Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Sorsszövők

2018-10-08

Döntsetek szívetek szerint, és szőjétek képetek, hogy szikrázóan fényes, életteli legyen!

 Sorsszövők.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Üdvözlünk benneteket édes lelkek a Földön. Tudjátok, sorsotokat mind, ti alakítjátok. De vannak olyan kényszerítő erők, melyek vezetnek utatokon, mely felé haladtok, mint folyóban a sodrás. Merre lejt, arra folyik a víz!

Tudjátok, mikor ide jöttetek, megalakítottátok élettervetek égi mesterekkel, segítőitekkel kiválasztottátok, hogy kik, s milyenek lesztek.

Ezen bármikor alakíthattok, hisz szabad akaratotok Atyátoktól kaptátok, s így élhettek vele. Éljetek is! De vannak olyan dolgok, miket ti akartatok megtanulni, s ezért utatok mérföldköveivé választottátok azokat.

Mi, sorsszövők vagyunk, kik választásaitok fonalából szövik életetek képét. Úgy gondoljátok el, mint egy szőnyeg, mely apró részekből, színes fonalakból áll össze egyetlen, mindent elmondó képpé. De ez a kép nem álló, hanem mozgalmas, állandóan változó. Minden egyes eldöntött út, lépés, választás, új szálat fűz e képbe, s a régit elvágja véle. Eme színes szálak alakítják életetek képét, mely mozgalmas, állandóan változó, de ott vannak a sarokpontok, melyre kifeszítve van a vászon, amelyre ezekkel a színes fonalakkal rajzoltok. Az alapba szövődik bele ez a színes, mozgó kép. De az alap amelyre rámegy, azt ti feszítettétek ki, azt ti választottátok meg, még Fenn.

Ezért tudjátok, mindig van választásotok, de amik lelketekbe vannak írva, feladatok, melyeket megélni akartok, afelé mennetek kell! Mert lelketek arra irányít titeket. Ezért, ha nem görcsösen akartok, s a Gondviselés erejébe belenyugszotok, akkor ez a kép, harmonikus, színes, s olyan lesz, melyet ott hagytatok Fent. Mert megrajzoltátok mielőtt lejöttetek! S a kettőt, mit itt lent szőttök s azt, mit ott Fent hagytatok, a végén összehasonlítjátok.

Megláthatjátok: itt még javítottam rajta, milyen szép a színe s a formája! Itt egy kicsit elcsúsztam, korrigálnom kell, figyelnem kell itt a „vonalvezetésre”.

Nehéz most megértenetek, mert e kép állandóan mozgó, változó, de mégis legjobban ehhez hasonlítható: mint egy festmény, mit fényszálak szőnek, színek kavalkádja, formákat s mozdulatokat, erőket alakítanak ki rajta. S ha elindítasz döntéseddel egy folyamatot, egy új szál kerül a képbe, s az mozgón s változón alakítja annak színét, formáját.

Tudjátok, sok szálat tartotok szívetekben, s ezek a szálak rajzolják életeteket. Ezért, ha ezeket a szálakat szívvel követitek, megrajzolhatjátok a képet, mire pillantva elindultatok ide le, a Földre, hogy beteljesítsétek, mire vállalkoztatok.

Az angyalok látják mindkét képet! Azt is, mi Fent csillogón vár benneteket, s azt is, mit utatok során rajzoltok és még „félkész”. Ezért ők pontosan tudják, merre, s hogyan irányítsanak benneteket, hogy mindazokat a tapasztalatokat megszerezzétek, amiért idejöttetek. Ők látják az elejét, a közepét és a végét. A részletet, s az egységet, egészben. Ezért higgyétek, jót akarnak néktek!

Kinek a falán kint van e kép, az Isteni Énetek, mi nézegeti. S ez a kép, mi most életetek, sorsotok képe, beleilleszkedik egy hatalmas nagy képbe!

Az, egész létetek képe! S a ti létetek újra beleilleszkedik egy hatalmasabb képbe, mely univerzumotoké. S az így tovább, ennek az univerzumnak a képe, mi az összes lélek összes útjának képéből áll össze, egy magasabb dimenzió képébe illeszkedik bele!

Így látjátok, a sok kis apró részlet, megrajzol egy gyönyörű, nagy képet, melyben Isten gyönyörködik!

Ezért tudjátok, mindig van választásotok, ezt a képet még gyönyörűbbé, még ragyogóbbá alakíthatjátok! Miket beleszőttetek, azokat kijavíthatjátok. A szálakat, mik begubancolódtak benne, kihúzhatjátok és szeretettel, újra visszapótolhatjátok.

De ehhez hallgatnotok kell Isteni Énetekre, ki látja a teljes képet, s azt is, mit most szőttök! Segít néktek, hogy hasonlóan és szépen megrajzolhassátok életetek.

Ezért drága lelkek itt a Földön, legyetek szófogadó gyermekek, hisz Atyátok jót akar néktek. S az angyalok ebben segítenek, hogy érezzétek, szálaitok merre futnak, és szeretettel kövessétek azokat. Döntéseiteken át, szívetek hangján, hogy e kép beleilleszkedjen az istenibe most már!

Édes lelkek, tanuljatok, s tudjátok, minden segítséget hozzá megkaptok. Döntsetek szívetek szerint, és szőjétek képetek, hogy szikrázóan fényes, életteli legyen!

Áldott gyermekek! Bizalmatok az Égi vezetésbe helyezzétek, s döntéseiteket, szívetek szeretetéből hozzátok. Isten Akaratában.

Üdvözlünk bennetek!

Forrás: Pusztai Orsolya