Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Üzenet az Istennőtől

2018-10-10

,,Jöjjetek el hozzám mindennap. Én segíteni fogok abban, hogy megtartsatok engem és fellobbanjak/fellángoljak bennetek, mert ekkor könnyedén átléphetitek a régi világ küszöbét, és az újba léphettek. Ez az ígéretem nektek."

 Üzenet az Istennőtől.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

Egy új időben éltek már kedveseim. Hagyjátok el a régi magatokat, és az egymás közötti, a régi történeteiteken alapuló felfogásaitokat engedjétek útjaikra. Ti mindannyian azt választottátok, úgy határoztatok, hogy az evolúció egy olyan meredeken ívelő görbéjén keresztül éltek majd, melyet még egyetlen faj sem élhetett át eddig, akik korábban itt már előttetek jártak. Azt választottátok, hogy a Szeretet nevében, a lelketek evolúciója érdekében és ugyanúgy, mint mindegyikőtök, a bolygók evolúciója érdekében itt lesztek jelen, és lehetővé teszitek azt, hogy hozzájáruljatok mindezekhez. Mindegyikőtök, értem és általam ereszkedett le ide, és azért hogy ezt teljes mértékben kifejezhessétek magatokat ebben a bolygótokon keresztül, és azt választottátok, hogy a végsőkig hajlandóak lesztek kitartani és alkalmazkodni fogtok ehhez a helyzethez egy rövid ideig, mindazokhoz, ami elibétek, kerül.

Sokatokra volt szükség ehhez a mostani időkben, hogy ismét a Föld bolygón legyetek jelen, hogy előre kitervelt gondolataitok szerint rendezzétek be az életeteket a Föld bolygón és hajlandóak legyetek mindig újrakezdeni azokat, ismételten a külső világ beavatkozása nélkül... vagy másképp választva, a fájdalom birtoklását a Szabadság helyett.

Végül, ha lehetővé teszitek ezt (mindentől függetlenül) akkor, a belső és a külső világotok problémamentes lesz, amelyek nem tesznek már közöttetek különbségeket. Észre fogjátok venni azt, hogy soha semmi más nem hiányzott itt, mint a magatok iránti szeretete, a magatok elfogadása és átölelése az életeteknek, és a bizalmatok bennem (az Istennőben).

Arra kérlek ezért most, hogy próbáljátok megtanulni megtartani az Én rezgésemet magatokban, nap, mint nap folyamatosan és a következő hónapokban, ahogy ez alatt az idő alatt a végső összeszövődés megtörténhessen veletek, és egy még elmélyültebb szövetség jöhessen létre az én készülőben lévő arany teremtésemben.

Jöjjetek el hozzám mindennap. Én segíteni fogok abban, hogy megtartsatok engem és fellobbanjak/fellángoljak bennetek, mert ekkor könnyedén átléphetitek a régi világ küszöbét, és az újba léphettek. Ez az ígéretem nektek. Így többé nem érzitek majd céltalannak sem elveszettnek magatokat. Ezek is ígéreteim mind felétek.

Ti mindannyian rendelkeztek az én képességeimmel és irányulásaimmal/ változásaimmal. Drága Emberek. Ne feledjétek el azt, amit mondok: Hagyjátok elmenni a régi magatokat, mert akkor így képes lehetek hozzátok megérkezni, hogy még jobban
kifejeződjek/megnyilvánuljak, és egészebbé tegyelek bennetek. És ha ez megtörténik, akkor mindig a középpontotokba lesztek. Ekkor a jelenlét pillanatában az Egység jön létre közöttünk és ez egy kis ízelítője lesz a teljességeteknek.

A következő lépésetek az evolúciótokban az, hogy magatokévá tegyétek a teljességeteket, amelyen keresztül állandósíthatjátok, megszilárdíthatjátok/rögzíthetitek a szeretet, a béke a harmónia és az Egység rezgését. Én Vagyok az, aki ezeket a rezgéseket rögzíti mindannyiótokban. Nem kell így tovább azt keresnetek, ami eddig hiányzott, amit eddig hiányoltatok.

Ennek így kell lennie, előbb vagy utóbb mindannyiótokhoz elérek, ahogy a szabadságotok utáni vágyakozásotok odavisz bennetek és megtapasztalhatjátok a teljességetek hatalmát és erejét.


Üzenet az Istennőtől1.jpg

Kép forrása: Pinterest.comForrás: From Maureen Moss March 2013 "A Message From The Divine"

www.maureenmoss.com magyarforrás:www.foldcsillagok.hu