Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Ősi szent szív

2018-10-10

PachaMama üzenete

 Ősi szent szív.jpg

Forrás: Pinterest.com

 

PachaMama az Andok népeinek ősi civilizációnak az Istennője. AnyaIstennő, A Világok Anyja, FöldAnya, a Feltétel nélküli szeretet tanítója.

Pacha=Világ, Föld

Mama=Anya


"Az Új Világotokban, a felülállás mások rovására, másokkal szemben, nem lehetséges, mert nem fog működni, mert az egyszerűen nem lesz része a tudatosságotoknak. Ezt teljesen el fogjátok felejteni és ennek a helyét az igazi tudás és a kiterjedt Tudatosság Valósága fogja elfoglalni, amely a Szent Szívetek kapuján keresztül érkezik meg. Ez az állapot lehetővé teszi számotokra azt, hogy az Egység Valóságában átszeressetek minden egymástól különbözőnek látszó létezőt. És ami még ennél is fontosabb, az, hogy felismerjétek a Mindenben Ami Van, magatokat, és mindenben, amit csak megláttok."

Én Vagyok PachaMama!

Én Vagyok a Világ Anyja, és Én Vagyok az, aki visszahozza az Elmúlt Idők Ősi Bölcsességét az Emberiség Szívébe.

Sokan elfelejtették közületek a Bölcsesség Útjait, és már nem tudják, megérteni azt, hogyan tartsák tiszteletben azt az Ősi Bölcsességet, amely a saját Szent Eredetekről szól, amely nélkül nem tudtok visszatérni a valódi emberiességetekbe, és éppen ezért azt, muszáj újra integrálnotok.

Az agyatokkal úgy gondoljátok most azt, hogy szabadon dönthettek arról, hogy mi is fog történni veletek a jövőben és hogyan, mi módon változzatok meg ehhez, az Új Föld rendje szerint, amely nemsokára be fog következni az életetekben. Az agyatokkal gondolkodtok így, de a Szent Szívetek, nem gondolkodik ezen, mert ő Tudja mindezt. Ez a nagy Titok nyitja. A kocka már el van vetve és egy határozott út, vezet el oda, oda az Emberiség Szent Szívébe. Nyissátok hát ki a szíveteket és akkor mindent tudni fogtok.

Én Vagyok PachaMama!

És Én egy Tudatos Energia vagyok, és az Új Teremtés Folyamatának Energiája, amely hamarosan megnyilvánítja az új világotokat. És ez nemcsak csupán az Új Földre korlátozódik, hanem kapcsolatos a benneteket körülvevő Univerzumotokkal.

Hatalmamban áll az, hogy megindítsam azt az Erőt, amely létrehozza az Új teremtéseket, melyet már a szíveiken keresztül megálmodták azok, akik egykor irányadói voltak az emberiség sorsának, ők voltak az Ősi Bölcs Emberek, a Szeretetteljes Emberek, akik törődtek veletek, akik szívükön viselték a sorsotokat. Rejtélyes jóindulatú vezetői és jótevői voltak az emberiség fejlődésének.

Kérlek bennetek, fogadjátok el azt az igazságot, hogy akinek az agyában a tudatosság tétlenül ücsörög, azok nem képesek megteremteni a valódi Új Világot, amely az Őszinteségen alapszik majd. De azért tudjatok arról, hogy vannak azért néhányan, kivételes lények, akiknek a tudatossága valóban a szívükben lakozik. Ők azok, akik utat mutatnak nektek. És ez az Istennő Útja, és éppen ezért a férfiaknak most fel kell adniuk az uralkodásvágyukat, és lehetővé tenni azt, hogy az Istennő Ereje uralkodjon az emberiség jövőbeli sorsa felett.

Így fogtok visszatérni a Szent Szív Ősi Útjára és az univerzumotokban, mint Isteni-TársTeremtők fogjátok folytatni az utatokat. De addig nem lehetséges, amíg nem veszitek magatokhoz az igazi Isteni TeremtőErőtöket, amely már egyszer a tiétek volt.

