Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Üzenet a Plejadi Tanácstól

2018-10-23

Üzenet a Fényküldöttekne

 Üzenet a Plejadi Tanácstól.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Üzenet  Mira-tól

a Plejadi Magas Tanácstól

Üdvözletem, Mira vagyok. Szeretettel üdvözöllek benneteket és nagy bátorítással.

Érzitek a változások történését? Látjátok a fény energiáját? Készen álltok a nagy változásokra? Tudjuk, hogy igen, mert néhányan kértétek a Teremtőnket az isteni beavatkozásra. Imádkoztok a változásért, mert készen álltok rá. Az itt van és így vagyunk mi.

Az a nagyszerű megerősítésünk, hogy sokan érzik, ez valóban igaz. Tudjuk, hogy ez egy hosszú folyamat. Ez végtelennek tűnik, de ez nem így van. Minden nap kihívás érezni, mi történik körülöttetek, amit a fő médiák és a harmadik dimenziós kontrollált energiák valóságosnak szeretnének láttatni veletek. De ti tudjátok, hogy másképpen van és én megerősítem az érzéseiteket.

A ti jövőtök pompás. Ti dolgoztatok és dolgoztatok, hogy azzá tegyétek. Most azt érezhetitek, hogy ez így van. Tudjuk, hogy ti olyan régóta érzitek a harmadik dimenziós polaritás kibírhatatlan oldalát. Ez a végéhez tart és hamarosan megváltozik.

Most itt az ideje, hogy meghatározzátok, hogyan akarjátok a világotokat és az új életet. Milyen sok szeretetet, fényt, harmóniát, dicsőséget, bőséget, egészséget és egységet kaphattok? A Teremtőnk és mi mindannyian a Galaktikus Szövetségben és a Fényszövetségben azt akarjuk, hogy mindez teljesüljön nektek.

Mindez lehetséges, mert a fény magas tudatosságú lényeienek milliói, akárcsak ti magatok, kikövezték az utat, belső munkát végeztek, imádkoztak, meditáltak és megoldották, hogy megvalósuljon a munka, amiért idejöttetek, hogy megtegyétek. Ezért lesztek megjutalmazva.

Most maradjatok összpontosítva, különösen vigyázzatok a testetekre, legyetek pozitívak és várakozóak! Hallgassatok az intuícióitokra! Kövessétek a kapott eligazításokat! Élvezzétek a boldogságot és a bőséget, ami következik. Új földetek és új életetek lesz. Ti és a Föld a legnagyobb dicséretet érdemlitek.

Szerető szolgálatban, Mira vagyok.

2016. augusztus
Valerie Donner közvetítésével
 
Forrás
http://sirius-plejad.blogspot.hu/