Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Üzenet a bálnáktól

2018-10-08

Üzenet a bálnák csoportszellemétől

Újévi üzenet a bálnáktól.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Gyorsuló tempó, kollektív áttörés a gondolatmintákban és ébredező tudatosság a döntéshozóink körében.

Üzenet a bálnák csoportszellemétől

Az emberiség több szinten is belép a nagy gyorsulás időszakába. A kollektív értelemben megkezdődik az energiák áttörése egy magasabb dimenziós gondolkodás felé. Ez azt jelenti, hogy az előttünk álló évben sokan meg fogják tapasztalni a multidimenzionális tudatosságot a tér-idő folytonosság egyazon pillanatában.

A következő hónapokban fontos lesz mindannyiótok számára, hogy még tudatosabbá váljatok a gondolatmintákra, amik a teremtéseitek alapjai. A képzelet hatalmas erővel bír, s bár az általatok Fénymunkásoknak nevezettek éveken át bele-belemerültek ebbe a gondolatvalóságba, sokan mégsem tudják igazán alkalmazni e tudást a mindennapi életben.

Ahhoz, hogy valaki képes legyen a harmadik és az ötödik dimenzió kettős valóságában élni, áthatóan jelen kell lennie minden pillanatban, megengedve a lelke energiájának és fényének, hogy magasabb vibrációs frekvenciájával beszivárogjon a pillanatokba. Ez a tudatosság tisztán és zökkenőmentesen teszi valósággá az ötödik dimenziót.

Mindez nagyon egyszerűnek hangzik, ha az alacsonyabb elméddel fogod fel. Azonban a magasabb értelem feladata az, hogy megengedje a Létezés Igazságába való mélyebb belemerülést, s ez jobbára próbára teszi az embert.

Úgy érezheted, hogy ez egy negatív tapasztalat, de valójában pont az ellenkezője. A magasabb birodalmakból érkező frekvenciák erőtereiben és rétegeiben vannak vibrációk, amelyek alacsonyabbnak érződnek, mint amilyeneket beengednél a tudatodba. Valójában nem alacsonyabb vibrációk, hanem olyan energiaáramok, amelyek annyira vibrálnak, hogy mélyen behatolnak a földbe, a Szellem és az anyag közötti elkülönülést áthidalandó.

E mélyre hatolás miatt úgy tűnik, hogy a föld-energia nehezebb, mélyebb erőterekbe húzza az embert. Bár ez a test számára a gravitáció, azaz a nehézség érzetét kelti, az igazság az, hogy a két energia elektromos vonzása súlyosabbnak érződik, mint amilyen valójában.

Mivel ez a mágneses hatás egyre többször jelenik meg az előttünk álló évben, az emberek érezni fogják a húzóerőt a fizikai és érzelmi testükön. Amit ennek a kényelmetlen érzésnek a csillapítására tehetsz az az, ismétlem, hogy éberen tudatossá válsz a gondolataidra, amik befolyásolják ezt a változást.

Ha úgy találod, hogy a gondolataid lehúznak téged, összpontosítsd az energiádat és a gondolataidat abban a pillanatban az áradó Fény Folyamára. Mi segíteni tudunk ebben.

Mivel az egész harmadik dimenzió a változásról szól, tehát az idő, az energiák és az anyag minden egyes nanoszekundumban változik, úgy hangolódhatunk össze a változás szépségével, ha egyszerűen megengedjük mindennek, hogy a maga univerzális tökéletességében bontakozzon ki. Ez olyan érzés, mintha valaki könnyedén, megerőltetés nélkül úszna egy csodálatos, hömpölygő Fényfolyó közepén... ellenállás nélkül.

A Fénymunkások hajlamosak arra, hogy megpróbálják megváltoztatni a tapasztalást a manifesztáció különböző módjaival, amiket a nagyra becsült tanítóktól tanultak. De sokkal teljesebben szolgál benneteket az, ha együtt áramoltok a 'minden, ami van' elfogadásával. Ez nem azt jelenti, hogy csak beletörődsz, mondjuk, egy hatalom feljebbvalóságába. Lehetsz megengedő és lehetsz erőd teljében egyszerre, úgy, hogy a tudatodban tartod a kívánságodat vagy az álmodat, miközben a lelked által engeded megteremtődni a tökéletességet.

A nagyrabecsülés folytonos állapotában élünk, és minden egyes pillanatban őrizzük a teremtést a maga szépségében, örömében és tökéletességében. Mi az álmot éljük, amely az a teremtés, amit legmélyebb tökéletességében láttok magatok előtt. Kérjétek a segítségünket és támogatásunkat, hogy ti is így őrizhessétek a víziótokat.

Az előttünk álló évben számos új tudatosság réteg kerül a felszínre, úgy a Fénymunkások, mint a kollektív emberiség számára. Meglepődve látjátok majd, hogy azok, akiknek az elméje és a szíve el volt zárva a magasabb igazságoktól, elkezdik megkérdőjelezni saját filozófiájukat és valóságukat. A vezető pozíciókban lévők világszerte elkezdik megnyitni az ajtót az ,,igazságaik" előtt, hogy a legmélyebb szinteken tétessenek próbára, ami nem volt elérhető évezredek óta.

A magasabb világok Fénylényei készek inspirálni a legsötétebb szívűeket is, hogy azok megvizsgálják hibás valóságképeiket, és meg fogjátok látni, ahogy a fátylak felemelődnek, sokan kezdik el kutatni szívük és lelkük igazságát.

Ez az ébredés mindenkit arra hív, hogy vetkőzze le a félelem hamis ,,védelmét", és olvassza el az embereket egymástól elválasztó határokat. A világ vezetői nyitottabbak lesznek az univerzum hívására, hogy harmónia és béke legyen a bolygón. Noha úgy tűnik, hogy a káosz egyre nagyobbá válik a jelenben, ezen tapasztalás alatt ott rejlik az egység erőteljes Igazsága. Az év végére ünnepelni fogjátok ezeket a meglepő ébredéseket, ahogy megérzitek az emberi közösség együttmozgását a változás áramlatával.


Újévi üzenet a bálnáktól1.jpg
Kép forrása: Pinterest.com
Trish Regan közvetítése

forrás: Doug Hackett & Trish Regan: DolphinSpirit of Essential Joy e-Newsletter: From the Collective Whale Mind

fordítás: Bognár Péter

Doug Hackett & Trish Regan weboldala: Dolphin Spirtit of Hawaii

Csillagszív Portál