Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

SZELLEMI ÜZENET

2021-12-03

AZ ELMÚLT ÉLETEK OLDÁSA ÉS TISZTÍTÁSA

papnő 7.jpg

 

SZELLEMI ÜZENET :

 

AZ ELMÚLT ÉLETEK TISZTÍTÁSA, TISZTÁZÁSA ÉS LEZÁRÁSA

 

Az elmúlt napokban a multidimenziónális síkokban az ősi idővonalakból származó mély lelki sebek és fájdalmak megtisztulása zajlott. Az elmúlt életek nehéz energiái kerültek  a felszínre és oldottak le. 

 

Ahhoz, hogy elérd a legmagasabb szintű isteni mesterségedet ebben az életben, a sejtszerkezeted mélyéről - és a DNS-ből - ki kell tisztítanod minden régi mintát, amelyek a félelem külső sablonjaihoz kötnek és alacsony energiák szintjén tartanak.

 

Számtalan életed karmikus emlékszövete nagy dózisú alacsony rezgésű érzelmi sablont tartalmaz, amelyek beléd vésődtek és a valóságodat formálják.

 

Mindazok, akik magas szintű női minőséget hordoznak és akik mindig is hittek a spirituális igazságukban, az elmúlt életekben sok szégyent, megaláztatást, bűntudatot, üldözést és kínzást éltek meg.

 

Sok olyan hely van szerte a világon, amelyek az alacsonyabb tudatosság félelmének sötét lenyomatait hordozza, még mindig a földbe ágyazódva. Ezeket a lenyomatokat meg kell tisztítani, hogy az új és regeneráló fénykódok kibontakozhassanak és átírhassák a valóság szövetét.

 

A Magas Szintű Nőiességnek most középpontba kell állnia, mint a Föld evolúciójának leggyógyítóbb és legregenerálóbb ereje.

 

Minden Fényhordozó, aki ősi női fénykódokkal lüktet, most szembesül a régi üldöztetések legmélyebb félelmeivel, és végleg tisztázza ezeket a hamis benyomásokat.

 

Nem győzzük eléggé hangsúlyozni, hogy biztonságban vagy, mindig is biztonságban voltál, nem árthat senki, mert védve vagy. Mindaz ami felszínre jön lelked legmélyebb fájdalmából a régi történetek emlékei, mély sebei, azért emelkednek ki mert ideje megtisztítani, meggyógyítani és felszabadítani őket.

 

A sejtmemória mély rétegeit dolgozod fel, miközben feloldod az ezernyi nehéz karmikus zsinór kötelékét, amelyek olyan valóságban tartottak, ahol meggyőztek arról és elhitették veled, hogy méltatlan vagy az isteni szeretetre, méltatlan hogy terjeszd a fényed, méltatlan arra, hogy beleállj a szent erődbe.

 

Olyan kapcsolatokat és intimitásokat is elviseltél, ahol nem tiszteltek, megaláztak, elnyomtak és megbecstelenítettek. Ezek a kapcsolatok most mind elhagynak téged, végleg.

 

Most egy nagyon-nagyon tiszta fényréteget fogunk beültetni az aurádba, amely taszítja az ÖSSZES személyt és lelket, akik nem viselik szívükön a legmagasabb érdekeidet.

 

Egyszerűen már nem lesz lehetséges, hogy bármilyen szinten továbbra is részt vegyél olyan alacsony szintű kapcsolódásokban, amelyek méltatlanok hozzád és nagyon káros módon hatnak rád, mert kimerítik lelki erőidet.  Ahogy az univerzális földi energiamező egyre magasabbá, finomabbá és "fényesebbé" válik – rájössz arra, hogy mennyire káros a számodra ha energiáidat olyan helyzetekre és emberekre pazarolod, ahol nem támogatják őket és harcolnak ellene.

 

A Szellem Magasabb Dimenziós Birodalmából szólunk hozzátok, és azért jövünk most, hogy megmutassuk, mennyire támogat a Fény.

 

Most látni fogod, hogy sok sötét ősi nehéz energia kiemelkedik és feloldódik lelkedből, fizikai testedből, miközben egyenesen a leghatalmasabb, legnagyszerűbb és legfelségesebb múltbéli életeid archetípusainak forrásához viszünk Téged, hogy emlékezz és felemeld öntudatosságodat igaz valód fényéhez. Így visszanyerheted önbecsülésedet, méltóságteljességedet és önszeretetedet.  Elengedheted mindazt, ami miatt méltatlannak, értéktelennek és számkivetettnek érezted magad.

 

Csodálatos Fénylő Isteni Lény vagy. Tudással és élet bölcsességgel rendelkezel, amely minden nehézségen át fog segíteni. 

 

Szuverén lény vagy, önálló és független és fel kell emelkedned ebbe az Igazságba.

 

Nincs többé szűkség arra, hogy elrejtsd a fényedet - minden helyzetben ragyognod és csillognod kell, és hagynod, hogy áthassanak a Központi Napból áradó új fénykódok.

 

Az Angyalok elvezetnek most téged mindazon emberekhez, helyzetekhez és helyekhez, ahol dolgod van, hogy történeteidet, feladataidat előrevigyék - és hatalmas Fényedet az új jövőbe vetíthesd.

 

Falakat bontasz le, paradigmákat törsz össze, blokkokat oldasz fel és hatalmas energetikai csakra-központokat nyitsz meg az egész bolygón.

 

Felébreszted testvéreidet és nővéreidet is a teljes spirituális potenciáljukra és kódolásukra.

 

"Földrengések" zajlanak most az egész Földön, mert a Fényhordozók meggyújtják fáklyájukat, és megvilágítják a magasabb tudatosság és a szeretetegység új útját.

 

Ez most a gyors változások ideje, hogy átvehessétek az uralmat az életetek felett, és irányít mutassatok mindazok számára, akik az új realitás magasabb dimenziója felé haladnak, a leggazdagabb, legmennyeibb és leggyümölcsözőbb küldetésetek beteljesítésére.

 

Emlékezz erre, kérlek: mindig pontosan azzal vagy, akivel lenned kell ahhoz, hogy isteni kiegyenlítődések megtörténjenek, és a régi szerződések feloldódjanak.

 

Most hatalmas átmenet van, mélyen és örökké támogatnak téged a fizikai világodban történő minden változáson keresztül.

 

Szíved örök lángja mutatja az utat.

 

 

 

A Fénypapnők ősi rendje - Sophia a Bölcsesség Istennője