Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ÜZENET A FELEMELKEDETT MESTEREKTŐL

2024-01-29

Bízzatok, higgyetek, és ne csüggedjetek!

egység szer nap.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

ÜZENET A FELEMELKEDETT MESTEREKTŐLÜdvöztünk benneteket, a Felemelkedett Égi Fényszövetség nevében, és arra kérünk most benneteket, hogy üzenetünket, ne az elmével, hanem a szívetekkel fogadjátok be. Így az általunk küldött információk és fénykódok, felismerést nyújtó fényként, energiaként érkeznek meg hozzátok és nem pusztán a szavak füzérének láncolataként. A kommunikáció természete elsősorban energetikai, az összekapcsolódás tere a szívmezőn keresztül bontakozik ki számotokra és szeretet fényhídján érkezik hozzátok.

A bölcsesség, megértés és remény üzenetével érkeztünk hozzátok, azzal a szándékkal, hogy támogassunk abban, hogy rálássatok a jelen helyzet hatalmas lehetőségére és ajándékára.

Szeretnénk, ha tudnátok, készen álltok arra, hogy sokkal nagyobb szeretetben éljetek, és sokkal több szeretetenergiát sugározzatok ki egymás és a világ felé. Ez a leghatalmasabb erő, amellyel rendelkeztek, nincs hathatósabb „fegyver” a sötétség leküzdésére, és nem létezik más módja a felemelkedéseteknek. Ti pedig képesek vagytok rá.

Ha minden ember, aki úgy döntött, hogy a szeretetet, a fényt és a felemelkedést választja, egységben felszabadítja szívének erejét, akkor a világban akkora fény fog végigsöpörni, amely minden árnyéktervet szertefoszlat.

Nem vagytok egyedül e pillanatban sem, nagyon sokan támogatnak benneteket, abban hogy sikerrel járjatok.

Készen álltok arra, hogy megtestesítsétek a Forrás Energiát és a Feltétlen Szeretet Hatalmát.


Képesek vagytok arra, hogy a jelen helyzetből, a lehető legjobbat teremtsétek az isteni szándékkal és akarattal egységben, miközben végrehajtjátok a változásokat a tudatosság minden szintjén.


Képesek vagytok arra, hogy átalakítsátok a régi 3. dimenziós rendszer élhetetlen struktúráit, és véghez vigyétek a Felemelkedés Fénytervét.

 

Képesek vagytok arra, hogy a szeretetegység nevében és erejével, oly hatalmas összefogást teremtsetek, amely által, új világot fogtok teremteni.

 

Ébredjetek és ébresszetek, ne valami ellen, hanem valamiért küzdjetek, ne követelőzzetek, hanem teremtsetek, ne gyűlöljetek, hanem szeressetek, ne a különbségeket, hanem a hasonlóságot és a közös célokat keressetek.

 

Minden bennetek van ahhoz, hogy ez sikerülhessen, csak hagyni kell, hogy a szív kapuján át a Legfelsőbb Teremtő Tudat erőtere jelen lehessen, és akkor nincs lehetetlen.

Sokáig elfelejtettétek kik vagytok, elfelejtettétek mi a rendeltetésetek, elfelejtettétek mely hatalom rejlik bennetek, de a felejtés korszaka véget ért. Emlékezzetek!

Emlékezzetek, hogy azzal a szándékkal és akarattal érkeztetek ebbe a megtestesülésbe, hogy a Földet az ötödik dimenzióba visszaemelitek, hogy az emberiség felszabadítását véghez viszitek, hogy a sötétség korszakát végre lezárjátok, hogy a régi hibákat kijavítjátok.

 

És mivel szándékotok egy a Teremtő Isteni Akaratával, mi szabhatna ennek gátat?


Bízzatok, higgyetek, és ne csüggedjetek!


Ne féljetek, Szeressetek!

Külső árnyak hibáztatása helyet, ismerjétek fel, hogy ti adtatok nekik erőt, amit immáron visszavehettek.


Aki kész arra, hogy a szeretet fényerőterében teremtsen, annak megadatik, hogy meglássa és éljen az Új Föld Terében.


Mellettetek állunk és támogatunk Titeket!

 

 

Közvetítette: Aysha