Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Michael Arkangyal üzenete

2019-12-09

A káosz, a zavarodottság, a konfliktus és a negativitás átalakítása

angyalok michael.jpg

 Kép forrása: pinterest.com

 

A káosz, az összezavarodottság, a konfliktus és a negativitás feloldása


Michael Arkangyal üzenete

 

Üdvözöllek Benneteket, Mihály Arkangyal vagyok és szeretettel és a Teremtő Igazságával érkezem hozzátok azzal a vággyal, hogy ugyanezt felébresszem bennetek is.


Engem úgy ismernek, mint a Védelem, az Isteni Akarat és Erő és az Isteni Terv védelmezője.


Hívhatjátok az én támogatásomat, hogy megvédjelek benneteket, aminek a célja, hogy fenntartsátok az energia mezőtöket a Teremtő fényében. Hívhattok engem, hogy támogassalak benneteket az Isteni akarat és a Teremtő erejének megtapasztalásában, támogatlak abban, hogy az igazságotokká váljatok és a Teremtő kifejeződésévé. Én Mihály Arkangyal segíteni fogok nektek abban, hogy befogadjátok és végrehajtsátok a Teremtő Isteni Tervét a földi létezésetek minden egyes pillanatában. Ennek során növelni fogjátok az önmagatokba vetett bizalmat valamint a Teremtőbe és a Földön való létezésetekbe való hitet. Ezzel a bizalommal a Teremtő hatásos és erőteljes kifejeződésévé váltok a Földön, arra inspirálva és ébresztve másokat, hogy ők is ilyenek legyenek. Én Mihály Arkangyal jelen vagyok, hogy támogassalak benneteket abban, hogy belépjetek a Teremtő azon igazi identitásába, akik vagytok.

 

Sokan most káoszt, konfliktust és negativitást tapasztaltok ezekben a pillanatokban a Földön. Legyen ez akár a saját lényükön belül, az emberek között vagy a világban. Ez a négyféle energia úgy tűnik erőteljesen tudatja velünk a jelenlétét. Szánja egy pillanatot arra, hogy megfontold te is tapasztalsz e káoszt, negativitást, konfliktust a lényedben vagy másokkal együtt és észre veszed e mindezt a téged körülvevő világban.


Próbáld meg megérteni, hogy mindez hogyan hat a lényedre, a kapcsolataidra önmagaddal és a Teremtővel.


Lehet fel tudod fedezni azon korlátokat, ellenőrzést és szenvedést, amit az egész lényednek okozol. A káoszt, az összezavarodottságot, a konfliktust és a negativitást rávetítik az emberiség tudatára. Még azok is, akik már felébredtek és tisztában vannak a Teremtő jelenlétével önmagukban azt találhatják, hogy ezek az energiák, amelyeket azok vetítenek rájuk, akik kézben akarják tartani őket, kihatnak az ő lényükre. Az az energia, mit azok vetítenek ki, akik nem értik meg a Fényt és megpróbálnák tompítani az Isteni elmét, ami sokakban most felébred a Földön, erőteljes változást tud teremteni, ha mindezt Isteni tudatossággal közelítjük meg.

 

Ez az energia lángra gyújtja a káosz, az összezavarodottság, a konfliktus és a negativitás legkisebb nyomát is bennetek, lehetővé téve ezáltal, hogy ez felemelkedjen a tudatosságotok szintjére. Így tehát lehetőségetek van arra, hogy elengedjétek azt és egy új rezgés szintet válasszatok ,amelyet megtestesíthettek és ami megerősíti az Isteni igazságotokat.


Én Mihály Arkangyal meghívlak benneteket arra, hogy legyetek tudatában a káosz, a zavarodottság, a a konfliktus és negativitás jelenlétével a lényetekben, másokkal együtt vagy a Földön. Ne keressétek, mivel az csak méginkább be fogja azt vonzani, hanem egyszerűen figyeljétek ezt meg mindenféle ítélkezéstől vagy félelemtől mentesen.


A káosz, a zavarodottság, a konfliktus és a negativitás energiája azt követeli tőlünk, hogy átalakítsuk azt a Fény új rezgés szintjére, hogy mindez szolgálhasson benneteket és mindenki mást is.


Képzeld el azt, mi lenne, ha a népesség 50%-a arra összpontosítana, hogy átalakítsa a káosz, a zavarodottság, a konfliktus, a negativitás energiáját a Fény új rezgés szintjére, akkor olyan erőteljes gyógyulás következne ebből, ami mindenkire kihatna. Képzeld el azt, ha úgy döntenél, hogy arra összpontosítasz, hogy átalakítasz minden nemű káoszt, összezavarodottságot, konfliktust és negativitást, ami megtapasztalsz önmagadban és a mindennapi életedben.

