Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Mihály Arkangyal üzenete

2019-04-18

Engedjétek el az ego kivetítéseit, tegyétek lehetővé, hogy a szeretet vezéreljen benneteket

 michael 222.jpg

 

 

Kedveseim, minden változik – különösen Ti.

 

Közületek mindenkit arra hívnak most, hogy a lehető legjobb verziótokat adjátok, ami csak lehetséges. Nagyszerű lehetőségeket kaptok most (melyek lehet akadályként jelennek meg) arra, hogy kifejezzétek valódi önmagatokat és ennek a folyamatában tündököljön a fényetek.


Lehet, hogy most rendkívül megterhelő, fájdalmas helyzetekben találjátok magatokat családtagok körében, munkatársak vagy mások környezetében, akikkel egy térben vagytok. Most minden kapcsolat egy átalakuláson megy keresztül.

 

Itt az idő arra, hogy újra értékeljétek mindazokat, akikkel kapcsolatban álltok.


Ezeket a kihívásokat most nagyszerűbb eszközökkel tudjátok kezelni, mint eddig valaha. Ami esetleg lehetetlen helyzetnek tűnik, most lehet a legnagyobb lehetőséget kínálja nektek, hogy ragyogjon a fényetek ott, ahol úgy tűnik, hogy csak sötétség található.
Ti, akik azok a fények vagytok, akik igazából vagytok és akik nem vesznek részt abban a drámában, ami történik, lehetővé teszi a számotokra, hogy ti legyetek a jelző fények ebben a helyzetben.


Kérjetek meg bennünket, hogy öleljünk át benneteket a szárnyainkkal, amikor úgy érzitek harcba kell menjetek olyan dolgokért, amiről úgy gondoljátok, hogy igazságtalanok.


Ne essetek kétségbe – minden a megfelelő sorrendben bontakozik most ki a legmagasabb szintű eredmények érdekében és mi emlékeztetünk benneteket Kedveseim, hogy a legmagasabb szintű eredmény lehet, nem nyilvánvaló első ránézésre.

 

Bízzatok a tervben, minden egy sokkal nagyobb képnek a része, amit még egyenlőre nem vagytok jogosultak látni.


Időben ez is be fog következni és akkor lélegzet elállító lesz számotokra mindaz, ami itt lefolyt.
Amennyire csak lehetséges képzeljétek el azt, amire vágytok ebből a helyzetből és lássátok a lehető legmagasabb lehetőséget. Hagyjátok magatok mögött az összes 3. dimenziós gondolkodást és eredményeiteket – emeljétek meg rezgéseteket, hogy összhangba kerüljetek avval a végeredménnyel, amit látni szeretnétek. Majd pedig engedjétek el ezt és engedjétek, hogy a teremtés ill. Isten belépjen a képbe, azaz ami Ti vagytok.
Annyira erőteljesek vagytok és most már emlékeztek az erőtökre. A régi 3. dimenziós világ nem hagyott maga mögött struktúrát, most minden a szemeitek előtt omlik össze.

 

Csak a szeretet az, ami képes fennmaradni és ami fenn is marad.


Kedveseim, tudjuk, hogy még mindig küszködtök. Viszont álljatok most meg egy pillanatra, vegyetek egy mély lélegzetet, kapcsolódjatok a mi energiánkhoz, ami ott van mindenhol körülöttetek. Hívjatok bennünket, mi mindig itt vagyunk szeretetteljesen támogatva benneteket és lehetővé téve, hogy a legmagasabb és legnagyszerűbb következmény maradjon fent.


Csakhogy emlékeztessünk benneteket Kedveseim: néha nem a vágyaitok legmagasabb szintű verziója az, ami megvalósul.

 

Engedjétek el az ego kivetítéseit, tegyétek lehetővé, hogy a szeretet vezéreljen benneteket, és idővel látni fogjátok azt, hogy az, ami kibontakozott a legmagasabb szintű, a legjobb végeredmény volt mindenki számára.


Kedveseim, mérhetetlenül szeretünk benneteket, mindazért az erőért, amivel rendelkeztek, hogy helyt álljatok a társadalom leg sebezhetőbb tagjaival és, hogy tanúi legyetek a legnagyobb evolúciós változásnak, amely valaha is lezajlott a bolygótokon.


Mi rendkívül csodálunk benneteket mindazért, amit tesztek.

 

BÍZZATOK A TERVBEN!

 

Mindaz, ami történik a legmagasabb és legnagyszerűbb jó tökéletesítése érdekében történik.
Békét, bőséget és jólétet kívánunk mindnyájatok számára.
Mindez gyorsan kibontakozik és ez így van!

 

Én Mihály Arkangyal vagyok

 

 

Channeled by Leslie-Anne Menzies
leslie-anne@angelstoinspire.com.au