Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

SZIRIUSZI ÜZENET

2021-07-30

MOST VAN ITT AZ IDŐ, HOGY FELVÁLLALD A SZUVERENITÁSODAT

sziriuszi portál.jpg
Kép: Pinterest.com
 
SZIRIUSZI ÜZENET
 
Kedves FELEMELKEDŐK, sokan sokat és keményen dolgoztatok magatokon, és nagyon büszkék vagyunk a munkátokra, amit elértetek magatokért és a bolygóért. MOST VAN ITT AZ IDŐ, HOGY RÁÉBREDJ A SAJÁT szuverenitásodra. Legyél szabad, korlátoktól mentes, önnáló és független! Legyél a saját univerzumod ura, hogy úgy mondjam. Hullámokban hatalmas fény zuhan rád, és mindenki érzi a változásokat, amelyek ma a bolygódon zajlanak. A FÉNY munkásaként a tömeg előtt jársz, úgymond és hatalmas ERŐ pozícióban vagy. Ez azonban nem jelenti azt, hogy bárki más felett állsz. Mindannyian részesei vagytok annak a Nagy Lénynek, akit ISTENNEK vagy EGYNEK hívnak, és TE MANIFESZTÁLOD az Új Csodaszép Világot és végre learathatod a saját belső munkád gyümölcsét.
 
Lehet, hogy sokan kimerültnek érzitek magatokat a csaták miatt, hogy a sötét erők ellen harcoltok, amelyek évezredek óta irányítani akarják a Földet, de azért vagyunk itt, hogy elmondjuk nektek, hogy már megnyertétek a csatát, győzni fogtok a jövőben is. Lehet, hogy a saját valóságodban nem látod ezt, mivel továbbra is hallod a szabályokról, megszorításokról, törvényekről és lezárásokról szóló híreket. A betegség új törzsei miatt a média továbbra is a félelemkeltés propagandáját közvetíti. Ne hallgasd ezeket a híradásokat, mert ezek csak manipulációk a tömegek irányítására.
 
Most van itt az ideje, hogy elkészítsd a saját történetedet.
 
Most van itt az ideje, hogy a saját történetedben élj, a SZERETET, BÉKE és HARMÓNIA 5. Dimenziójában. Itt az ideje, hogy TE IS MANIFESZTÁLD mindazt, amit a saját életedben kívánsz. Lehet, hogy a saját kormányaitok csapdájába estek a szabályok és rendeletek miatt, de Kedvesek, minden meg fog változni, amint a fény teret nyer ebben a világban. A régi rendszerek és uralmi struktúrák a végét járják, minden felszámolás alatt áll, ezért uralkodott el ennyire a káosz.
 
 
A sötét nem éli túl az 5. dimenzióban. Az 5. Dimenzió itt és most van, és egyre nagyobb teret nyer.
 
Mindannyiótoknak megvan az ERŐ, hogy megváltoztassátok a saját valóságotokat és így átalakíthatjátok a valóságot magatok körül is. Képzeld el, ha akarod, hogy miképpen segítesz másoknak magad körül, azzal, hogy a saját VILÁGOSSÁGODBAN ragyogsz. Nincs mit tenni, csak LENNI. Ti mind a FÉNY jelzői vagytok és mutatjátok az utat. A lélekcsoportok összefognak, hogy megváltoztassák a saját valóságukat a Földön, és ebben az esetben megváltoztathatják az egész világot MOST. Így kellett lennie.
 
Sokan jöttetek a Csillagokból, hogy segítsetek az emberiségnek az 5. Dimenzióba emelkedni, és kezditek megérteni ezt, és TUDNI, hogy kik is vagytok valójában. Az, hogy tudod, hogy ki vagy, nagy erőt ad számodra.
 
Nincs szükséged MEGVÁLTÁSRA a Magasabb Éned tudja, mit kell tenned. BÍZZ ÉS HIDD EL. Állj szembe azokkal, akik megpróbálják elvenni a saját hatalmadat. Állj szembe azokkal, akik megpróbálnak uralkodni rajtad. Kétségtelenül tudd, hogy milyen hatalmas vagy.
 
