Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Találjatok örömet minden nap

2018-10-23

Itt az ideje kikerülni a bábból és kipróbálni a szárnyatokat

 Találjatok örömet minden nap.png

Kép forrása: Pinterest.com

 

Találjatok örömet minden nap
Sananda
Csatornázta: Ann Dahlberg
 
 Egy új korszak küszöbén vagyunk és a Föld vagy Gaia és minden, ami rajta él az energia és a fény magasabb vibrációjának egy átformálódási folyamatában van.


Minden, ami most nincs összhangban ezzel a rezgéssel lehullik az út szélére és eltűnik. A magasabb energia most áthatol a Földön, és mindent érint. A testetek alkalmazkodik a magasabb rezgésekhez és eltűnik minden régi salak, ami gondolati és korlátozó formában van jelen. Az ellenállás megtörik, és minél nagyobb az ellenállás, annál nagyobb gondok lesznek az életetekben. Legyetek elfogadóak, próbáljátok megérteni és meglátni, miben kellene megváltoznotok, és az életetek azonnal jobbá fog változni.
 
A magasabb vibráció megérkezett, hogy itt legyen és minden próbáljon meg alkalmazkodni hozzá. Üljetek le és érezzétek, hogy ennek mit kell felszabadítania a ti életetekben, hogy a testetek harmóniában rezeghessen a magasabb frekvenciákkal, amelyek elérték a Földet és ami nagy sebességgel árad szét. Egyre több és több ember emelkedett fel a magasabb frekvenciákra és kezdett abban tevékenykedni az új elképzelései szerint és a visszatért kreativitásával. Ez igaz az állati és a növényi birodalmakra is. A Földön ma minden alkalmazkodik a fény energiájához. A szerető fény a magas frekvenciájával megtalálja az utat mindenütt, és senki sem tud elmenekülni előle.
 
Itt az ideje kikerülni a bábból és kipróbálni a szárnyatokat – a csodálatos szárnyatokat a szivárvány minden színében, ami elvisz titeket bárhova, ahova repülni akartok.

A fogságot leváltja a nyitottság, a szürkeséget a színgazdagság. Öröm és harmónia fogja átjárni a testeteket. Minden, ami megnevettet benneteket, az most jó gyakorlat. Minden, ami harmóniát és örömet okoz, az előnyben részesül, mivel a testnek szüksége van érzékelni azt, hogy a fény energiája és az öröm meg tud kötődni benne. Mit szerettek csinálni? Szerettek táncolni, festeni, sétálni, a természetben lenni, írni, énekelni … ez fontos mód arra, hogy örömet találjatok az életben. Biztosítsátok, hogy találjatok örömet ma és minden előttetek álló napban. Ez könnyebbé fogja tenni a testetek számára, hogy megtalálja a megfelelő rezgést egy magasabb energia-frekvenciában.
 
Ti mindannyian különböző fajta szimptómákon mentek keresztül fizikai, érzelmi, mentális és spirituális formában. Ez elkerülhetetlen, mivel egy nagy sűrűségből léptek ki könnyebb és fényesebb valóság felé. Ti sikeresek voltatok kedves emberek a Földön. Ti rajta vagytok az utatokon, és közületek sokan lépést tartanak Földanyával. Még többen éppen mögötte jártok. Szóval egy nagy átmenet van folyamatban, és Földanya egy nagyon szükséges arculat-váltást fog előidézni.
 
Most minden nyitva áll a sikeretek eléréséhez. Minden, amit reméltetek és vártatok, az most nyitva áll és csak a  megajándékozásotokra vár, hogy azok teljes kivirágzásba léphessenek. Itt az ideje elkezdeni dolgozni – dolgozni magatokkal és a Földetekkel együtt.
 
Ez a legcsodálatosabb idő az Univerzumban – és ez most van. Most mindenütt veletek vagyunk és vigadunk és táncolunk veletek végig az úton. Egy gyönyörű út az, amit most követünk. Ez egy széles út, amelyet bevilágít az Univerzum napja, és minden ragyogó, fényes, gyönyörű és szeretett.
 
Most búcsúzom, a szívemben nagy szeretettel: Sananda
 
Találjatok örömet minden nap1.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

Forrás: http://sananda.website/sananda-via-ann-dahlberg-august-18th-2017/
Fordította M Anna
http://szepjovot.blogspot.hu