Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

MICHAEL ARKANGYAL ÜZENETE

2024-01-29

Isteni fénykódok általi áthangolás hatásai

medi 938.jpg

 

MICHAEL ARKANGYAL ÜZENETE

 

Üdvözöllek Benneteket Kedveseim!


A Szeretet és a Fény Áldását küldjük Nektek ebben az Itt és Most pillanatban és arra hívunk, hogy nyissátok meg a szíveteket a számotokra szóló üzenetünknek…
Kedveseim mivel még mindig egy fenntartó állapotban vagytok fizikailag és energetikailag fontos tudnotok, hogy most fontos fény kódokat kaptok.
Ezek a fény kódok át struktúrálják a mentális testeteket, az érzelmi testeteket, a fizikai és a spirituális testeteket is.

 

1., A mentális testetek:


A mentális testetek óriási mennyiségű régi hiedelemtől és programozástól szabadul most meg, melyeket az emberiség oly sokáig fenn tartott.
Azáltal, hogy elengeditek ezeket a régi energiákat, képessé váltok arra, hogy megértsétek a Föld bolygó ezen nagy átalakulásának az átfogó összképét.
Jobban megértitek ezt a nagy átfogó összképet, erősebben tudtok kapcsolódni a bennetek lévő Forráshoz is és mindezt Isteni erők irányítják.

 

2., Az érzelmi testetek:


Amint elengeditek a régi hiedelmeiteket és programozásotokat és amint megváltoznak az általatok ismert élet rendszereitek, a felszínre kerülnek régi érzések is, amelyeket át kell tekinteni és el kell engedni.
Fontos ezen folyamat során mindig emlékezni a bennetek lévő Forrásra és kérni az Én vagyok jelenléteteket (a Forrás egyénre szabott aspektusát), hogy segítsen benneteket abban, hogy visszatérjetek a szeretethez. Bocsássatok meg önmagatoknak… Bocsássatok meg másoknak… Térjetek vissza a szeretetbe…

 

3., A fizikai testetek


Minden egyes érzelmi elengedéssel megtisztítjátok a DNS-t és a sejt szintű üzeneteket a fizikai testetekben.
Ez lehetővé teszi azt, hogy több fény energia áramoljon át minden egyes sejteteken és energia központotokon még könnyebben, mint eddig.
Azáltal, hogy több fény energia áramlik, felgyorsul a sejtjeitek megfiatalítása és mindez lehetővé teszi azt, hogy az eredeti tökéletes testetek gyorsabban meggyógyuljon és helyre álljon.

 

4., A spirituális testetek


Azáltal, hogy több fény energia áramlik át a testeteken, végre könnyebben képessé váltok arra, hogy érzékeljétek a bennetek lévő Forrást.
Eltűnőben van az a fátyol és illúzió, ami arról szól, hogy el vagytok választva az Isteni Forrástól.
Egyre inkább képessé váltok arra, hogy megengedjétek a Forrásnak azt, hogy kifejezze az Isteni tökéletességét, ami a szeretetről, békéről, harmóniáról, bőségről, egészségről, egységről és jólétről szól.
Mindezen átfogó változások kapcsán most még fontosabb, mint valaha, hogy csendben legyetek, meditáljatok, kapcsolódjatok a bennetek lévő Forráshoz.
Legyetek tisztában azzal, hogy minden rendben van Kedveseim


Üdv Itthon!


Itt járunk mellettetek az út minden egy lépése során


Kedveseim, mérhetetlenül szeretünk BenneteketÉn Mihály Arkangyal vagyok és elhoztam Nektek ezt az igazságot

 

 

Közvetitette: Asara Adams

Fordította: Aysha