan beindulnak, és elgondolkodnak saját hatalmukon és erejükön. Amit ma a Földön látunk, az egy kitérők nélküli változás.

 

JJK: Ez azt jelenti, hogy a romboló erők ugyanolyan fontosak a változáshoz, mint a fény erői!

 

BABAJI: A romboló dühük azt jelenti, hogy amit el kell pusztítani ahhoz, hogy valami jót teremtsenek, azt elképzelhetetlen sebességgel történik. Az eddig működő rendszerek felbomlanak, és a disztópikus terveket az emberek elutasítják. A hideg fény erői dilemmában vannak.

 

Ez pánikot kelt és elhamarkodott cselekvésekhez vezet, amelyek felgyorsítják mind a hanyatlást, mind a felemelkedést. Ami a felemelkedéshez szükséges, és ami az egyén számára még szükséges, az meg fog történni. Legyetek biztosak:

 

A pusztítók végül önmagukat pusztítják el, és túlkapásaikkal segítik a változásra kész embereket a szabadság elnyerésében. Ily módon azok, akik a rosszat teremtik, végül a jót szolgálják.

 

Ez az, amit látnunk kell, és ez választ ad az elején említett időjelenségek értelmére vonatkozó kérdésre.

 

Valós az időjárás manipulálása?

 

JJK: Tehát az időjárás-manipuláció valós?

 

BABAJI: Egy olyan tény, amely kezdetben destabilizálja a bolygó elektromágneses mezejét.

Az általános változás azonban felgyorsul, mert nagyon sok rossz és negatív karma nagyon rövid idő alatt oldódhat fel. Ez a felszabadulási energia szükséges a "váltás" eléréséhez.

Minden időjárás-manipuláció, bármennyire is kihívást jelent és hatással van az egyénre, növeli a felemelkedéshez szükséges energiát. Magasabb perspektívából nézve az emberiség spirituális fejlődését felgyorsítják a Föld légkörébe történő mesterséges beavatkozások. A hideg fény erői így az ellenkezőjét érik el annak, amit el akarnak érni.

 

Az emberiség olyan mértékben ébred fel, amely korábban elképzelhetetlen volt, és amelyet az ellene fellépő erők nem tudnak irányítani. Ez az, ami most történik - és ez nagy sebességgel és dinamizmussal valósul meg.

 

Erre a tényre kell összpontosítanotok, amikor energetikai vagy fizikai viharfelhők gyülekeznek, és amikor a hangulatotok sötétté válik.

 

JJK: Tehát a sötét erők a változást szolgálják! Ennyi szenvedésnek kell ehhez történnie?

Miért kell még mindig ennyi szenvedés?

 

BABAJI: Minden kisülés a tisztulást szolgálja! Ez vonatkozik a természetellenesen előidézett kisülésekre is!

 

A lényeg az, hogy ezek a furcsa időjárási jelenségek sok idősík kedvezőtlen karmáját váltják meg. Mint egy időutazás, egész korszakok gyógyulnak meg, és a jelenkori történelem egésze magas rezgésszintre emelkedik. Az alacsony rezgésű mezők feloldódnak, és ez azt jelenti, hogy a jelenleg megtestesült emberek szabadon lélegezhetnek, szabadon gondolkodhatnak és szabadon érezhetik magukat.

 

Az emberiség rabszolgasága véget ér az egyén új, szabad és holisztikus felfogása révén.

 

Az emberi tudatosság újrakalibrálódik és összehangolódik azzal, ami a valóság.

 

A ma megmutatkozó szenvedés a megoldatlan kérdések eredménye, és nem az új karma következménye. Bárki, aki komoly átalakulási munkát végez, tudja, milyen érzés keresztülmenni a folyamatokon - és bár a tárolt fájdalmat nem mindig kell leküzdeni, néha elkerülhetetlen. Ilyenkor, ha a léleknek segíteni akarunk a növekedésben, még egyszer át kell menni a fájdalmon, hogy átalakuljon.

 

Kérem, hogy az aktuális eseményeket ebből a szemszögből nézzétek, és akkor mindig képesek lesztek a helyes értékelésre.

Ami fontos, hogy a természetellenes időjárási jelenségek és a globális klímakampány egyre több embert késztet arra, hogy feltegye a helyes kérdéseket.

Az embereket könnyű lenne megnyerni, ha meglenne a saját cselekvési szabadságuk. Ez eddig jól működött.

 

Azonban a manipulatív beavatkozásra nyitva álló ablak egyre jobban bezárul, és a romboló entitások körében bizonyos sürgősség uralkodik. Mindent kockára tesznek, és a végén mindent elveszítenek.

 

A fénnyel teli beavatkozás és a fény nélküli támadások csak ugyanannak az éremnek a két oldala, mert végső soron mindkettő biztosítja a Föld gyors átmenetét a fénybe és az emberek visszatérését ISTENhez.

 

JJK: Tehát ez elég gyorsan fog megtörténni most, hogy az 5D-ben találjuk magunkat?

 

BABAJI: Olyan gyorsan, amint az időt rá lehet erőltetni a mostra.

Végül minden jó lesz, végül a fény győz, végül a szeretet megnyilvánul minden emberi szívben - és ehhez a véghez villámgyorsan közeledünk.

 

A végeredmény

 

Elérkeztünk tehát ennek az üzenetnek a végére és lényegéhez:

 

Boldogok vagytok, akik figyelmesen követtétek ezeket a sorokat, akik a fényt kerestétek magatokban, és akik a rajtatok kívüli életet leckének, csodának, ajándéknak, megélendő álomnak tekintitek.

 

Amit a változásról mondanak nektek, annak értéke a narratívától függően egy jó vagy kevésbé jó történet. De hogy mi a változás valójában, azt csak magatokban tapasztaljátok meg.

A szívetek mélyén emlékeztek a születés előtti időkre.

 

Emlékeztek arra a pillanatra, amikor az életetek feltárult előttetek, és ennek az időnek a végét: MINDEN JÓRA FORDUL!

 

Ezt megígérjük!

Végtelenül szeretlek!

 

 

BABAJI

 

Közvetitette: Jahn J Kassl