A SZERETETED A SZERETETÉRT a legnagyobb erő a Földön. A SZERETET a hatalmatok, kedveseim.
 
SZERESS, ahogy az angyalok teszik. Küldd el a SZERETETEDET az ellenségeidnek. A Földön sokan érzik a dühüket és zavarodottságukat, ahogy a saját világuk szétesik. Sok sötétség emelkedik ki most a felszínre, hogy meggyógyuljon. Úgy bánj velük, mint a gyerekeiddel, mert nem tudják, mit cselekszenek. Küldd el nekik a SZERETETED és sétálj el Kedves, nem kell a csatatéren maradnod és harcolnod, sem értük, sem ellenük.
 
A SZERETET vonzza a SZERETETET, és azok, akik eddig egyedül érezték magukat és magányosak voltak, társakra lelnek, mert a szeretet összeköt.
 
Eljött az ideje a csodálatos egymásra találásnak, egyre több lélektestvéreddel hoz össze a sors, hogy megalapozzátok az új fényközösségeket és segítsétek egymást. Mostantól ugyanazon dimenzióban lévő új barátokat vonzol magadhoz.
 
Sokan közületek eltávolodtak a régi barátaiktól és családtagjaiktól, mivel olyan utat követnek, amellyel nem tudtok azonosulni. Ne féltsd az embereket, amikor felemelkedsz, végül ők is követni fognak téged. Egy ideig úgy fog tűnni, mintha nem lennél ugyanazon a hullámhosszon, mint néhány kedves barátod és családtagod. Azonban, ha időt hagysz nekik, hamarosan felébrednek és úgy fogják látják az életet, ahogy te látod. Ne félj azoktól a történetektől, amikkel bombáznak téged, az életveszélyes beavatkozásoktól, amelyek megölheti a barátait és családtagjaidat. Ne higgy azokban a történetben, amelyek fájdalmat okozhatnak.
 
Higgy a SZERETETBEN. A SZERETET meggyógyíthatja az életedet.
 
A SZUVERÉN lények hisznek a saját EREJÜKBEN, hogy meggyógyíthatják saját magukat és másokat. Felejtsd el a bántalmazást, koncentrálj a SZERETETRE és a bolygó jövőjére, amelyet SZERETŐ emberek népesítenek be. Ahogy TE gyógyulsz és gyógyítasz másokat magad körül, úgy gyógyíthatod meg a körülötted lévő világot is.
 
Az úgynevezett gonoszok, akik az egész világon a félelmet generálják, nem lépnek be a 5. Dimenzióba. Ne féltsétek kedvesek a saját barátaitokat és családtagjaitokat, akik nem gonoszak, előbb-utóbb felemelkednek, úgy mint ti. Ahogy a Földet záporozó FÉNYsugarak felgyorsulnak, sok lélek felébredhet. Ott leszel, hogy segítsd és vezesd őket, megvilágosodott lélekként nagy szükségük lesz rád. Elég sokáig voltál az árnyékban.
 
MOST VAN ITT AZ IDŐ, HOGY ELŐLÉPJ.
MOST VAN ITT AZ IDŐ, HOGY FELVÁLLALD A SZUVERENITÁSODAT.
 
Mint mindig, itt vagyunk, hogy segítsünk és vezessünk titeket, de Kedvesek, TI VAGYTOK A AZ ÚJ FÖLD MESTEREI.
TI VAGYTOK A JÖVŐ.
 
BÍZZATOK és HIGGYETEK KEDVESEK. HIGGY A SAJÁT ERŐDBEN!
 
SOK SZERETETET és FÉNYT mindenkinek.
 
Sziriusz.
 
 
16 július 2021
 
 
 
(A szuverén szó jelentése: független, nem korlátozott, szabad és önálló.)
 
 
 
Thea Grace Sirius által csatornázva
Fordította: Aysha