Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Új lehetőségek ablaka

2018-10-15

Új lehetőségek tárháza fog megnyílik a bolygó felszínén

 Új lehetőségek ablaka.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Új lehetőségek tárháza fog megnyílik a bolygó felszínén. Ezek az új lehetőségek azt jelentik, hogy nagyobb az Esemény megtörténésének a valószínűsége, annak ellenére, hogy még nem a legvalószínűbb időpont. Ezen a lehetőségeken belül a nap mágneses mezejének a megfordulása meg fog történni. Tudományos tanulmányok professzora, Tchijevsky megállapította, hogy 80%-a a társadalmi változásoknak megtörténhetnek 2,5 évvel a napciklus maximum előtt illetve után.


Ez a lehetőségablak október 18-án fog megnyílni a holdfogyatkozáskor. Ez a holdfogyatkozás felgyorsítja a nem fizikai entitások eltávolítását az éteri síkokon, ami egy nagyon intenzív tisztítás is lehet. November 1-én lesz egy új Plútó-Uránusz együttállás, amikor ismét hatalmas energiák lesznek jelen. Ez lesz egyben a legvalószínűbb idő az amerikai kormány teljes leállására is. A kedvező eredmény valószínű.


November 3-án lesz egy hibrid teljes napfogyatkozás. Ez a napfogyatkozás elkezdi gyógyítani azt a rendellenességet, ami akkor jött létre amikor az archónok Kongói inváziója volt 1996-ban. Lesz egy fordulópont ebben a lehetőségek időszakaszában november 23-án. Ekkor egy portál fog nyílni AION néven, melyről lesz majd egy külön bejegyzés, mert fontos.
Majd november 28-án az ISON üstökös (ami nem űrhajó vagy ufo) elér minket. Elég valószínű, hogy ettől szép égboltot láthatunk majd felfelé tekintve. Ez egy energia löket is lesz az emberiségnek, hogy a földi karanténon túl növelni tudjuk a tudatosságunkat.


Ez az egész mostani lehetőségek tárháza december 25-én zárul.


Új lehetőségek ablaka1.jpg

Kép forrása: Pinterest.com


Forrás: http://2012portal.blogspot.hu/
Fordította: http://felemelkedes.blogspot.hu/