Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Mihály Arkangyal

2021-07-09

Az Új Föld manifesztációjának kezdete a Jelen pillanat!

michael ark ang (2).jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Mihály Arkangyal:

 

Kedves Fénymunkások, a személyes és bolygószintű fénytestek újra- kalibrálásával, ami nemrégiben történt, a Föld Felemelkedési folyamatának utolsó fázisába lépett. Kollektív döntés született a Magasabb Dimenziókban, hogy a Föld utazásának Befejező szakasza új, multidimenzionális otthonába, megkezdődjék.


Mióta a Mennyeii háló lefektetésre került és bolygószinten aktiválódott, a Bolygó felkészült arra, hogy Új Föld frekvencián nyilvánuljon meg.


Azok számára, akik készen állnak, hogy az új hálóban teljesen lehorgonyozzanak, az Új Föld manifesztációjának kezdete a Jelen pillanat!


Ez azt jelenti, kedveseink, hogy a bolygó összes élőlényének döntést kellett hoznia.

 

A döntések megszülettek, és minden élőlény kiválasztotta, hogy hol lesz, mikor a Föld Felemelkedésének utolsó lépéseit megteszi a közeljövőben.


Ez azt jelenti, legdrágább Fénymunkások, hogy munkátok természete lényegileg megváltozik a következő időben. Nem lesz szükség a továbbiakban arra, hogy "híd" legyetek mások számára. Mindenki meghozta a maga döntését, és azok, akik az Új Földet választották, befejezik az átkelést és új szerepükre Isteni Énjük fogja őket felkészíteni. Azok közületek, akik olyan keményen dolgoztak az elmúlt években, most egy kicsit megpihenhetnek és figyelmüket az új közösségek és struktúrák megteremtésére fordíthatják, melyek az Új Föld mag-pontjai lesznek. Ez sokkal könnyebb lesz, mint a Felemelkedési munka, amit eddig végeztetek, melynek során új energiákat kellett tartanotok és hordoznotok! Tudjuk, hogy sokan milyen kimerültek vagytok jelen pillanatban!


De mivel a bolygó felemelkedési folyamatának utolsó fázisába ért, sok változás várható és nagyon gyorsan.

 

Ezek a változások a Régi Föld hálójának gyors szétbomlásához vezetnek, lehetővé téve, hogy az Új végre megmutatkozzék.


Legdrágább Fénymunkások, sok lélek dönthet úgy, hogy eltávozik, amikor ezek a változások bekövetkeznek. Ez az ő döntésük, tiszteletben kell majd tartanotok választásukat. Azok, akik a Felemelkedés útját választották, figyelmüket az Új Föld megteremtésére fogják fordítani és megengedik, hogy az új energiák életükben megmutatkozzanak. Természetesen ezek a döntések még egy ideig nyitottak lesznek, és lehetséges áldást hozni a döntési helyzetbe azáltal, hogy figyelmetek fókuszában folyamatosan a szeretetet, békét és harmóniát tartjátok, saját életetekben és mások iránt is.


Minden megváltozott. Sokan kicsit elveszettnek, irányvesztettnek érzitek magatokat. Nos, amint már mondtuk, sokatok számára munkátok e része véget ért. Ideje kicsit megpihenni és elkezdeni élvezni új tudati szintetek békéjét és nyugalmát.


Amint a Régi eltűnik, jobban hozzászoktok a békéhez, nyugalomhoz és csendhez. Ez belső létállapototok visszatükröződése lesz.

 

Megtanultok megállni, várni, türelmesnek lenni és megengedni az Újnak, hogy a maga idejében bontakozzon ki. Azt is megtanuljátok, paradox módon, hogy amikor arra hívást éreztek, akcióba lendüljetek.


De amint már említettük, - a munka megváltozik. Sokan meg fogtok lepődni, hogy mire kaptok hívást a következő években. Ne feledkezzetek meg arról, hogy hallgassatok a Szívetekre és Belső Hangotokra, kövessétek a vezettetéseteket, hiszen ez lényetek igaz sarkcsillaga. Ne engedjétek meg másoknak, hogy befolyásolják döntéseiteket. Döntéseitek a tieitek, másoké lehet, hogy másmilyenek. Tiszteljétek a saját- és mások döntéseit, mert ahogyan már említettük, sokan más helyen és más módon fognak munkálkodni, mikor a Felemelkedési folyamat új fázisát megkezdi.


Mindig emlékezzetek arra, hogy Feltétel Nélküli Szeretetből dolgoztok, és hogy egy Család vagytok.

 

A Szeretet, Tolerancia és Elfogadás nagyon fontossá válik most.

 

Értékeljétek egymást és döntéseiteket. Hiszen a bolygó minden lénye jó döntést hozott önmaga számára az adott pillanatban!

 

Legyetek benne biztosak, hogy meghozott döntéseitek megfelelőek és jók!

 

Mihály Arkangyal

 

Celia Fenn