 

Képzeld el azt, hogy ez mekkora felszabadítást teremtene és milyen erőteljes vezér fénnyé válhatnátok. Ekkor ténylegesen belépnétek az Isteni jelenlétetekbe, amint a káosz, a zavarodottság, a konfliktus és a negativitás nem lenne rátok a továbbiakban hatással. Azonnal átalakítanátok ezeket az energiákat.

 

A káosz, a zavarodottság, a konfliktus és a negativitás átalakítása

 

Én Mihály Arkangyal meg kívánok osztani veletek néhány eszközt, ami támogat benneteket abban, hogy átalakítsátok a káoszt, a zavarodottságot, a konfliktust és a negativitást. a lényetekben, az életetekben és a világban.


Meg kívánok osztani veletek olyan energia rezgéseket, amelyeket be tudtok hívni és követvén a belső útmutatásotokat azzal kapcsolatban, hogy hogyan tudjátok szolgálni a küldetéseteket és megteremteni azt az átalakítást, amire szükségetek van. Célszerű lehet nektek is használni ezt a módszert:


- Vedd észre a káosz, a zavarodottság, a konfliktus és a negativitás jelenlétét. Melyik van jelen, hol van ez jelen, mit teremet. (Nem számít, ha nem vagy képes megválaszolni ezen kérdéseket, elegendő, ha egyszerűen észre veszed ezen energiák egyikének vagy néhányának a jelenlétét.)


- „Készen állok, akarom és nyitott vagyok arra, hogy elengedjem és átalakítsam azokat az energiákat, amelyek nem szolgálnak engem/ezt a kapcsolatot/ a világot a Teremtő megtestesítése kapcsán.”


- Engedd meg magadnak, hogy ezen energia rezgések egyike vagy néhánya vezessen téged, amelyeket most én Mihály Arkangyal meg kívánok osztani veletek. Minden egyes energia rezgés egy eszköz és egy technika, egy energia frekvencia, amit be tudsz hívni, hogy lehorgonyozd és aktiváld. Ez gyógyítást, elengedést és átalakulást fog teremteni. Nincs szükség arra, hogy kijelentsd azt az átalakulást vagy eredményt, amit meg szeretnél teremteni. Amire vágyunk az a felszabadítás a káosz, a zavarodottság, a konfliktus és a negativitás alól valamint az, hogy megerősödjön a Fény.


- Amint kiválasztottad a megfelelő energia frekvenciát, amit adtam, akkor fontos, hogy ezt behívd, hogy megtestesíthesd. „Mihály Arkangyal Hívom most a jelenlétedet és Isteni energiáidat ide önmagamhoz. Most azt kívánom, hogy aktiváljam és lehorgonyozzam Mihály Arkangyal….(mond, melyik frekvenciát), hogy megteremtsem a felszabadítást, az átalakulást és a lenyűgöző Fényt az ……(írd körül a helyzetet, legyen az akár benned, másokban vagy a világban). Köszönöm”


- Maradj meditációs állapotban, amint befogadod ezeket az energiákat, melyeket én Mihály Arkangyal hozzád vezetek vagy, amire inspirállak azért, hogy elérhesd azt, amit szeretnél. Élvezd és bízz a folyamatban.

 

Ezt a gyakorlatot annyiszor elvégezheted, ahányszor úgy érzed hívást érzel rá vagy minden egyes alkalomkor, amikor észreveszed a káosz, a zavarodottság, a konfliktus és negativitás jelenlétét.


Íme itt vannak az én átalakító frekvenciáim, amelyeket most ajándékba szeretnék adni nektek:

 

Mihály Arkangyal szellemi szálai az ébredéshez


- Mihály Arkangyal szivárvány fény gyógyítása
- Mihály Arkangyal tisztán látási és tisztasági ébredési bevésése
- Mihály Arkangyal angyali béke kódjai és hangjai
- Mihály Arkangyal éteri test gyógyítása és helyre állítása
- Mihály Arkangyal gyógyító csapata
- Mihály Arkangyal tudatalatti elme tisztítása és Isteni manifesztációja
- Mihály Arkangyal Isteni harmónia, stabilitás és béke – bevésése
- Mihály Arkangyal Isteni megbékélési és megbocsátási bevésése
- Mihály Arkangyal buzgó Isteni élet bevésése
- Mihály Arkangyal nyugalmi és Én vagyok kódjai

 

Itt vagyok Veled és szolgállak

 

Mihály Arkangyal

 

 

Csatornázta Natalie Glasson

2019 december 7.

Eredeti forrás: Az OmNa Szent Iskolája