Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Tervrajz a Kék bolygó számára

2018-10-10

Galaktikus Fénytestünk Aktiválása

 Tervrajz a Kék bolygó számára.jpg

 

Kép forrása: Pinterest.com

Ezek a jegyzetek azért íródtak, hogy további információt nyújtsanak, ahogyan én értem, Michael Arkangyal a Szíriuszi Kék Csillag mezőről szóló üzenetéhez. Arra kaptam vezettetést, hogy megosszam veletek ezeket a gondolatokat, segítve a Bolygón történő legutóbbi energia-integráció jelentőségének további megértését.


Az ebben az Aktivációban szereplő Geometriákról fogok beszélni egy kicsit, és arról, hogy hogyan érintik a Személyes és Bolygó-szintű Fénytesteket. Azután arról az izgalmas információról lesz szó, ami megmutatja, hogy a Kék Csillag mező nagy változásokat fog hozni az egyéni egészség és hosszú életűség terén. A Víz elem Jelentőségét tárgyalom, és azt, hogy hogyan segít nekünk abban, hogy fenntartsuk a tökéletes egészséget. Megnézzük, hogy hogyan változik/változott az Idő ebben az új valóság-keretben, és végül, röviden megvitatjuk a Szíriusz/Plejád szövetség jelentőségét ebben a Bolygószintű Átalakulási Folyamatban.


Az Új Geometriák: Az Icosa-Dodecahedron


A Galaktikus Fénytest aktiválásával és az Elektromos Kék Fény Szíriuszi Galaktikus mezőjének kapcsolódásával, minden egyes aktiváló ember Személyes Merkaba-ja vagy Fényteste átalakult, kiterjesztődött és “újra-huzalozódott” a galaktikus Tudatossághoz. Ez azt jelenti, hogy az egyén képessé vált közvetlenül “hozzákapcsolni” személyes fénytesti geometriáját a Galaktikus Tudatosság rácsához vagy hálózatához, a Szíriuszi Kék Mezőn keresztül. Azért, hogy ez létrejöhessen, a személyes Fénytesti mező “felül lett írva” az Icosa- dodecahedron geometriájára. Ez a geometriai forma az Icosahedron és a Dodecahdron kombinációja. Az Icosahedron a Víz elemet képviseli, a Dodecahedron pedig az Étert, vagy Szellemet/Lelket.


Az Icosa-dodecahedron a Föld Bolygó alapjául szolgáló geometria is egyben, és amikor a Föld megkapja a szíriuszi Kék Fény energiamezőt a Szíriusztól, ő is teljesen aktiválja Merkabáját a 9. Dimenziós vagy Galaktikus Tudatossági szintre. A Föld és Angyal-Ember népessége együtt emelkedik fel! “Rákapcsolódunk” a Galaktikus Tudatosságra! Az Új Föld a Víz és Éter/Lélek világa. A Maják és a Bennszülött Amerikaiak megjósolták, hogy a megszülető “Ötödik Világ”, ahogy ők az Új Földet hívják, az “Éter” vagy “Lélek” világa lesz. És így is van! Amint a Kék Elektromos Mező kiépül(t), a “Fény” vagy “Éter” jelenléte soha nem tapasztalt erősségű volt/van/lesz. És mind a bolygó, mind felemelkedett lakossága most “be van huzalozva”, hogy ebben az új valóságban éljen, az Icosa-dodecahedron Merkaba mező aktivációjának segítségével.


