Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Üzenet Telos szívéből

2019-07-10

Tartsatok ki az Új Földdel kapcsolatos jövő képetekkel kapcsolatban

atlantisz 9238.jpg

Kép: Pinterest.com

 

Üzenet a Telosi Adamától Asara Adamsen keresztül 2019 július 7.


Üdvözlünk Benneteket Kedveseim,

 

Nagy örömet okoz számunkra, hogy kapcsolatba léphetünk veletek itt és ma és a legmagasabb szintű szeretet küldjük számotokra Telos szívéből.


Kedveseim ma a telosi civilizációról szeretnénk beszélni nektek és hogyan inspirálhatja ez a jövőképeteket az Új Földön.
Teloson megértjük az egység koncepcióját és e szerint élünk.


Ez azt jelenti, hogy minden egyes szó, gondolat és tett kihat mindenkire és mindenre, beleértve önmagunkat is.
Amikor döntéseket hozunk a városunk dolgairól és bármilyen módon együtt működünk és kapcsolatba lépünk más civilizációkkal, ezt a tényt mindig szem előtt tartjuk.


Azt kérdezzük magunktól:
„Mi szolgálja a legmagasabb szintű javát mindennek, ami létezik?”


Fontos számunkra, hogy éberek, megfontoltak legyünk, békében kapcsolatot tartsunk a Forrással és minden időben az egészség állapotában legyünk.


Az egymással való mindennapi kapcsolattartás során nagy örömmel fejezzük ki a szeretetünket és a megbecsülésünket egymás iránt.


Amint a megbecsülés szavait és tetteit közvetítjük egymás felé láthatjuk és érezhetjük a legcsodálatosabb energiákat, amelyek közöttünk megfordulnak.


A napi rutinunk során a meditáció, a lecsendesedés, a Forrással való kapcsolat felvétel, a természet, az állatok és a kristályok mind nagy részét töltik ki a napunknak.


Ezen kívül kapcsolódunk a Fény birodalmával is, mint pl. az angyalokkal, emelkedett mesterekkel, a galaktikus fény civilizációkkal.


Majd pedig mindannyian elmegyünk „dolgozni” , ami nem más, mint az örömteli tevékenységünk, amivel hozzájárulunk a közösségünkhöz.


Olyasmit teszünk, ami táplálja a kreativitásunkat, az egészségünket és, ami kifejezi a személyiségünket.


Amikor úgy érezzük, befejeztük a munkánkat, akkor összejövünk a város központjában, megünnepeljük a napot és egymást énekkel, tánccal és zenével. Ezen kívül meghallgatjuk az újonnan inkarnált lelkeinket, a gyermekeinket, akik képesek arra, hogy felidézzék az élményeiket az előző inkarnációjukból, ami távoli dimenziókban és időkben történhetett.


Ezek számunkra nagyszerű tanítások, amelyek alapján fejlődhetünk és növekedhetünk.


Néhány gyermek az utolsó inkarnációját töltötte a Föld felszínén emberként és nagyon sokat tanulunk a történeteikből és emlékeikből azzal kapcsolatosan, hogy mi segített nekik a spirituális fejlődésük során.
A leggyakrabban ez úgy zajlik, hogy mindannyian közösen vacsorázunk, amely vacsora növényi alapú, teli van fénnyel, magas a rezgése és rendkívül finom.
Az ünnepünk után haza megyünk az otthonainkba a családjainkkal és megpihenünk.


Az otthonainkat egy nagyon gyors folyamattal teremtjük és manifesztáljuk, mely folyamat a szereteten és a Forrás energián alapul.
Azzal együtt, hogy nincs úgy nappalunk és éjszakánk, mint a Föld felszínén, a fényünk egy gyengéd fény.
A fény az egész városban meglévő nagy és kis kristályokból érkezik, valamint van egy hatalmas fény kristályunk is az égboltunkon.
Ez a fény hasonlít ahhoz, ami a Föld felszínén az „aranyóra”.


Ez nagyon gyengéd és a hőmérséklet mindig 20 fok körül van.


Az étel, amit tenyésztünk magas rezgésű és az a vízet, amit a zöldségek, gyümölcsök és magok termesztéséhez használunk átjárja a kristályok ereje és a hangfrekvenciák.


A Teloson élő állatok mind kezesek, kommunikálnak velünk és békében élnek egymással.
Nem eszik meg egymást, mivel kizárólag növényeken élnek.


Számos „kihalt” állatfaj új otthont talált itt a Teloson.


A béke, a nyugalom, a szeretet, az öröm, az ünneplés, a kapcsolattartás a Forrással és a spirituális fejlődés az életünk alapját képezi.
Erősen együttműködünk és támogatjuk a többi fény civilizációt a Belső Földből és a Galaxisból, hogy segítsük az emberiséget és a Földet az emelkedési folyamatában.
Ez csak egy pici bepillantás abba, hogyan élünk a Teloson és azt gondolhatjátok, hogy ez utópia.


Az igazság viszont az, hogy mélyen a szívében minden ember egy ilyen jellegű életre vágyik.


Vannak, akik már eléggé elvesztették a kapcsolatukat a szívük terével, mások pedig jobban kapcsolódnak a szívükhöz.


Azon emberek száma, akik kapcsolatban állnak a szívükkel és egy megvilágosodott életet élnek elért egy kritikus tömeget és a Földön most alapvető változások zajlanak.


Arra hívunk meg benneteket, hogy erősen kitartsatok az Új Földdel kapcsolatos jövő képetekkel kapcsolatosan, mivel napjaitok minden egyes pillanatában ebbe léptek be.


Örülünk annak, ahogyan győztök a Fényben.


Üdvözlünk benneteket itthon.


Mind rengeteg szeretetet küldünk nektek…


Benneteket angyalok hordoznak a szárnyaikon, hogy elhozzátok az Új Földet.


Tudjatok róla a szíveteken belül, hogy mindig angyalok, emelkedett mesterek, vezetők, galaktikus fény családok vesznek körül és igen, a telosi családotok és barátaitok is mindig itt leszünk.


Kedveseim veletek járunk ezen az úton és mérhetetlenül szeretünk benneteket – mindig
Én Adam testvéretek vagyok Telosról

 

 

From Adama of Telos via Asara Adams
Adama of Telos:
"Greetings, Beloved Ones.