Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

PALLASZ ATHÉNÉ ÜZENETE

2022-07-30

ENGEDJ EL MINDENT ÉS ADD ÁT ISTENNEK

 

Istennő Athéné.jpg

 

PALLASZ ATHÉNÉ ÜZENETE

 

ENGEDJ EL MINDENT ÉS ADD ÁT ISTENNEK

 

Pallasz Athéné vagyok és a Karmikus Tanácstól köszöntelek Benneteket. 

 

Üdvözletünket küldjük és a szeretetünket is, mert bizalommal tekintünk rátok. Látjuk a tiszta fényedet és ez a fény, amit tested minden sejtjében magadban hordozol a te isteni fényed. 

 

A magasabb szintekről úgy látunk benneteket, mint ezeket az isteni fényhordozókat. Ti Isten fiai és lányai vagytok! Azért jöttetek ide erre a bolygóra, hogy részesei legyetek ennek a különleges időnek. Ám azt is látjuk, hogy még nem érzékelitek teljesen a bennetek lévő istenséget. Még nem tudjátok elfogadni. Túl sok blokk van bennetek, amit belétek oltottak.

 

Hogyan lehet egy ember egyidejűleg olyan mértékben isteni, hogy társteremtővé váljon? 

 

Látjuk, hogy jelenleg aggódsz amiatt, hogy mi fog kibontakozni. A napvillanásról beszélnek, szóba került a nukleáris konfliktus és sok szó esik a cerni részecskegyorsítóról is, amely állítólag ismét aktív lesz. Azt akarjuk mondani, hogy ne összpontosíts ezekre a hírekre, amelyeket most ismét előadnak nektek, hogy félelmet keltsenek bennetek. A belátható jövőben nem látunk olyan eseményeket, amelyek bármilyen módon veszélyeztetnék az emberiséget vagy a Földanya létét. Ez isteni szinten nem megengedett, szóval ne aggódj miatta. Semmi sem az, aminek látszik. A jól ismert játékokat játsszák. Mi az eseményeket magasabb nézőpontunkból látjuk. A rendszerek összeomlanak. Ezt már régóta tudod.

 

Adj át mindent és bízz benne, hogy az isteni terv szerint halad. Nem engedjük, hogy másképp legyen!

 

Nagyon sok felemelkedett mester, angyal és fénylény dolgozik azon, hogy enyhítsék azt, amit a démoni oldal eltervezett a világotokban. 

 

Bizalom! Ezt kérjük ma tőletek különleges módon. Maradjatok biztosak abban, hogy az isteni terv megnyilvánul, és a fény győz. Minden a mi szintünkön dől el, látjuk, hogy a fény egyre jobban megmutatkozik a világotokban és bennetek is.

 

Nagyszerű átalakulásban vagytok. 

 

Fényetek naponta növekszik, ahogy megnyitjátok magatokat ezeknek a fényáramoknak. Ez most a te dolgod, hogy bizalomban legyél és tedd a szolgálatodat, amiért fényhordozóként elköteleződtél. 

 

Mi áll még útjában a szolgálatának? 

 

Amikor megváltoztatod magad, a világod is megváltozik. 

 

Ilyen egyszerű, egyszerű és mégis olyan nehéz egyesek számára. Fogadd be ezt az isteni fényt egyre jobban és sugározd ki a világba.

 

Így váltod meg a világot, ez most a te feladatod és nem vagy egyedül. 

 

Mindig melletted vagyunk és figyelünk rád. Impulzusokat küldünk, hogy mit tegyél. Bízunk az isteni terv tökéletességében, és arra buzdítunk, hogy tedd ugyanezt! Legyél mélyen magabiztos abban, hogy ott vagy, ahol lenned kell, hacsak nem kívánod megváltoztatni a terveidet. 

 

Ha nem vagy elégedett azzal, amit csinálsz, változtass! 

 

Ha nem vagy megelégedve a munkáddal, akkor add fel! Bátornak kell lenned! Tedd meg azokat a lépéseket, amelyek szükségesek a részedről ahhoz, hogy elérd a felemelkedés tökéletességét. 

 

A felemelkedés folyamata megállíthatatlan, de rajtad is múlik, hogy minden egyes szükséges lépést megtedd.

 

Változtasd meg azt, ami blokkol. Engedd el! 

 

Engedd el azt, ami már nem fér bele az életedbe! Nehéznek találhatsz bizonyos döntéseket. De még egyszer elmondjuk Légy bátor, és menj abba az irányba, amerre az érzéseid és az intuíciód vezetnek. Ez az út a fénybe visz.

 

Fontos elengedni, és alaposan megvizsgálni azt, ami nem következetes. Érezdd a szívedben, hogy mi az, ami már nem felel meg neked, majd változtasd meg a dolgokat. 

 

Menj tovább, tegyél meg minden lépést, amit úgy érzel, hogy meg kell tenned és látni fogod, hogy vezetnek téged, soha nem vagy egyedül. 

 

Most különleges módon támogat téged a felemelkedés fehér lángja, amelyet a szeretett fénytestvérem, Serapis Bey aktívan tart. 

 

A felemelkedés lángja a szívedben is munkálkodik. Érzi a vágyat, hogy felemeljen. Ez egy vágy, amit magaddal hoztál ebbe az életbe és most felismered. Ez a vágy azt akarja üzenni a számodra, hogy most cselekedned kell.

 

Nem akarunk mást, mint azt, hogy megvalósítsd a felemelkedést ebben az életben! Ez egyben a fény nyomvonalát is lefekteti, azoknak az embereknek, akik észlelnek téged akik látják a sugárzásodat. Látják a fejlődésedet, és így jobban felébreszthetik vagy elsajátíthatják saját feladataikat.

 

Az Isteni terv megvalósítása a te tetteidtől is függ. Ti vagytok a mi fényoszlopaink. Így sugározzatok a világban, sugározzátok a fényt, hogy a világ tele legyen világossággal ebben az időben, amikor kívül nyilvánvalóan a sötétség törvényei uralkodnak. De ez tényleg csak az utolsó rendrakás, ezért kérjük, adjátok át magatokat lelketek vezetésének és erejének. 

 

A lelked ereje most teljes mértékben ki akar bontakozni.

 

Bízz benne. Bízz abban, aki vagy, isteni lények vagytok a cselekvésben.

 

Köszönöm.

 

 

 

Gabriele Schmitz

Fordította: Aysha