Sokan, akik felemelkedtek erre a szintre, elmondják, hogy fizikailag képesek látni a fény- hullámokat, ahogy a bolygóra ömlenek, és érzik, amint áthaladnak testükön, mint energia- hullámok. Ez az egyik jelentése a Galaktikus Tudatosságnak: képesség a Kozmikus energia, vagy információ hullámaihoz való kapcsolódásra, mely a Galaxison keresztül vibrál. Ezek a Kozmikus energia-hullámok a Galaktikus Központból vagy Nagy Központi Napból erednek, és információkat hordoznak a Galaxis evolúciójáról, változásairól és energiáiról. Akik Kozmikus, vagy Galaktikus Fénytesttel rendelkeznek, képesek “lefordítani” ezeket az energiákat jelentéssel bíró evolúciós mintákká az életükben. Ez az Angyali- és Csillaglények segítségével történik, akiknek az a dolga, hogy “felülvizsgálják” és segítsék a Galaxis evolúcióját. Ez az igazi jelentése annak, hogy “a Fény Kozmikus Mezőiben játszani”.


Így ez az elég bonyolult átmenet az Icosa-dodacahedron geometriába struktúrát adva lehetővé teszi ezt a csodálatos összeköttetést a kozmikus energiákkal. A Bolygónak és Felemelkedett népességének most közvetlen csatornája, vagy összeköttetése van a Galaktikus Evolúció Kozmikus Tervrajzához, és ahhoz, hogy hol van ebben a Föld helye. “Összhangban” vagyunk a Forrás információval, vagy Magasabb Akarattal, avagy a Forrásból kiáradó Feltétel Nélküli Szeretettel és Együttérzéssel. Aktiváltuk legmagasabb potenciálunkat geometriai szempontból, ami a mostot illeti.


Egy személyes történetet szeretnék elmondani saját utamról az Icosa-dodecahedron-nal! Van egy művész barátnőm, Christina, aki Szakrális Geometriával foglalkozik és fantasztikus kapcsolatban áll a Magasabb birodalmakkal. Valamiféle “istenek hírnöke” ő, ami a geometria és a Föld változásai közti kapcsolatot illeti, és ezért, amikor mond nekem valamit, vagy kapok tőle valamit, odafigyelek. Január elején együtt ebédeltünk, és odaadta nekem az Icosa- dodecahedron modelljét kartonpapírból, ami a képen is látható. Vezettetést kapott, hogy elkészítse, de igazából fogalma sem volt, hogy miért. És akkor még én sem tudtam.


A modellt felakasztottam az ágyam fölé. Szerettem az ágyban fekve nézegetni ezt a formát, ami úgy néz, ki, mint egy “csillag-fészek”! Azt is be kell vallanom, hogy amikor a nagy felemelkedési “sokkok” elkezdődtek, eltűnődtem, hogy egyáltalán lehet-e valami köze hozzá ennek a modellnek az ágyam fölött! Nehéz volt az integrációm. Úgy éreztem, magam, mintha villamosszékben ülnék. Túl intenzívnek találtam a Kék Elektromos energiát ahhoz, hogy megtartható legyen a fizikai testben. Csak amikor a vezetőim aktiváltak egy előző életbeli emléket, amelyben ezzel az energiával és a Szíriusszal dolgoztam egy másik kontextusban, akkor váltam képessé aktiválni a Galaktikus Fénytestet és az új geometriákat a Merkaba mezőmben. Az új meridiánok ekkor képessé váltak, hogy a megfelelő helyekre vigyék ezt az intenzív energiát, és megszűnt a villamosszék-érzés!


Azt hiszem, hogy az elkövetkező hónapokban, amint belépünk ebbe az új energiába, többet fogunk megérteni ennek az új “online” geometriának a jelentőségéről, amely a Galaktikus Fénytestet és a 9. Dimenziós Tudatosságot alkotja.


Tervrajz a Kék bolygó számára1.jpg

Kép forrása: Pinterest.com


Kapcsolat az Egészség, Hosszú Élet és a Kék Elektromos Mező között


Az egyik dolog, amit Michael Arkangyal mondott nekem a Szíriuszról érkező Kék Kozmikus Fény nagyon elektromos természetéről az volt, hogy létrehozza és fenntartja a tökéletes egészséget a Föld Felemelkedett népességében. Az emberek élete sokkal hosszabb lesz és nem lesz betegség, öregedés, vagy halál, ahogyan azokat a Harmadik Dimenzióban ismertük.