Arról viszont biztosíthatlak bennetek, hogy ehhez minden a rendelkezésetekre áll. Ti annyira, de annyira szeretve vagytok, és amikor, a régi világotok akárhogy is megváltozik, bennetek az nem fog érinteni, mert Ti már könnyedén fogtok felemelkedni az Új Földre, mielőtt ezek a váltások megtörténnek majd.


Ősi szent szív1.jpg
Kép forrása: Pinterest.com

Ne próbáljatok meg gondolkodni a Szent Szívetekkel, hanem váljatok azzá, legyetek eggyé vele. Mindannyiótoknak most meg kell találnotok a Szent Birtokot felé vezető utatokat. Rengetek információ fog beleömleni a tudatosságotokba, és egyre jobban fogtok emlékezni arra, hogy kik vagytok, és ez fog segíteni bennetek, abban, hogy továbblépjetek az agyatok elkülönítő gőgjétől, hogy beléphessetek az alázattal teli Legszentségesebb Teretekbe, a Szívetek rejtett barlangjába, ahol teljes válóságában felismerhetitek azt, hogy Egységben vagytok minden létezővel, lénnyel, a világokkal és minden dologgal.

Az Új Világotokban, a felülállás mások rovására, másokkal szemben, nem lehetséges, mert nem fog működni, mert az egyszerűen nem lesz része a tudatosságotoknak. Ezt teljesen el fogjátok felejteni és ennek a helyét az igazi tudás és a kiterjedt Tudatosság Valósága fogja elfoglalni, amely a Szent Szívetek kapuján keresztül érkezik meg. Ez az állapot lehetővé teszi számotokra azt, hogy az Egység Valóságában átszeressetek minden egymástól különbözőnek látszó létezőt. És ami még ennél is fontosabb, az, hogy felismerjétek a Mindenben Ami Van, magatokat, és mindenben, amit csak megláttok.

És ez megalapozza majd az Igazi Boldogságotokat, mert az ami elválasztott eddig az nem létezik többé, és meg fogjátok tapasztalni azt, hogy CSAK AZ EGY LÉTEZIK ÉS TI IS AZOK VAGYTOK.

PACHAMAMA VAGYOK és kérlek bennetek, vegyétek komolyan a szavaimat és értsétek meg a Nagy Váltás Igaz Természetét. Szükségetek lesz arra, hogy a szívetekre alapozva, együtt menjetek tovább! Fel kell hogy adjátok a hamis személyazonosságotokat, hogy visszatérjetek A Szent Szívetekben rejlő Igazi Természetetekhez.

Aközben, amíg az elkülönülés és a megkülönböztető ítélkezés útján vándoroltatok, az ősi mestereitek több ezer éven keresztül óvták, őrizték a Szent Tudást az Igazi Eredetetekről, számos generáción keresztül. És most minden itt van ahhoz, hogy felajánljunk nektek a Szent Tudás ajándékát, hogy az emberség ezzel így már tovább tudjon haladni és ráébredjen igaz sorsára.

Hagyjátok elmenni a magatok korlátolt és szegényes másolatát, Amik Ahogy Voltatok, és nyissátok meg a Szent Szívetek, hogy visszaszerezzétek azt, amit egyszer elveszítettek.

Áldásaim veletek vannak, érezzétek át az Ősi Bölcsesség jelenlétét és engedjétek el azt, ami összezavarta a szíveteket.

Bocsássátok útra az összes zavaró emlékeiteket, amelyek megakadályozták eddig azt, hogy élvezzétek a Saját Igazságotokat és az Ősi Szív Békességét és Csendesedését. Nyíljatok meg az Új Valóságotok előtt és az Új Világotok minden csodálatára!

Én Vagyok PachaMama
Ősi szent szív2.jpg
Kép forrása: Pinterest.com

 

Forrás

Copyright 2012. All rights reserved: Ute Posegga-Rudel, http://radiantlyhappy.blogspot.com

Sharing of this message is only allowed together with this information and without changes. If you have questions, please contact me via transformation33@gmail.com. Thank you.

Link


Forrás: Földicsillagok.hu