Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Plejádi Üzenet

2019-06-19

A Földre érkező energiák a változás széleskörű és gyors mindent elsöprő hullámait hozzák

plejádi 1.jpg

Kép forrása: Pinterest.com 

 

Mira a Plejádi Tanácsból

 

Üdvözlet, Mira vagyok

 

Örülök, hogy ma hírt adhatok Nektek.


Nagyon sok minden van most a horizontunkon. A Földre érkező energiák a változás széleskörű és gyors mindent elsöprő hullámait hozzák. Ezekhez fogékonyságra van szükség és tudjuk, hogy néhányan egyáltalán nem állnak készen arra, ami most jön.

 

Az érzékeny emberek, mint pl. a földi csapat, nagyobb kihívással néz szembe, mint mások.
A testeitek a kristályfény varázslatos mennyiségeit képesek átvezetni. A fénytesteitek egyre erőteljesebb energia szintekre kerülnek. Ti vagytok, azon fénypontok, amelyek emelik ezt a bolygót, Ti vagytok a változás előkészítői és az útmutatók, a Földön való élet új módjaihoz.


Mi szorosan együtt dolgozunk veletek és ezen túlmenően azon befolyásoló energiákkal is kommunikálunk, amelyeket a Nap felé bocsátunk ki, valamint használunk fotonikus energiákat stb., amelyek kihatnak a bolygó mágneses mezejére, valamint minden egyes élőlényre. Nem szeretnénk azt, hogy mindezen energia túl sok legyen a számotokra és köszönjük nektek a türelmeteket. Emlékezzetek arra, hogy fel lettetek készítve ezekre az időszakokra és némileg egy kísérlet is ez, hogy megnézzük, hogy hogyan maradhatnak a testek egy bolygón egy emelkedési folyamat során.
Amint azt a legtöbben tudjátok, amikor egy bolygó emelkedik, akkor általában nem marad élet azon a bolygón, azaz a bolygóból nova válik. Ti kivételt képeztek.


A bolygótok és Ti lépésről lépésre emelkedtek.

 

Az elmúlt hónapok során felgyorsult ennek a sebessége, sok támogatást és gyógyító erőt kaptok, de ehhez szokatlanul nagy mennyiségű pihenésre is van szükség. Kérlek adjátok meg ezt a pihenést magatoknak, mivel most egy frissítési folyamatban vagytok. Szükségetek van a pihenésre ahhoz, hogy befogadhassátok ezeket az energiákat annak érdekében, hogy többet végezhessetek el abból a jelentős munkából, amire ide jöttetek, hogy elvégezzétek azt a bolygón.


Kérlek értsétek meg, hogy az a munka, amit saját magatokon végeztek jelentős.

 

Kövessétek a fájdalmat a testetekben. Kövessétek nyomon a gyökereit, hogy azok elmúlt életekbe vagy aktuális életekbe vezetnek.
Nézzétek meg azt, hogy milyen sokkal érzékenyebbekké váltatok. Hangolódjatok rá ezekre az érzésekre és engedjétek el a múltat, amennyire ez csak lehetséges. Ne hagyjátok, hogy bármi megállítson benneteket abban, hogy kitisztítsátok mindazt, amit el kell engedni. Ez az emelkedési folyamat része.


Szabadítsátok meg a szíveteket és lelketeket attól a szétválástól és fájdalomtól, ami ebben az életben és az elmúlt inkarnációk során gátolt benneteket.


Hagyjátok abba azt, hogy úgy hajtjátok magatokat, mint egy igás ló és annyira megerőltetitek magatokat, mint amikor a 3. dimenzióban voltatok. Hagyjátok azt, hogy a lágyabb, feminimebb energiák támogassanak benneteket a befogadásban.


Nem kell senkit sem hibáztatni azt, ahogyan eddig éltetek, ez a 3. dimenziós életélmény része.

 

Egyensúlyozzátok ki az isteni feminim és az isteni masculin éneteket. Ez mind része annak, akik és amik vagytok és elősegíti azt, hogy azzá váljatok, amivé csak válhattok.


Itt állunk sorban támogatva benneteket együtt más galaktikus lényekkel és fény lényekkel.
Látjuk, ahogyan felszabadultok és ahogyan csiszoljátok a csodálatos új énjeiteket. Ez egy lenyűgöző folyamat, amelynek a részesei vagyunk.


Mira vagyok és a Galaktikus Fény Családotok tagja vagyok.


Az Áldásunkat küldjük felétek és lenyűgöz bennünket a fejlődésetek
Veletek vagyunk!

 

2019 június 8 by Valerie Donner