Hát jó. Rendben. De szerettem volna megérteni, hogy ez hogyan lehetséges. Michael Arkangyal elmondta nekem, hogy “a hologram megtartása” sokkal könnyebb lesz, amikor a 9. Dimenziós Merkaba a helyére kerül. Hozzáférésünk lesz a tökéletes egészség Kozmikus “tervrajzához”. Rossz közérzet és degeneratív betegség akkor fordul elő, amikor a fizikai állapot “hologramja” hanyatlásnak indul és elveszíti elektromos-, vagy fény töltését. Ez a rák oka, és ezért van az, hogy a fizikai szinten az okok és gyógymódok kutatása eddig nem járt sikerrel.


Azonban szerettem volna többet megtudni az elektromosság és az egészség természetéről, főleg, mióta a testemben érzem ezt az energiát, mint magas töltésű elektromos frekvenciát. Végeztem némi kutatást, és belebotlottam Richard Dannelly könyvébe “Sedona: A Vortexen Túl: A Bolygószintű Felemelkedési Program Aktiválása Szakrális Geometriával, a Vortex- szel és a Merkabával”. Dannelly elvégezte saját, az egészség, öregedés és elektromos mezők kapcsolatát érintő kutatását. Egy idézet a könyvből: “A test úgy viselkedik, mint egy közönséges elem, olyan szempontból, hogy feltölthető elektronokkal, de elektron-készlete le is meríthető. A legtöbb betegség, az egyszerű megfázástól a rákig, csak olyan testben létezhet, amelynek a töltése alacsony. Sajnos a legáltalánosabb ivóvíz (a tisztított vizet is beleértve), a feldolgozott élelmiszerek, és a szennyezett levegő túl kevés szabad elektront tartalmaz ahhoz, hogy a kívánatos elektromos szint fennmaradjon a testben.” (151. oldal) Ezek szerint úgy tűnik, hogy az egészséget és a jóllétet a magas elektromos töltés támogatja. Úgy érzem, amint Dannelly is kifejezésre juttatja, hogy a Forrás kreatív és szerető energiáját tartalmazza ez az elektromos mező, és ez tartja fenn a Teremtő “szándékát”egészségünkért, jóllétünkért és szeretetünkért.


Én is tanúsíthatom a kapcsolatot a magasabb tudatosság, dimenzionális tudatosság és az egészség között. Első élményem, amikor nagy töltésűnek és “elektromosnak” éreztem magam, 2001-ben történt, amikor keresztül mentem azon, amit úgy neveztem el, hogy “Indigó- Kristály átmenet”, vagy “megvilágosodás”. Két hétig feküdtem az ágyban tetőtől talpig “vibrálva”, és fogalmam sem volt, hogy mi történik velem. Annyira remegett a kezem, hogy azt hittem, Parkinson kóros vagyok. A mellettem álló emberek is bizseregni kezdtek. Azt hiszem, jól ráijesztettem néhányukra ebben a feltöltött állapotban. Az történt, hogy a vezetőim azt szerették volna, ha csatornázom, ezért felnyomtak 3D-ről 7 és 8D-re, mialatt a legtöbben még csak az 5D-nél tartottak akkoriban. Akárhogyan is, elektromos átalakulásom után soha nem lettem többé beteg. A testem intenzív méregtelenítést végzett majdnem egy évig és az étrendem teljesen átalakult. Voltak átalakulási tüneteim, mint például kimerültség, depresszió, hányinger vagy szédülés, de nem voltam beteg és nem fájt semmim. Fizikai szinten jó egészségnek örvendtem. Úgyhogy van valami az “elektromos töltésben”, ami együtt jár a magasabb dimenziós tudatosságba való átváltással.


