Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Michael arkangyal üzenete

2022-03-03

Lesz egy időszak, amikor sokan elhagyhatják ezt a világot

michael 2.jpg

 

Michael arkangyal üzenete

 

A sötétség nem más, mint a szellemi tudatosság fényének hiánya, ami negatív gondolatokat, kapzsiságot, hatalommal való visszaélést, gonoszságot, gyűlöletet, nemzetek vagy egyének közötti háborúkat gerjeszt. A Fényküldötteknek meg kell őrizniük egyensúlyukat, meg kell tartaniuk fényüket, és nem szabad elbukniuk ezen érzelmekkel szemben. Fényük megtartása által lehetővé válik majd számukra, hogy egy más rezgésszintre, illetve a létezés egy másik síkjára emelkedjenek.

 

Sok kapu megnyílik majd, és lesz egy időszak, amikor sokan elhagyhatják ezt a világot.

 

Nem lesz figyelmeztetés előre, hirtelen fog bekövetkezni. Nem szükséges, hogy bármely konkrét helyen legyetek, amikor ez bekövetkezik, mert a lélek saját kapuja fog megnyílni, és ekkor azon nyomban fizikai-éteri formába megy át a test, és már nem a durva fizikai rezgési szinten lesz többé.

 

Amikor megnyílnak ezek a kapuk, a fény szolgái azon nyomban átlépnek rajtuk, vezetőik pedig a másik oldalon várják majd érkezésüket. A fény néhány szolgája saját elhatározásból hátra marad majd, hogy segítséget nyújtson a sötétség legintenzívebb idején. Azokat a lelkeket, akik maradnak az „idők szentjeinek” nevezik majd, amiért hajlandóak egyengetni az eljövendő nagyobb felemelkedés útját.

 

Ma a Földön az emberi világban a sötétség negatív minősége egyre uralkodóbbá válik, és sokan könnyen alávetik magukat félelemből vagy bizonytalanság érzésétől kifolyólag.

 

A megpróbáltatás azonban a következő:

 

Fénylőn tudjátok-e tartani lényeteket, meg tudjátok-e őrizni a békét, szeretetben tudtok-e maradni, képviselni tudjátok-e a krisztusi értékeket, még a sötétség és káosz kellős közepén is?

 

Negatívnak lenni könnyű, de tartásotok megőrzése, az egyensúly fenntartása és a szeretet gyakorlása nem könnyű feladat.

 

Amikor belül véglegesen az istenihez kapcsolódtok már erősek és hatalmasok lesztek és rendelkeztek majd a tudás, a bölcsesség és az isteni igazság tudatos  érzékével. Akkor a szívetekkel és minden erőtökkel a SZERETETEGYSÉGET képviselitek, és fénylő fáklyává váltok az isteni jelenlétnek.

 

Nincs mitől félni, a szeretet hatalma végtelen erőt ad a kihívásokkal szemben, a szív rejtett potenciálja pedig a szükség idején tárul fel.

 

Kitartás mindazoknak, akik küldöttei az isteni fénynek és nem riadnak vissza attól, hogy a nehéz időkben jót és igazat cselekedjenek.

 

Michael arkangyal    

 

 

 

Lejegyezte: Aysha