Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Részvét kontra együttérzés

2018-10-15

Arktúruszi fényküldöttek üzenete

 Részvét kontra együttérzés.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Ha mások problémáiba érzelmileg belemerültök, együttéreztek-együttrezegtek vele, akkor óhatatlanul az ő energiamezejének részévé váltok és lehetővé teszitek mások számára, hogy „megcsapolják” az energiátokat
 
Üdvözlünk mindenkit! Minden nap megfigyeljük Gaia-n az egyre növekvő Fényt, ami magával hoz egy új, világméretű tudatosságot olyan dolgokkal és problémákkal kapcsolatban, melyeket a nagy többség ez idáig képtelen volt (vagy nem is akart) meglátni. A külsőségek mutathatják azt, hogy a világ egyre rosszabbá válik, de az, amit megfigyelhettek, valójában nem más, minthogy a Fény megvilágítja a sötét helyeket és felszínre hoz mindent, amit új és magasabb szinten kell kezelni.


Sok kormány kezdi megérteni, hogy a régi, csak őket szolgáló üzleti módszerek többé már nem működnek. Sok „vezető” dönt úgy, hogy minden változásnak ellenáll, de végül vagy egyik, vagy másik, nem létező helyzetben találja magát. Mindenki – a világvezetőktől kezdve az úgynevezett „egyszerű emberekig” – aki nagyon kötődik a befejezett energiákhoz, nehézségekbe fog ütközni, mivel az új energiák nem fognak és nem is tudnak támogatni semmit, sem a hiedelmeiteken keresztül, sem a meggyőződéseitek által. Szálljatok magatokba drágáink és őszintén vizsgáljátok meg, hogy milyen meggyőződésekhez és hiedelmekhez ragaszkodtok annyira!


Szeretnénk néhány szót szólni nektek a könyörületről – mely egy olyan dolog, amelyet gyakran összekevernek az együttérzéssel. A részvét (könyörület) a szeretet egy kifejezésmódja és az a képesség, mely által észrevesszük más fájdalmát vagy szenvedését anélkül, hogy beleavatkoznánk. Ez gyakran azt jelenti – főként a családok és barátok körében – hogy valamiféle segítséget ajánlunk fel nekik, amikor intuitív módon úgy érezzük, hogy erre szükségük van. Mindazonáltal a részvét nem jelenti azt, hogy beleavatkozhatnánk mások energiamezejébe! Ezt már az együttérzés teszi!


Amikor egy személy spirituálisan fejlődik, az energiamezeje egyre több és több fényt kezd el szétsugározni, mely energia másokat magához vonz. Minden egyes lélek folyamatosan keresi a saját igazi természetének, tökéletességének megtapasztalási módjait, de csupán arra képes, hogy ezt a belső sóvárgást a meglévő tudatállapota korlátai között értelmezze.


A tökéletességet keresitek az által, hogy a „megfelelő” ruhákat hordjátok, vagy hogy csodálatosak, erősek vagytok vagy hogy anyagi javaitok, illetve pénzetek van. Sokan összekeverik az általuk keresett szeretetet a szex-szel és megengedik, hogy mások „használják” őket. Mivel a társadalom általában a dualitásra és szeparációra épül, az több száz formában jeleníti meg a boldogság megoldását, de ezek közül egyik sem elégíti ki a Lélek vágyakozását a Forráshoz való folyamatos újracsatlakozáshoz.


Egy lélek tökéletlensége nem a kronológiai kortól függ. Rengeteg, nagyon is fejlett lélek van, aki fiatal testben él még a mai nap is és sokan vannak azok, akik hosszú időket töltöttek a földön, de spirituálisan mégis fejletlenek maradtak. A spirituálisan fejletlen személyeket gyakran taszítják azok, akik nagy Fényt hordoznak, mivel ez a fajta energia fenyegető hatással van az ő szilárd, de valótlan hitrendszerükre. Gyakran nincsenek is tudatában annak, hogy miért nem szeretnek bizonyos embereket. Ez a gyökere a legtöbb félelemnek a világban, mivel sokan maradnak olyanok, akik továbbra sem engedik meg, hogy bármi megzavarja a kényelmüket.


Minden lélek a tökéletességet keresi. Ennek kezdeti szakaszában érkezik el az, hogy kinyújtják a kezüket a barátok, idegenek, guruk, stb. felé – bárki felé, aki úgy tűnik, hogy birtokában van a válaszoknak. Még nem ismerik fel, hogy amit ők annyira kétségbeesetten keresnek, az bennük van. Megérzik mások energiamezejének magasabb rezgését és ehhez vonzódnak. Ez általában nagyon egyszerűen kezdődik; ilyen kérdésekkel, mint: „Hogyan jutottál ezen túl? Miért vagy mindig olyan nyugodt? Mit gondolsz erről vagy arról?” Ez a személy lehet akár egy munkatárs, egy barát, egy családtag is. Sokan közületek – mivel szerető emberek vagytok – boldogok vagytok attól, ha segíthettek egy ilyen embernek hirtelen levenni a válláról a terhet, viszont ez az a pont, amikor nagyon tudatosnak és óvatosnak kell lennetek, nehogy hirtelen az ő energiájukba pottyanjatok bele, mely aztán együttérzéssé alakul!


