Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Michael Arkangyal

2019-08-13

2019-2020: A nagy potenciál és erő időszaka

michael ark2.jpg
Kép forrása: pinterest.com

Michael arkangyal:

 

2019-2020: A nagy potenciál és erő időszaka

 

Kedveseim, mi most mondanánk pár szót a beérkező ciklus frekvenciájáról és erejéről, valamint következő 2 évről.
Ebben az időszakban „le fogtok zárni” egy ciklust, ami a spirituális fejlődésből és átalakulásból állt, ami 1999-ben kezdődött és 2021-ben csúcsosodik ki.
Ez a kereső tipikus utazása, ahogyan ezt már az őseink is ismerték, akik a jelképek ösvényét követik, amelyek elengedték az ő erejüket és bölcsességüket átadva azok számára, akiknek a szíve és a lelke nyitott volt erre a folyamatra.


2019-ben az utazás fókusza az isteni feminim energiára összpontosított, mint spirituális vezetőre és tanárra, mivel az isteni feminim energia az, amely meghatározza a teremtés jellegét ebben az évezredben, amelyet a 2-es frekvencia ural, ami az isteni feminim energia spirituális frekvenciája.


A 2019-es egy 3-as év, ami az Anyaföld és a bőség számfrekvenciája. E két frekvencia együttesen azt a célt szolgálja, hogy felhatalmazza az isteni feminim energiát abba a szerepébe, hogy vezető és teremtő legyen az Új Föld számára, miközben felhatalmazza az új masculin energiák megerősödését is az Új Föld számára.
2020 egy új energiát hoz be, melynek frekvenciája egy dupla mester szám, dupla 2-es, ami felhatalmazza az isteni feminim jellegeket és a dupla 0, ami az űrt, az ürességet jelképezi, a 0-át, azaz egy új mag kicsírázását, amelyet az isteni feminim energia fog manifesztációba táncolni a teremtő táncával, amint megszül egy új ciklust az Új Föld számára.
Ezzel egyidejűleg az új isteni masculin jelleg pedig teljes mértékben földelődik az Új Földre és kifejezi az energiáit, mint felhatalmazás és manifesztáló teremtés és az Új Földre a Fény új közösségeinek megszülését.


Így tehát legyetek egészen biztosak Kedveseim, hogy az életetek ezen ciklusa nagyon erőteljes és kreatív lesz.


Tehát mindent meg fogtok szülni és teremtésbe fogtok táncolni, amire vágytok, ha a fókuszotok és a szándékotok világos és ha megadjátok magatokat az isteni kreatív energia áramlatának és megengeditek a csírázás és a megszületés folyamatát spirituális szinten.

 

A lélek teljes megtestesülése: az emelkedési folyamat ezen fázisának ünnepléssel való lezárása

 

Ezen ciklus számára a fókusz személyes szinten a lélek megtestesülési folyamatának a lezárása lesz, ami a 2018/2019-es ciklusban kezdődött.
Ebben az elmúlt ciklusban a gyémánt és arany fény kódok tették lehetővé a számotokra, hogy aktiváljátok az eredeti DNS sablont az isteni ember számára. Ez megteremtette az űrt a lélek számára, hogy teljes mértékben leereszkedhessen a testbe és befejezhesse a tudat felemelkedésének ezen fázisát.


Ez egyáltalán nem volt egy könnyű folyamat, mivel magába foglalta a gondolat és a hitrendszerek régi mintáinak a meggyógyítását és elengedését, amelyek nem voltak összhangban a lélek frekvenciájával.


Más szavakkal az ego el kellet engedje az összes magatartását és hitrendszerét, amely leblokkolta a lelket az elől, hogy teljes mértékben kifejezhesse az energiáit az emberi tapasztalások során. Így tehát Kedveseim, a megtisztítás és megtisztulás intenzív folyamatában vettetek részt érzelmi, mentális és fizikai szinteken. Ez a folyamat annyira intenzív volt, hogy sokan már úgy éreztétek, hogy nem tudtok ebben tovább haladni. Viszont legyetek egészen biztosak abban Kedveseim, hogy ez a folyamat most eléri a csúcspontját. Ebben a most beérkező ciklusban a lélek képessé válik arra, hogy teljes mértékben belépjen a test és a lélek szent egyesülésébe és ezután elkezdenek Egyként élni. Nem lesz már különbség a test és a lélek között és a test ki fogja tudni fejezni a lélek kreatív energiáját. Ez pedig behoz majd egy olyan időszakot, amelyben nagy mértékű a belső béke és a harmónia, amelyet fokozatosan vissza fog majd tükrözni a külső világ is, amint egyre több és több fény munkás és úttörő fejezi be ezt a folyamatot.


Kedveseim már nagyon hamarosan minden, amit tesztek a lélek és az Isteni Teremtés kifejeződése lesz.

 

Képessé váltok majd arra, hogy a testetekben érezzétek majd azt, amikor a lelketek táncol a Fényben vagy azt is, amikor kényelmetlenül érzi magát a döntéseitekkel kapcsolatban, mert ezek nem állnak összhangban az élet tervetekkel.
Ezesetben tapintatosan arra irányítanak majd benneteket, hogy új döntéseket hozzatok, amelyek nagyobb harmóniában vannak és így fogtok tudni előre haladni azon utazásotok során, amely csakis bőséget, békét és örömet teremt az Új Föld valóságotokba..
Az isteni emberi sablon aktiválásnak ezen folyamata valamint az, amikor átjáratjuk mindezt isteni gyémánt fénnyel, képessé tesz arra is, hogy a tudat kollektív szintjén tudjatok manifesztálni. Itt látni és érezni fogjátok, amint a közösségi lét átadja a helyét a közösség új gondolatainak és új létformáinak és az erőforrások megosztásának.
Közösségekként képessé váltok arra is, hogy elengedjetek régi ego és elme uralta mintákat, hogy ezek helyet csináljanak annak, hogy a létezés és a kapcsolattartás a lélek által erősebben átitatott módszereit használjátok.


