Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Üzenet egy földi angyal tollából

2020-04-22

Nem a Föld Anya beteg, hanem az emberiség

föld angyal másolata.jpg

Kép forrása: pinterest.com

 

Üzenet egy földi angyal tollából

 

Föld Anya végtelenül szerető, türelmes, odaadó és megbocsátó. Az anyai szív minden erényével teljes, ezért nem büntet és nem akarja megbosszulni azt, amit az emberiség ellene tett. Nem a Föld Anya beteg, hanem az emberiség, a betegségének oka az egységből való leválás, az egocentrikus szemlélet és az önző életmód.

 

A bolygó fizikális léttere a Föld Anya teste, az emberi faj, annak külső burkán megtelepedett lénycsoport.

 

Szülő bolygótok életerős, folyvást megújuló és életet teremtő isteni erejét, ember nem semmisítheti meg. Az ember csak azt a világot tudja elpusztítani, amit magának teremtett. Kipusztíthat fajokat, megronthatja a levegőt, megmérgezheti a vizeket, kiirthatja az erdőket, de ennek egyenes-arányos következményeit is magán kell majd viselnie. Mert amit tesz, magával teszi, ártalma vissza száll rá, s amikor ráébred törékeny létére, nagy szenvedés lesz osztályrésze.

 

Föld Anya fejlődő lény, a földi élet pedig folyvást változó léttér, amint telnek-múlnak a ciklusok, teljesen átalakul. Mindig voltak és lesznek nagy változások és eljön az idő, hogy a Föld leveti majd magáról, a régi kor szürke szövetét és azon emberi lények, akik már nem tudnak együtt létezni a megújuló föld létvalóságában, elhagyják majd ezen bolygót.

 

Föld Anya ekkor megrázza majd magát, s a természet ereje felbolydul, jelezvén az új korszak elérkeztét. Helyre fogja állítani az elem egyensúlyt, fel fogja szabadítani lefojtott erőközpontjait, véget fog vetni a kizsákmányoló életmódnak. S a földet azok fogják örökölni, akik ismerik, élik és követik az egység szellemiségében való együtt teremtés isteni törvényeit.

 

 

2020.04.22.

Írta: Aysha