Dannelly írása egy Yale professzor munkájáról is alátámasztja ezt: …Dr. Harold Saxon Burr, a Yale Egyetem professzora felfedezte, hogy minden élőlényt egy elektromos energia-mező szerkezet szabályoz. Elnevezte ezeket az elektromos mezőket L-mezőknek, vagy élet- mezőknek (life-fields). Könyve, a ‘Blueprint for Immortality’ (A Halhatatlanság Tervrajza) összefoglalja 40 évnyi kutatásának felfedezéseit. Dr. Burr egyik legelgondolkoztatóbb felfedezése az, hogy a tojásokat és magokat olyan elektromos mező veszi körül, ami hasonlít arra az organizmusra, aminek a reprodukálására létrejöttek. Például a tyúktojásokat csirke alakú elektromos mező veszi körül, a virág magvakat pedig virág alakú. Ha hiányzik az elektromos mező, a mag, vagy tojás nem kel ki, már halott, akár halottnak néz ki, akár nem: elvesztette életerejét. Az emberi testen az élet-mezőket ezüst-klorid elektródákkal és egy elektrométernek nevezett érzékeny műszerrel észlelni és mérni lehet. Az elsődleges energia ösvények ugyanazt a mintát követik, mint a Kínaiak által több ezer éve feltérképezett akupunktúrás meridiánok! Ezek a mezők az egyén vitalitását mérik: ha a mező erős, a test is erős, ha gyenge, a test is gyenge.


Ennek az érzékeny műszernek a használatával Dr. Burr hónapokkal vagy évekkel a fizikai valósággá válása előtt képes volt a cervical nyakszirti? Gége? rákot észlelni. Azt mondta, hogy minden betegség először a test elektromos lenyomatának megváltozásában nyilvánul meg, mielőtt fizikai valósággá válna…..A betegség nem hirtelen érkezik, bio-energia mezőnkben fejlődik ki először. Dr. Burr [és mások] kutatása rámutat, hogy az életerő energia mind elektromos mező formájában, mind egy olyan fajta energia formájában létezik, ami hasonlatos a fényhez. Ez azt is sejteti, hogy ezek az energiák egy másik erőnek is az aspektusai, amely sokkal finomabb és nehezebben észlelhető, de nagy valószínűséggel sokkal hatalmasabb.


Michael Arkangyal üzenete szerint, a 9D-s Kék Elektromos mező energiája energetizálni fogja a teljes lényt és létrehozza a magas elektromos töltést, amely megakadályozza a betegséget és degeneratív öregedést az Új Föld ember-angyali népességének körében. Hát, van min elgondolkozni és van mit örömmel várni, amint létrehozzuk ezt az új energiamezőt és építjük az Új Földet. Ami a halált illeti, azt mondták nekem, hogy nagyon másmilyen élmény lesz. “Átlépés” a fénybe. 9. Dimenziós aktivált ember-angyali tudatossággal átlépni a küszöböt a 10. Dimenziók Kozmikus fényébe olyan lesz, mint egy ajtón belépni, amikor készen állunk. A harmadik dimenziós emberi minta az öregedésre, degenerációra, betegségre és “halálra” nem fog többé létezni. Az ember-angyalok egészségesek maradnak és átlépnek a fénybe, amikor a tapasztalás új szintjére kívánnak lépni.


Nem lesz szükség a hologram elpusztulására a fizikai forma elengedéséhez, mint a harmadik dimenzióban. A Magasabb Dimenziókban, minden könnyedén és áramlóan működik. Még úgynevezett “balesetek” sem fognak többé történni. Michael Arkangyal szerint a baleset a “csökkenő energia vortex-e, amely más leszálló energiákat vonz be”. Amikor az energia magas töltésű marad, nem lesznek “leszálló energiák”, és nem lesznek balesetek. Csak a tökéletes áramlás rendje minden dologban.


 
Tervrajz a Kék bolygó számára2.jpg

 
Kép forrása: Pinterest.com

Jegyzetek – Celia Fenn


Fordította: Biró Judit
Forrás:  http://shaumbra-hu.info/modules.php?name=Sections&op=printpage&artid=101