Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Szabadítsd fel a lelked

2018-10-22

Angyalok üzenete

 Szabadítsd fel a lelked.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Engedd, hogy az életed visszatükrözze, azt, aki valójában vagy

Isten * Emberi Rend

Életeken keresztül vetetted el tudásod és lehetőséged magocskáit. Sok belőle kicsírázott, szárba szökkent majd virágot és gyümölcsöt adott. Sok magocska maradt a mélyben, hiszen azok az életek nem adták meg a lehetőséget, hogy megindulhasson a fejlődésük. Az is lehet, hogy csupán bátortalan voltál, s nem mertél tenni, alkotni, ezzel vállalva és kiteljesítve önmagad. Újra és újra eljöttél ide a Csodás Föld nevű Bolygóra, hogy tedd a dolgodat és megéld önmagad. Hogy emberként újra megtaláld az egységet a Forrással, ahová mindig is tartoztál. És ismét itt vagy, van egy választott életed és ebben az életben Most valahol tartasz, valamit gondolsz, érzel és teszel. Lehet, hogy tudsz már a felszíni fényre vágyó magocskákról, de az is lehet, hogy nem. Ha tudsz is a választott feladatodról, a vágyaidról és a lehetőségeidről, de lehet, hogy most sem mersz még lépni. Nem mered felvállalni a fényedet és nem mersz kilépni a Világba. Szomorú vagy és benne maradsz olyan helyzetekben, melyeken már réges-régen túlhaladtál. Még mindig félhetsz, meg akarsz felelni és másoknak könnyebben adsz, mint magadnak. Lelked és szellemed eddig várt rád türelmesen. Halogathattad a dolgokat, nem feltétlenül kellett szembenézned a saját életeddel és igazságoddal következmények nélkül.

A beáramló energiák lehetővé teszik, hogy bátran elengedd a látszat védelmet adó falaidat.  Itt az idő a döntésre és arra, hogy végre őszintén szembenézz végre azzal, aki vagy. Még akkor is, ha olyat találsz, ami számodra elsőre nem tetszik majd.


„Olyan idők járnak, melyek segítenek abban, hogy tisztán meglásd önmagad. Ne bánkódj, ha ráébredsz arra, ami nem vagy. Engedd el és engedd be az újat, a szépet és az igazat. Engedd, hogy az Isteni Fény megvilágítsa az utadat. Szabadítsd fel a lelked és engedd, hogy az életed visszatükrözze, azt, aki valójában vagy.”

 

Lelked folyamatosan vette és továbbította a szellemi világok felé a tétovázásodat és a tudati felülírásaidat. Csendesen nézte, ahogy esetlegesen szembemész az Isteni akarattal. Közben pedig látja azt is, hogy ettől Te szenvedsz és szomorkodsz a legjobban. Ez senkinek sem jó így. Éppen ezért fogadd áldással és jós szívvel azokat az ébresztő és megvilágosító helyzeteket, melyek segítsége által, (még ha fájnak is ezek a tapasztalások) végre észreveszed és meghallod a lelkedet. Bármiben is vagy, ha most elcsendesedsz, akkor legbelül tudod, hogy érted és nem ellened történnek a dolgok.

 
A szenvedés nagysága mindig megmutatja az ellenállásod nagyságát is.

 
Ez a két minőség mindig kéz a kézben jár. Eddigi bátortalanságod és alvó állapotod gyümölcsét arathatod most, de nincs még késő változtatni és az igaz életed útjára lépni. Ha pedig már tudatosan lépdelsz az utadon, akkor az energiák segítenek abban, hogy bátrabban, határozottabban és céltudatosabban haladj előre emelkedésed útján. Bár hol is vagy, bármiben is vagy, tégy most félre mindent, csupán egy pillanatra. Hangolódj és fülelj befelé. Úgy figyelj, mint amikor kizárólag a madarak énekét hallgatod. Szinte még a lélegzetedet is visszatartod, hogy nehogy lemaradj egy csilingelő dallamról, mely jól tudod, hogy bearanyozza a hangulatodat és elhozza az örömöt a számodra.

 
Légy csendben hát és csak figyelj!

 
Ebben a csendben megjelenhet egy nagyon finom, szavakkal szinte leírhatatlan

 energia, egy olyan tisztaság, melyben szinte feloldódsz. Jelenlétében kitágul a tér és Te teljesen átlényegülsz. Eltűnik minden, amivel eddig el voltál foglalva és ennek a helyét betölti ez a csodás tágas tiszta tér. Ebben a térben pedig megteremtődik annak a lehetősége, hogy meglásd vagy megérezd, az igazi választod utadat és sorsodat. Minden, ami történik veled, azért van, hogy végre emlékezz erre a kapcsolatra. Több, vagy mint ember és több van benned, mint ahogy azt  most látod vagy gondolod. Lelked és szellemed azt szeretné, hogy az áramlásban maradj, hogy meglásd végre melyik a helyes és választott utad.  Azon munkálkodnak, hogy megleld végre a szellemi, lelki, és fizikai bőségedet. Új lehetőségeket áramoltatnak feléd, melyek elhozzák végre a kívánt végeredményt.


Éppen ezért MOST NE ADD FEL és légy még türelmes, kitartó és hidd el, a pozitív végkifejlet nem marad el.
 

Teremts rendet kívül és belül, majd cselekedj szíved szava szerint és élvezd az utazást!Tóth Andrea - angyalsziget.hu