Általánosan elfogadott, hogy a más fájdalmával történő azonosulás egy szeretetből fakadó cselekedet. – „Ó, te szegény! Értem/érzem a fájdalmad! Hogyan tehette ezt veled?”, stb., stb. Amikor ezt teszitek, az ő energiamezejének részévé váltok és lehetővé teszitek mások számára, hogy „megcsapolják” az energiátokat.


Hányszor tapasztaltátok, hogy teljesen „lemerültetek”, miután bizonyos emberekkel voltatok? Ez csak akkor történhet meg, amikor megnyitjátok magatokat azok számára, akiknek több energiára van szükségük. Ezek az emberek – drágáink – nincsenek tudatában annak, hogy mit tesznek, de a boldogtalanságukban és a tökéletességre törekvő vágyukban elszívják mások energiáját. Nem szeretjük ezt a kifejezést, de innét ered az „energiavámpír” kifejezés.


Annak érdekében, hogy segíthessétek azokat, akiknek erre van szüksége, szeretetteljesen hallgassátok meg őket! Figyeljétek meg az általuk felvázolt problémát! Sőt, adhattok még tanácsot is nekik! De sose lépjetek be az általuk megjelenített probléma energiájába. Ismerjétek fel a harmadik dimenziós tudatosságot, az illúziót anélkül, hogy támogatnátok! A mélyebb felismerések SOSEM akadályoznak meg senkit attól, hogy megtegyen bármiféle emberi, szükségesnek ítélt, vagy épp felsőbb irányítás által vezérelt lépést – a mindennapok gyakorlata gyakorta megköveteli ezt. Mindazonáltal, amikor ilyen dolgokat tesztek, maradjatok a középpontotokban, mindig emlékezzetek arra, hogy minden személynek van egy Felsőbbrendű Énje, vannak Vezetői és van egy szerződés/terv, amelyet ők készítettek, mielőtt a földre jöttek.


Amint azt korábban is mondtuk, a szeretet sosem jelenti azt, hogy mások lábtörlőjévé kell válni, sem azt, hogy örökre hozzá kell lennetek láncolva azokhoz, akikkel nem rezegtek együtt csupán azért, mert rokonok vagytok vagy, mert a gyermekkori ismerősötök. Az rendben van, hogy arrébb álltok, ha valaki el akarja végeztetni veletek a munkáját. A szeretetből és a részvétből fakadó cselekedetek mutatják azt, hogy emlékeztek az igazságra. Mindig hagyjátok meg másoknak azt a szabadságot, hogy tanuljanak a saját hibáikból, miközben megadjátok nekik a szükséges támogatást! Az ego állítja azt, hogy bárkinek megvan a joga vagy kötelessége arra, hogy „megmentsen” mást. Mindenki emberi tapasztalatokkal rendelkező spirituális lény és ezek a tapasztalatok a növekedést és fejlődést szolgálják.


Ez a Fény nem csupán a családtagokat, barátokat, munkatársakat vonzza, hanem azokat is, akik a másik oldalon vannak. Azokat, akik még nem érték el az utazásuk során a fényt. Vannak olyanok, akik egyáltalán nem ismerik fel, hogy átkerültek a másik oldalra (drog-túladagolás, baleset, kóma, stb. miatt) és össze vannak zavarodva. Ezek a lelkek gyakran találják magukat abban a helyzetben, hogy egy fejlett energiamező Fényéhez kötődnek. Ha megtapasztaljátok őket (általában félálomban vagy félig éber állapotban) ne féljetek tőlük, hanem mondjátok ezeknek a drága lelkeknek, hogy azon Fény felé kell elmozdulniuk, ahol ők segítséget és iránymutatást találnak. Megkérhetitek a Fénylényeket, az angyalokat vagy az adott személy rokonait, hogy jöjjenek és vezessék őt oda, ahová szükséges eljutnia. Időnként előfordulhat, hogy ennek ellenére sem akar továbbállni. Ekkor csak azt tudjátok mondani neki, hogy: „Menj!”


Ez a Fénymunka. Így ültetitek az igazság magjait és így segítitek mások fejlődését. Csak azt mondjuk, hogy ahogyan a ti saját energiamezőtök bevonzza azokat, akik azt keresik, ami nektek van, tudatosítsátok azt, hogy ha az ő tudatállapotukba léptek, akkor sosem tudjátok őt felemelni, mivel a probléma ugyanazon szintjére kerültök általa. Emberileg igen (fel tudjátok emelni), de spirituálisan nem!

Ez a részvét, ez a szeretet, ez a feladat!

Mi vagyunk az Arktúriai Csoport


Csatornázta: Marilyn Raffaele
Magyar nyelvű fordítás: Vénusz
http://kristalyhang.wordpress.com/