Sokan közületek hívást fognak érezni ahhoz, hogy a közösségek új formáit kezdeményezzétek a lélek küldetésetek részeként, hogy aktiváljátok a Föld szent energiáját és közületek néhányakat arra vezetnek majd, hogy támogassanak olyan közösségek átalakítását, amelyek már léteznek, azáltal, hogy átitatjátok őket az isteni feminim és az új masculin energiák lelki fényével.
Ebben a ciklusban magasabb szintre lép mindaz, amit mi úgy hívunk, hogy „ ősi gyógyítás” egyéni és közösségi szinten, sőt az országok szintjén is, mivel mindaz, ami az elme és az ego területére tartozik helyet csinál olyan struktúráknak, amelyek a szíven, a lelken és az együttérző szereteten alapulnak. A múlt és a jövő örökre meg fog változni, amint ebbe a ciklusba összpontosítotok és megteszitek azokat a változásokat, amelyek meghatározzák azt, hogy ez az idővonal ill. időciklus itt 2019/2020 során lesz az, amely megváltoztat mindent és amely megteremti azt az Arany jövőt, amelyre már vágytok, hogy megteremthessétek és megtapasztaljátok.

 

Mit jelent mindez számotokra, mint az Új Világ úttörői számára?

 

Kedveseim, ez nem lesz egy könnyű időszak számotokra, amint a benneteket körülvevő káosz és viharok továbbra is táplálják az átalakulás és átváltozás tüzét. De mi tudjuk azt is, hogy amint a lelketek egyre inkább azzá válik, akik ti vagytok és úgy fejeződik ki, mint akik ti vagytok, annál inkább magabiztosabbak lesztek az előre vezető utatok tekintetében és azon képességetekben, hogy megteremtsétek mindazt, amire vágytok.


Mindig emlékezzetek arra, hogy kik vagytok és hogy azért jöttetek a Földre, hogy lélekként teremtsetek és éljetek valamint a végtelen Fény és Energia lényeként.


Sose felejtsétek el azt, hogy mennyire áldottak vagytok, hogy tarthatjátok ezt a tudatosságot és ezt a tudást, miközben oly sokan össze zavarodottan és küszködésben élnek és csak a félelmet gerjesztő ego az, ami irányítja őket.


Bármilyen tényleges ill. érzelmi viharok tomboljanak körülöttetek, őrizzétek meg a belső békéteket és legyetek mindig földeltek. Emlékezzetek arra, hogy megtestesült lélekként és isteni emberként belülről kifelé éltek és nem kívülről befelé. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy bármi is történik a benneteket körülvevő élet drámájában, tudjátok azt, hogy bennetek ott a biztonság és a béke tere, ahogyan a bőségé és a szereteté is. Ne adjatok erőt és energiát a félelem és a hiány drámáinak, hanem összpontosítsatok egyszerűen a szenvedélyetekre és arra, hogy mit szeretnétek megteremteni és megtapasztalni a Földön isteni áldásként.


Ebben az időszakban, ebben a ciklusban a Föld két verziója párhuzamosan fog létezni.

A multidimenzionális Új Föld és az alacsonyabb dimenziós alternatív Föld.


Az általatok most átélt káosz része az is, hogy áttértek dimenziók között, ami a legtöbb ember számára egy nem tudatos és véletlen szerű folyamat. A számotokra, akik a lélek útmutatása által tesztek szert tapasztalatra, ti már megtanuljátok azt, hogyan tudtok mozogni dimenziók között, valamint ténylegesen világok és idővonalak között kecsesen és elegánsan mindenféle dráma és trauma nélkül.


Ez lesz az az időszaki is, amikor gondját kell viseljétek a testeteknek.

 

Ez most a lelketek szent temploma és idő kell a testnek, hogy ráhangolódjon a magasabb szintű frekvenciákra és tudatossági szintre, amely azzal jár, hogy az embert teljesen átjárják a lélek érzékelések és érzelmek.


Lehet, hogy ettől a test kimerültnek érzi magát, amint ezen intenzív frekvenciákon kell működnie és kezelnie kell azon intenzív élményeket, amelyek sokkal erőteljesebbek, mint bármi más, amit a régi ego elme teremthetne.


A kulcs itt mindig arról szól, hogy megadjuk magunkat ennek.

 

Lazítsatok és engedjétek meg a lelketeknek és a magasabb szintű éneteknek, hogy támogasson benneteket és megteremtse azokat a csodákat, amelyek visznek benneteket előre a szeretet, az élmény és az öröm új szintjeire.


Amikor a testetek elfogadja és aklimatizálódik ezen intenzív és erőteljes energia áramlatokhoz, amelyek a lélekből erednek.
Legyetek éberek, tudatosak és érezzétek a felhatalmazást.


Ti vagytok a változás emberi formában. Ezért jöttetek ide, hogy ezt megtapasztaljátok.

 

Az Angyalok itt vannak, hogy támogassanak Benneteket, a Galaktikus Tanárok, hogy vezessenek, a Mesterek pedig, hogy tartsák mindazok energiáját, akik megnyitották az ösvényt.


Egyszerűen csak el kell döntsétek és arra a szándékra kell összpontosítanotok, hogy megteremtitek az álmot.


A jövő a Tiétek és Itt és Most Van!

 

 

Celia Fenn