Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Seint Germain üzenete

2019-04-12

Jelentős változás és átalakulás küszöbén álltok

saint_germain_by_.jpg

Kép: Pinterest.com

 

Saint Germain üzenete 2019 április 9 James McConnell által


Az energiák, melyek várnak rátok

 

Seint Germain vagyok

 

Azért jöttem, hogy veletek legyek most ezekben a pillanatokban, hogy továbbra is kommunikáljunk, nyitottak legyünk mindannyiótokkal, hogy segítsek nektek megérteni mindazt, ami épp most történik.


Igen, ti említettétek ezt a megbeszélésetek során. Sokan most döbbennek rá arra, hogy ez egy teljesen egyénre szabott folyamat. Ez nem egy olyan dolog, amit az egyik ember érez, akkor azt mindenki más is érzi. Mindenkinek külön külön szól. Ezek az energia hullámok, amelyek eddig is érkeztek és továbbra is beérkeznek a bolygóra.


Ezek a hullámok minden egyes embert külön külön egyéni módon befolyásolnak, ami attól függ, hogy milyen rezgésszinten vannak abban a pillanatban, amikor ezeket fogadják. Ha tehát a 3. sőt akár a 4. dimenziós élményben található mindennapi tevékenységetekre összpontosítotok, akkor ezt fogják felerősíteni ezek az energiák.


Ha viszont olyan pillanatokban élitek meg ezen energiák becsapódását, amikor magasabb rezgés szinten vagytok és az energia lendülete van ott bennetek, akkor ez fog felerősödni abban az időpillanatban. Azt fogjátok találni, hogy sokkal inkább megfogtok nyílni, így mindez túlmutat a 3. dimenziós illúzión, túl mutat ezen a fátylon. Nyitottak lesztek arra a sok kipillantásra, amiről eddig beszéltünk.


Néhányan közületek most kezdik el egyre inkább felismerni mindazt, ami történik, mivel ezek most olyan időszakok, amikor az energiák megérkeznek hozzátok és folyamatosan felkészítenek benneteket arra, hogy készen álljatok a rátok váró útra.


Ezek az energiák, amelyek eddig érkeztek viszonylag alacsony szintűek ahhoz képest, amelyek még ezután várnak rátok. Viszont vannak közületek olyanok, akik nem érzik ezeket az energiákat, amint beérkeznek, mivel már hozzájuk szoktak. Így megismétlem: ez egy egyénre szabott folyamat, amit megtapasztaltok és amit a továbbiakban is megfogtok tapasztalni.


Egy napon viszont, amikor majd a Forrás ezt megfelelőnek tartja, amikor majd a Forrás erre megadja a zöld fényt, az energiák majd annyira erőteljesek lesznek, hogy ez túl mutat majd a mérő készülékeitek mérési határain. Ez túl fog mutatni azon is, amit a központi idegrendszeretek mérni és felfogni tud.


Azaz, amikor ez bekövetkezik, ez félreismerhetetlen lesz majd. Ez az Esemény, ez a Nagy Változás. E Nagy Változást követő időszakokban pedig erről a pillanatról fognak úgy beszélni, mint a Nagy Változás pillanatáról. Azaz más szavakkal, ha a jövőből fogtok visszatekinteni, amikor majd ránéztek erre a múltra, úgy fogtok erre tekinteni, hogy ez volt az a pillanat vagy pillanatok, amikor megtörtént a Nagy Változás. Ez egy nagy osztópont lesz, a között, ami volt és ami akkor lesz majd.


Ez a „lesz majd” ez egyébként úgy értelmezendő, ahogyan erről már beszéltünk és mások is beszéltek, hogy egyébként már meg is történt. A magasabb szintű rezgéseken legalábbis már megtörtént. De ennek még manifesztálódnia kell a kollektív tudatban mindaddíg, amíg az emberek és az emberek tudata teljesen fel nem készült rá.


Így legyetek éberek, legyetek készek, legyetek türelmesek, de tudjatok róla, hogy sok jelentős változás és átalakulás küszöbén álltok az életetekben.

 

Időnként ezek a változások teljesen közhelyszerűnek tűnnek majd, normális, minden napi szintűnek. Azt mondjátok majd a társaitoknak, hogy „semmi sem változott”. De mélyen belül, a szívetek szintjén tudni fogjátok, hogy valójában minden megváltozott.


Használjátok továbbra is az ibolya színű lángot, mint az egyik eszközt, amit adtunk nektek, hogy továbbra is kitisztítsátok a régit és behívjátok az újat az életetekbe.


Saint Germain vagyok.

 

UPDATE FROM SAINT GERMAIN ~ THE ENERGIES THAT AWAIT YOU

I AM Saint Germain.

 

 

Channeled by James McConnell
ancientawakenings.org