Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Michael Arkangyal tanítása

2020-04-19

Üzenet a a Fény Harcosainak a Dualitás illúzióján túl

250442429250114011_5PsZp6BO_c.jpg

Kép forrása: pinterest.com

 

A Nagy Felébredés

 

Üzenet a a Fény Harcosainak a Dualitás illúzióján túl

 

Drága és szeretett Lélekcsalád - amint a megvilágosító energia hullámai áthaladnak bolygótokon, és a Szeretet Mezője hatalmas Fény-mezőt teremt, a Nagy Felébredés elkezdődik.


Ez az a pillanat, amikor az emberiség felébred hosszú "álmából" és tudatába kerül valódi természetének. A Fény Angyali Lényei vagytok. És úgy döntöttetek, hogy megtapasztaltok egy illúziót vagy játszmát, tanulás céljából. De a játéknak most vége, és ideje továbblépni és a létezés más módjait is megtapasztalni a Teremtő Fény-mezőiben.


Mi is ez a játék, kérdezhetitek. "Dualitás" játszmának hívjuk, amit ti a "Fény és Sötétség harcának" neveztek.

Ahogy felébredtek, megértitek, hogy minden Fény, most és mindig is az volt, és hogy a Fény tiszta, sugárzó Szeretet a Teremtőtől vagy Forrásból. De ti azt választottátok, hogy olyan játékot játszotok, ahol "sötétséget" teremtetek, mint létezőt, vagy olyasmit tapasztaltok, ami "nem Isten" vagy "nem Fény". És életeken át azt választottátok, hogy a "nem Isten" illúzióját kutatjátok és azt, hogy az hogyan hat lényetekre. Igen, tudtátok, hogy illúzió lesz, de akkor is elkezdtétek a játékot, azért, hogy megtapasztalhassátok az illúzió "korlátait".


És azért volt ez így, mert olyan bolygón éltek, amely a Fény és a Sötétség ciklusain megy keresztül, mivel a Nap körül forog, ezért úgy döntöttetek, hogy "sötétségnek" fogjátok hívni a "nem Isten" illúzióját és a "Fény" névvel illetitek az Isteni erőt. Beléptetek a dualitás, vagy polaritás nagy játékába, és sokféle filozófiai- és hit-rendszert hoztatok létre e gondolatok köré. Sok életen keresztül készek voltatok megvédeni hit-rendszereteket akár életetek árán is, hiszen csak a magatok oldalát találtátok "helyesnek", a dualitás másik oldalát "helytelennek" vagy "sötétnek" tekintettétek.


Így hát teremtettetek egy bolygót, mely illúzióval, erőszakkal, fájdalommal és szenvedéssel teljes, mely mindent kifejezett, ami "nem Isten", és vártátok, hogy Isten megmentsen és megváltson benneteket ezektől. De amikor felébredtek, észreveszitek, hogy minden, ami "nem Isten", az a saját teremtésetek és illúzió.
Hiszen minden a Fény szövetéből teremtetett, amely a Forrás Szeretet- energiája. Mint a Fény Harcosai a Dualitás Illúziójában, elértetek arra a pontra, ahol áttörhettek a saját magatok által teremtett illúziókon és átölelhetitek a Fényt, amik újra vagytok. Senkinek nem kell a sötétség szerepeit elvállalni, hogy a játék folytatódhasson!

 

Megérett az idő, hogy új szerepeket válasszatok, mivel az Egység és Szeretet új Játéka megkezdődik a bolygótokon.


Most mindenkiben meglátjátok majd a Fényt. Angyali lények családja vagytok és mindahányan a Fény lényei. Ideje, hogy engedélyt adjatok magatoknak, hogy elengedjétek azt az illúziót, hogy némelyiketek Fény, míg mások Sötétek. Ennek a játéknak vége. Itt az idő, hogy megengedjétek, hogy mindenkiben megmutatkozzon a Fény. Mert hiszen elég hely van a bolygótokon mindenki számára, hogy Fényét sugározza, és hogy Fénynek tekintsék!


Drága Fény-család, sokan, akik őszintén keresitek a fényt, még mindig erre az illúzióra alapozzátok hiteteket. Várjátok, hogy a Fény megszabadítson és megváltson benneteket és a Bolygót a Sötétségtől. Látjátok, drága lelkek, hogy ez a "megszabadítás" csak akkor fog megtörténni, amikor elengeditek a dualitás játékát, átölelitek a fényt és a szeretetet, ami mindig mindenhol jelenvaló.


Hiszen a Forrás vagy Teremtő szeretet Galaktikus hullámai újra elárasztják a bolygótokat, és belépnek az Emberi Kollektív Tudat tudatosságába.


Tudnotok kell, Szeretteink, hogy minden Fény! Még éjszaka is, mikor felnéztek a "sötét" éjjeli égboltra, a csillagfény ragyogását látjátok! És ha láthatnátok emberi szemetekkel, látnátok, hogy még az "űr" is ragyogó fény geometriáinak hálózatából, rácsaiból áll. Igen, valóban minden Fény és Szeretet, nincs Sötétség.
És igen, tudjuk, hogy Fénymunkátok során dolgoztatok "árnyékotok integrálásán". És azt mondhatnánk, valóban, megdolgoztatok azért, hogy beismerjétek illúzióitokat és az igényt, hogy azokat másokra kivetítsétek. Azt mondtátok, "Fény vagyok".

 

És amikor kimondjátok ezt az állítást, engedélyt adtok magatoknak, hogy ez a Fény legyetek, és hogy teljesen megtapasztaljátok a 'Minden, Ami Van' Fényét és Szeretetét.


És tudnotok kell, hogy épp most, drágáink, a Bolygó Kollektív is ugyanebben a folyamatban kollektív illúzióinak és árnyékának beismerését végzi.

 

Az elengedés nagyarányú folyamata zajlik, amint a Fény növekszik.

 

A bolygó minden létezője a Dualitás játékához kötődő sűrűség és illúzió rétegeit engedi el. Amint a régi háromdimenziós rácsok széthullanak és a Dualitásnak hívott rendszer felbomlik, az ellentétek ütköző energiái szétesnek és utak teremtődnek a sűrűség és félelem sok rétegének elengedéséhez. És ez éppen most történik. Ez az oka annak, hogy miért érzitek magatokat sokan fáradtnak és szorongónak, miért ébredtek fel éjjel és álmodtok sokat. Köröttetek, mint egy energia-tenger, régi illúziók és félelmek szabadulnak fel és szétbomlanak.

 

Szétolvadnak, mint az illúzió, amiből vannak.


Hamarosan ez a folyamat véget ér, és az emberek elkezdenek csodálkozni azon, hogy miért voltak eddig olyan agresszívek, mérgesek és félelemmel teliek. A Szeretet és Harmónia új rezgései sokakat fognak arra késztetni, hogy keresni kezdjék a harmónia és egység bolygóra hozásának módjait. És aztán kezditek majd el a csodákat látni. Mindegyikőtök hozzá fog járulni, amikor elkezditek a Fénnyel teljes harmóniában és egységben élni az életeteket.

 

És azután, kedves Angyal-család, megteremtitek a Fény és Szeretet Új Földjét. A sötétség és különbözőség illúzióin túl, túl a szenvedés és fájdalom illúzióin és mind azon túl, ami "nem-Isten".

 


Valóban hazaértetek, Fény Harcosai!

 

Michael Arkangyal

 

 

 

Celia Fenn által közvetítve