Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

PLEJÁDI ÜZENET

2023-05-10

Csodálatos lények vagytok, a Fény Családjának tagjai

 

plej.jpg

Kép: Pinterest.com

 

Üzenet a Fény családjának:

 


"Csodálatos lények vagytok, a Fény Családjának tagjai. Most azzal a megbízatással jöttetek a Földre, hogy változást hozzatok, és segítsétek az átalakulást.

 

A kulcs a szeretet. A szeretet alkotja a világmindenséget.

 

A jelenlegi technológia a Földön csak egy bizonyos szintig fejlődhet, mert az emberiség még nem képes megérteni, hogy a további fejlődéshez szeretetre van szükség. Az energia az alkotás bármely formáját felöltheti, de ha valakit munka közben kapzsiság vagy gyűlölet hajt, vagy bármilyen más érzelem, amely nem a fény felé visz, csak egy meghatározott szintig juthat el. Ehhez a vibrációhoz csak korlátozott információ érkezik.

 

A szeretet az építőanyag, ezért annak, akiben szeretet él, korlátlanok a lehetőségei.

 

A cél az, hogy a fényt, amely információ és szeretet - tehát maga az Alkotás -, visszahozzuk a Földre. Egy korszakokon át tartó sötét rendszer megváltoztatásához olyan lázadókra van szükség, mint a Fény Családjának tagjai.


Ti magatok választottátok azt, hogy itt legyetek.

 

Küldetésetek van: az emlékezés aktivizálása és az emberi létezés értékének visszahelyezése a teremtés előterébe.

 

Szükség van rátok. Életeken keresztül tanultatok, készültetek a mostani feladatra, nem jöttetek felkészületlenül. Mindaz, amit most tudnotok kell, ott rejtőzik bennetek, és az a feladatotok, hogy emlékezzetek a tanításra. A mostani életetek nem az, amelyben új információkat kaphatnátok. Mint már mondtuk, ez alatt az élet alatt emlékeznetek kell mindarra, amit már tudtok.

 

Mi csak azért vagyunk itt, hogy emlékeztessünk benneteket. Ez része a mi küldetésünknek. "

 

 

Plejádiak

Alcyone Pleyades