Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

PLEJÁDI ÜZENET 2023.-ra

2023-01-25

Itt az ideje, hogy elfoglald a világban vállalt szerepedet

plejádok csillag-ut-126490.jpg

 

Plejádi üzenet

 

Szeretteim, köszöntünk benneteket,

 

Tudd, hogy elérkezett az idő, amikor hatalmas változások következnek be benned és a földi síkon. Te és a Föld átalakul egyik létállapotból a másikba. Ezek az eltolódások radikálisak és 2023-as évben új fejlődési ciklus indul el.

 

A Föld légkörébe egy magasabb frekvencia nyílik meg, amely támogatja a magasabb tudatállapotba való belépést. Ahogy a fény a bolygón tovább erősödik, egy váltást hoz létre, hogy abban nyújtson támogatást, hogy az életedet más keretek között alakítsd ki.  Ezek a változások lehetővé teszik, hogy megkezd az utazásod egy újabb szakaszát, hogy az életed magasabb szinten bontakozzon ki, mint amit eddig megszoktál.

 

Ez az idő arról szól, hogy kimozdítsd magad az ego-elméd illúziójából. 

 

Az átalakulás akkor történik meg, amikor úgy döntesz, hogy elengeded az egó-elméd téves felfogását, kiemelkedsz az illúziókból és a szívedbe költözöl. A lényeg az, hogy ne küzdj az ego-elméd illúziójával, csak legyél csendes szemtanúja az elméd által bemutatott párbeszédnek, és mozdítsd ki a tudatosságodat a Szíved terébe.

 

Ezzel a tudatos cselekvéssel pozitívan járulsz hozzá az emberiség hatalmas tudati váltásához. 

 

Megváltoztatod a hozzáállásodat, felismered a téves viszonyulásokat és a szíveden keresztül újra orientálódsz, hogy túllépj az illúzión.

 

Tudd, hogy ezalatt az idő alatt egy olyan szakaszhoz érkezel, amikor a világodban a valósághoz fűződő teljes újra orientációd fázisába lépsz.

 

Kezd azzal, hogy engedélyt adsz magadnak arra, hogy tudatosan dönts a Szíved Igazságába való belépésről, és figyeld meg miképpen változtatja meg az életedet. 

 

Ezt a megnyilvánulást az Isten-tudat állapota szövi át és hozza létre. Jelenleg arra készülsz, hogy újra belépj ebbe a magasabb tudatállapotba, mert ez része a küldetésednek.

 

Alapvető szerepet játszol az emberiség átalakulásában a földi síkon. Benned van az egyedülálló Isten frekvencia komponens, ami ajándékot hoz az emberiség számára.

Itt az ideje, hogy elkezd tudatosan betölteni a vállalt szerepedet a világban.

 

Engedd, hogy Isten fénye, amely a Felsőbb Éned része, aktívan működni kezdjen a mindennapi életedben. Engedd, hogy ez az energia, a saját szent életerőd esszenciája, vezessen téged a mindennapjaid során.

 

Az emberi kapcsolati dinamika a bolygótokon szélsőséges, és olyan helyzeteket teremt, amelyek együttérzés hiányából fakadnak. Az emberi tapasztalatok alapvető félreértéseken alapulnak és a bíráskodáson keresztül az ítélkezésbe fulladnak. Az ítélet eltávolít a magasabb énedtől, az emberi ego-elméd pedig elkülönülést hoz létre másoktól. Ezért vannak belső háborúk benned, és külső háborúk az emberek között.

 

A küldetésed sikeréhez elengedhetetlen, hogy megváltoztasd a felfogásodat arról, hogy ki vagy, és ki voltál a kapcsolataidban az eddigi emberi utad során. Alapvető fontosságú az életedben, a családdal, a barátokkal és másokkal való interakció áttekintése. A legfontosabb az, hogy megvizsgáld, hol van továbbra is bűntudat, szégyenérzet, árulás, harag vagy gyűlölet érzése benned…

 

Valójában nincsenek rossz döntések vagy cselekedetek, amelyeket meghoztál az életedben. Egyszerűen fogalmazva, egy sor helyzet azért adódott, hogy tapasztalatokat szerezz és tanulhass. Te soha nem voltál áldozat, és mások sem voltak áldozatok. Előzetes megállapodásként jöttél össze családoddal, barátaiddal, ismerőseiddel, hogy megszerez bizonyos tanulási tapasztalatokat. Mindenki tökéletesen eljátszotta a szerepét, beleértve Téged is. Nem vagy felelős más személy érzéseiért, tapasztalatáért vagy döntéseiért.

 

Ahhoz, hogy sikeres lehess, meg kell változtatnod az emberi sajátosságaidról és tökéletlenségeidről alkotott jelenlegi felfogásodat. Engedd el az emberi aspektusod önbíráskodását és azt az illúziót, hogy el kell érned a tökéletességet, hogy beléphess a megvilágosodási folyamatodba.

 

A saját emberi éneddel való egészséges kapcsolat kialakítása része annak a munkának, amiért idejöttél. 

 

Az emberi éned és a spirituális Felsőbb Éned közötti egyensúly elengedhetetlen a teljes önmegvalósításhoz.

 

Az emberi sajátosságaid megértése felszabadulást hoz létre benned. A szabadság érzése segít abban, hogy megnyílj az emberi részed elfogadása felé. Az önelfogadás az önszeretet cselekedete. Ezen az utazáson keresztül kibontakozhatsz, nem azért, hogy emberi lényként tökéletességet érj el, ez nem lehetséges. Emberként „tökéletesen tökéletlen” vagy, és ez mindig így lesz. Szeresd tökéletlenségedet, és tartsd magad szeretetben, együttérzésben és türelemben, miközben hazafelé tartasz.

 

Te tartod a fáklyát a Földért. Ennek a fáklyának a lángja a szívsejtjeitekben van, minden sejtnek van egy kis lángja, amely ég. 

 

Tanúi vagyunk, ahogy előrelépsz és elfoglalod a helyedet az új világban.

 

Plejádiak