Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

SZABADSÁG

2024-07-02

Az igazi szabadságot a szívben tapasztalod meg

felszabadítás.jpg

 

 

A SZABADSÁG ÉLETÉRZÉSE

 

A szabadság azt jelenti, hogy szabad vagy a félelmektől, az aggodalmaktól, a bánattól, a blokkoktól és a korlátozó elképzelésektől, amelyek megakadályoznak abban, hogy felfedezd valódi természetedet. Csak az ilyen akadályozó minták feloldásával érheted el a szabadságodat.

 

A szabadság azt jelenti, hogy ismerd meg valódi eredetedet, éld meg és fejezd ki minden pillanatban. Közvetlenül kapcsolódva önmagadhoz, szabad vagy. Ismered a feladataidat, és tudod, mit tartogat számodra az életciklusod most. Ezen a szabadságon keresztül fejezed ki isteniségedet. Harmóniában élsz a teremtéssel, hiszen annak lényeges részeként működsz, és mindig tudatában vagy „sorsodnak” ebben az életvalóságban.

 

Szabadnak lenni annyit jelent, mint annak lenni - aki vagy.

 

Az vagyok, aki vagyok!

 

Ha ezt megtapasztalod, akkor szabad leszel, az élet áramlásába kerülsz, mindig szabadon cselekedhetsz, mert semmi sem akadályoz, semmi sem homályosítja el a látásodat. Felismered majd mindent átható erődet és hatalmadat, mindent átható szeretetedet.

Szabad vagy, mert teljesen a szívedből cselekszel - mivel már nem vagy alávetve „ a hamis” elképzeléseknek. Gondolataid, szavaid és cselekedeteid tiszták.

 

Az igazi szabadság nem abban áll, hogy azt teszel, amit akarsz, hanem abban, hogy egész lényeddel összhangban élsz.

 

A lét Forrásával összehangolva, és tudod, ki vagy, hogy ismered a dolgok természetét, mert tudod, hogy az igazi szabadság csak az önmagaddal való kapcsolat révén lehetséges.

 

Az egód szereti elhitetni veled, hogy a szabadság abban áll, hogy úgy szervezheted az életedet, ahogyan csak szeretnéd. Ügyesen felhasználja az elképzeléseidet és a blokkjaidat, és elhiteti veled, hogy akkor vagy szabad, ha megfelelsz ezeknek a mintáknak. Hogy ne lásd, mi van mögötte, „szabadságot” színlel neked!

 

Szabadítsd meg magad ettől az illúziótól!

 

Csalódást hoz, mert rá kell rádöbbenned, hogy ennek a „szabadságnak” nincs meg az ereje ahhoz, hogy tartós teljességet hozzon az életedbe.

 

Az emberi lényt úgy tervezték, hogy többdimenziós mivoltában működjön. Lehetőségeid e teljes kibontakoztatásán keresztül lépsz be az igazi szabadságba. Minden értelmet nyer, és tetteidet a felébredt lényed határozza meg.

 

Már nem az ego korlátozó szemlélete határozza meg a szabadság kifejezését, hanem átfogó új valóságod teszi lehetővé, hogy valóban szabad legyél.

 

Szíved mindent készen tart számodra.

 

Azzal, hogy visszatérsz a szívedhez, visszanyered a szabadságodat is. Ez a szeretetteljes hazatérés tartalmazza a kulcsot a dolgokról való tudás minden kapujához, ahogyan azok valójában vannak. A szeretet teremti meg a szabadságot! A szeretet hiánya a szabadság hiányát teremti meg!

 

Minden megoldás a szívedben van elrejtve, arra várva, hogy megérintsd, hogy szárnyakat adhassanak neked a fejlődésedben.

 

A szeretet isteni fénye elkísér téged, megszabadít az illúzióktól és szabadságot hoz neked. Igényeld te is lényednek ezt az alapvető részét!

Csak az képes az igazi szeretetre, szabadságra, tisztaságra, erőre és szeretetre, aki szabad a szívéből.

Amikor felismered, hogy ki vagy valójában, a szabadság élményként adatik meg neked. A szabadságért nem harcolni kell, ahogy sokan tévesen hiszik; a szabadság akkor „történik”, amikor elengeded.

Ha elengedsz minden érzelmi blokkot és mentális korlátozást, akkor érezheted és megtapasztalhatod a szabadságot - békében lehetsz és elengedheted magad, hogy elérd a szabadságot és a szeretetet.

Szabadítsd meg magad attól, ami megakadályoz abban, hogy elérd az önképedet.

 

Szabadítsd fel magad, és szabad leszel!

 

A szabadságért folytatott küzdelem új rabszolgaságot teremt. Az igazi szabadságot a szívben tapasztalod meg.

Minden „programozás” elengedése az egyenes út az örök szabadsághoz. Függetlenül a külső eseményektől, a középpontodban állsz, ahonnan SZABADSÁGBAN cselekszel, beágyazódva életed áramlásába.

A szabadság, amit keresel, már benned van.

 

Minden ott van!

 

A szabadság a te fényedre vár, hogy felemelkedhessen, hogy megmutathassa erejét és hatalmát, igazi arcát.

 

Menjetek hát, szeretteim, a Szabadság nevű ablakotokhoz. Nyissátok ki, és hívjátok meg a kimeríthetetlen Isteni Fényt, hogy ragyogja be szabadságotokat.

Ez a kincs fényre kíván jönni, és tiszta szándékotok által a fénybe, a tudatosságotokba és a mindennapi életetekbe kerül.

 

Szabadon gondolkodsz, szabadon beszélsz, szabadon cselekszel.

 

Szabad vagy!

 

 

Jahn J Kassl