Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ÚJABB VÁLTOZÁSOK JÖNNEK

2023-09-10

Vénuszi Antara üzenete

istenn nő i.jpg

 

ÚJABB VÁLTOZÁSOK JÖNNEK

Vénuszi Antara üzenete

 

Antara vagyok, Vénusz főpapnője. A Béke üdvözletével jövök. 

 

Sok vénuszi testvéremmel és nővéremmel, akik a Földön megtestesültek segítjük Gaia felszabadítását. Ezt több ezer éve elterveztük. Attól kezdte, hogy a mi nagyjaink elhagyták a Vénuszt és elküldték saját aspektusaikat Gaiára, hogy támogassák és elültessék a kristályos magokat. Nem számít, melyikünk vagy te, mert mindannyian egyek vagyunk. Valójában ezt együtt terveztük, szeretettel és gyengéd odafigyeléssel. Egyetlen részlet sem maradt figyelmen kívül. Ez egy isteni terv, Gaia felszabadítása a sötétség karmaiból a fény ölelésébe. 

 

A fény most átölel téged és a világodat. Engedd, hogy áthasson.

 

Én Antara állok előtted, széttárt kezekkel és annyi szeretetet küldök neked, amennyit csak képes vagy befogadni. Az én bolygóm fénye most a tiédre sugárzik. 

Ahogy készülünk a napéjegyenlőségre, egyre több lesz az eltolódás. 

 

Gaia szíve kiárad, és így mindenkinek megvan a lehetősége arra, hogy a megbocsátás, a szeretet és a megújulás magasabb dimenziós birodalmaiba emelkedjen. Ki kell oldanod a sziklákat a szívedből és mindazt ami a sűrűségbe húzott le, mint például a félelem, a hiány, a gyűlölet, a harag, a neheztelés, a szomorúság, a düh. Meg kell bocsátanod mindenkinek, mert ez a szó szoros értelmében könnyíti a terheidet, megkönnyíti a lépteidet és könnyebbé teszi utadat.

 

Távozzon el minden, ami elzár a nevetéstől, a szívből jövő mosolytól és az őszinte örömtől.

 

A Vénusz egy gyönyörű bolygó, bár egészen más, mint Gaia. Nálunk nem alakult ki a sűrű anyagi világ. Különféle magasabb dimenziós rétegekben élünk, békében és harmóniában egymással. Teljes tudatában vagyunk annak, hogy mindenkinek egyéni megtestesülése, feladata és életleckéje van, amit meg akar tanulni. Senkit sem akadályozunk a fejlődésben, és nem sértjük akaratát. Mi kimaradtunk az alsó dimenziós valóságok szorításából, amit az emberi faj tapasztal, hogy fejlődjön. 

 

Hatalmas gyógyító fényterek vannak a bolygónkon, amelyeket szívesen megosztunk veletek. Lehet, hogy néhányan már jártatok a gyógyító templomainkban éjszaka, és találkoztatok a vénuszi gyógyító szellemcsapattal.

Elalvás előtt a legjobb ha megkéred angyali segítőidet, hogy kísérjenek el a vénuszi gyógyító fénykamráinkba, isteni szeretettel és védelemmel. 

A fátyol mindkét oldalán aktívak vagytok. Ezért vagy olyan fáradt sokszor. Elfelejted a szellemutazásaidat az ébrenlét alatt, amíg a testben vagy, hogy a földi életedre koncentrálj. Ellenkező esetben a valóság megosztottsága túlságosan riasztó, lehangoló lenne, és nem tudnád teljesen megtestesíteni azt a fényt, amiért idejöttél ebben a valóságba. 

 

Én Antara vagyok és most egy ametiszt nyakláncot adok neked, baráti ajándékként a Vénusz családodtól. Mindannyian csillagmagok vagyunk, mindannyian a Teremtő gyermekei. 

 

Lásd a bolygókat a Nap rendszerünkben, mind egyéniek, mégis ők alkotják ezt a rendszert.  Mint ahogyan a lelkek. Ti is egy lélekrendszer részei vagytok, testbe burkolt emberi kollektíva, teljes teremtői potenciállal rendelkező hatalmas isteni szikraenergia gyűjteménye. Megdöbbentő látni a teremtő organizmust ilyen erővel, a DNS sokféleségét a szeretet isteni szikrájával. Ezért mondjuk, hogy szeretet vagy, mert az vagy. Még ha nem is cselekszel mindig szeretetteljesen, akkor is szeretet vagy, mert belőle születtél. 

 

A Teremtő a Szeretet. Ne keverd össze a Teremtőt az ürességgel. 

 

Az üresség a korlátlan lehetőségek birodalma. Mindkettő létezik benned. 

 

A végtelen teremtői potenciál űrje minden alkotó kútjában van. Ti pedig teremtő istenek és istennők vagytok. Ez igaz. Ez kissé eltér a vallási tanításaidtól, és ez az oka annak, hogy ezek az igazságok rejtve maradtak. Az emberiség ugyanis a tapasztalat sötétségét választotta, hogy a felemelkedés sokkal drámaibb legyen. A dráma fájdalommal jár. Most sok fájdalom tör fel az emberiség szívében, megint kibontják ősi traumájukat, amit évezredek óta elfojtottak, a szabadság önkifejezésének isteni akaratát. 

 

Én Antara látlak Téged. Szeretlek. Ismerlek. Én is közétek tartozom. Kívánom, hogy érezd ezt a szeretetet, és tudd, hogy vénuszi testvéreim támogatnak téged, szeretetünk fényét sugározzuk feléd. A szeretet bolygója, a Vénusz éppen ezért fényesen ragyog rád ilyenkor. Mi mindig támogattuk minden olyan bolygó felemelkedését, amely az evolúciós folyamat ezen tapasztalata mellett döntött. És ez történik most a gyönyörű világotokban is. 

 

Szívetek egy új valóságot mutat meg. Ez fáradságos. Sokan közületek mélyen kimerültek és ezt tudjuk. Ezt a fáradtságot látjuk. Küldjük neked a fény és a gyógyulás szeretetének gyógyító sugarait.

 

Szeretettel várunk gyógyító kamráinkban. Sokan közületek itt nézték át az átélt életüket a két élet között, és sokszor itt épültetek fel a földi tartózkodásból, ezért az élmény nagyon ismerős lesz számotokra. Azok, akik az űrhajó élményére vágynak, tudják, hogy a gyógyító fénykamrák prototípusát és programozását egyedileg az te számodra készítik el. 

 

Mi sokféleképpen segíthetünk.

Gaia felszabadítása a sötétség karmaiból egy isteni terv . 

Igen, ez egy óriási vállalkozás, ezért van az, hogy szerető lények tömegei vesznek részt Gaia felszabadításának segítésében.

 

Végtelenül szeretünk. Antara vagyok. Egyek vagyunk. Áldás rád.

 

 

Csatorna: Galaxygirl

Fordítás: Aysha