Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Michael Arkangyal

2020-07-16

A Hatalom Pontja

teremtő erőben.jpg

 

Michael Arkangyal

 

Legkedvesebb Fénymunkások, elérkezett az ideje, hogy figyelmet szenteljetek annak, amit mi a Hatalom Pontjának hívunk. A Hatalom Pontja az az időpillanat és hely, amikor teljes kapcsolatban álltok a Mindaz Aki Vagytok hatalmával. Amikor érzitek a feltétlen szeretet és kreatív eszencia áramlását magatokon keresztül.


Ezt akkor teremtitek, találjátok meg, mikor teljes figyelmeteket és tudatosságotokat a Jelen Pillanatba helyezitek.

 

Teljesen a MOST-ban élve, függetlenül a múlttól és a jövőtől. Ez a csodák és az öröm helye, mert ez teszi lehetővé számotokra, hogy az Isteni Teremtő Lényeg által nektek hozott csodákat és szinkronicitást elfogadjátok. Vagy azt, hogy csupán élvezzétek a létezés során a megelégedés és a tiszta béke áramlását.
Szeretnénk, ha megértenétek, hogy a csodák az értékek meglátására való képesség váratlan megnyilvánulásai. A csodák különböznek a manifesztációktól, amikor szándékotokat fókuszáljátok és energiát összpontosítotok a megvalósításba. A manifesztációk "elvárt" teremtések, melyek látszólag csodás módokon valósulnak meg. Azonban a valódi csoda abban az esetben nyilvánul meg, amikor a vágy a szándék tudatos összpontosítása nélkül teremt. Ha így történik, spontán teremtővé váltok. Vágyaitok erőfeszítés nélkül valósulnak meg.

 

Ekkor igazi csodatévőkké lesztek!


A titok, kedveseim, ha hívhatjuk ezt így, a következő: a lehető legkevesebb erőfeszítés. Elég nyitottnak maradni az Isteni Teremtő Lényeg áradása előtt. Amikor ez az energia áthullámzik rajtatok, a legkisebb gondolat vagy vágyfoszlány is csodákat teremt körülöttetek. Ha hálásak és játékosak tudtok maradni (a követelőzés és nyomulás helyett), akkor mindez folytatódni is fog. Az ítélkezés, a kritika és a követelőzés a leggyorsabb módja annak, hogy ezt a folyamatot megtörjétek. Az Áramlás ekkor másfelé veszi az útját, mert az Áramlás játszani és örömködni szeret! Minden más csak visszaveri a csodák energiáját!


Az egyetlen hely, ahol az Áramlásra rábukkanhattok, a Most pillanat.

 

Abban a pillanatban, amikor elhagyjátok a jelent és átléptek a múltba vagy a jövőbe, egyúttal beléptek az illúziók és a megmerevedés birodalmába is. Nincs azzal semmi különösebb baj, ha ezt választjátok, de ez nem rendelkezik a csodateremtés kreatív erejével. Csak olyasmit adhat nektek, amit már korábban is megtapasztaltatok. Teremteni csak a Pillanatban való totális jelenlét tudatosságából lehetséges. Létezem, tehát teremtem.

 

Létezem, tehát örömteli csodák ajándékát kapom az életembe.

 

 

 


Celia Fenn által közvetítve