Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

VEDD VISSZA AZ ERŐDET, SZABAD VAGY!

2022-09-04

Melkízedek üzenete

000000000 teremtő isten egység.jpg

 

VEDD VISSZA AZ ERŐDET

 

Melkízedek üzenete

 

Melkízedek vagyok. Azért érkeztem, hogy veletek legyek ebben a különleges időben, amelyben most vagytok, mivel most minden megváltozik. Minden változóban van.

 

Mert te valóban elmozdulsz a régi utakról, a régi paradigmáktól, a régi illúziókból a harmadik dimenzióból. Távolodsz mindettől és teljesen a negyedik dimenzió felső oktávjába, az ötödik dimenzióba vezető fényhídra lépsz.

 

És igen időnként, az ötödik dimenzió magasabb rezgéseiben találod magad, szabadon mozogva előre és hátra , ahogy akarod, nem pedig úgy, ahogy irányítanak. Mert ha nem hagyod, többé nem irányítanak téged.

 

Még az egód sem tud irányítani téged, ha nem engeded meg neki. Mert az egód csak a múltból irányít. A múltbeli programozásból az illúzióhoz tartva. Mert ez minden, amit az egód tud, ezt a programozott illúziót ismeri.  Nem ismeri azokat a magasabb rezgéseket, amelyekbe költözöl. És ahogy belépsz ezekbe a magasabb rezgésekbe, időnként megpróbál visszatartani vagy visszahúzni. Ugyanúgy mint ahogyan a sötétség erői  az összeesküvés program által megpróbálják visszatartani az emberek felemelkedését és minden élet felemelkedését ezen a bolygón. Nem tehetik meg. Az egód sem tarthat vissza, ha nem engeded meg neki.

 

Tehát vedd át az irányítást. Vedd vissza a saját erőd, az Isteni-erőt, amely most szabadon mozog rajtad keresztül. Érezd, ahogy áthalad a tested minden részén, tested minden sejtjén keresztül, ahogy a sejtszerkezeted valóban átalakul szénalapú bázisból kristályos anyaggá. Ezért vonzódsz egyre jobban a kristályokhoz. És a kristályok egyre jobban vonzódnak hozzátok és egyre jobban  fognak is, ahogy tovább haladtok ezen az általatok létrehozott új idővonalon.

 

Most létrehozol egy új idővonalat magadnak és mindazoknak, akik kapcsolatban állnak veled, az összes Fény-munkaközösségednek, akik közösen létrehozzák ezt az új idővonalat.

 

És igen, elválsz a régi idővonaltól, attól amelyikben a sötétség erői megpróbáltak visszatartani. Mert tudják, hogy veszítettek. Elveszítettek téged. Elvesztették a magasabb rezgéseket, amelyekben vagytok. Nem lehetnek ezekben a magasabb rezgésekben általatok többé, nem uralhatják és tudják, hogy többé nem tarthatnak meg. Már nem tudnak hatni rád, örökre elveszítettek. Tehát valójában szabad vagy.

 

Most csak azokat próbálják megtartani, akik még nem  léptek be a magasabb rezgésekbe, és nincsenek  tudatában a felső valóságnak. Ők  azok, akikhez ragaszkodnak. Akik szabadon átadták magukat annak a mozgalomnak, amelyet az úgynevezett világjárvány során hoztak létre: ragaszkodnak hozzájuk. Ezek azok, amelyeket továbbra is ellenőrizni próbálnak.

 

De tudják, hogy elvesztették az uralmat felettetek. Felettetek, akik kreatívak és megteremtitek ezt az új magasabb birodalmat, ezt az új aranykorszakot.

 

Nem tudnak megtartani téged, mert visszanyerted hatalmadat és te ragaszkodsz ehhez az erőhöz. És bármikor, amikor érzitek ezt az erőt magatokban, felemelkedhettek a magasabb rezgésekbe, és abban az ötödik dimenziós valóságban lehettek. És minden alkalommal, amikor ebben az ötödik dimenziós megnyilvánulásban találod magad, egyre közelebb kerülsz a saját személyes és kollektív felemelkedésedhez itt ezen a bolygón. Szóval ezt tudd.

 

Minden alkalommal, amikor megemeled a rezgéseidet, egyre közelebb kerülsz a felemelkedéshez. Tehát folytasd ezt. Folytasd, továbbra is emeld a rezgéseidet minden lehetőséged szerint. Légy tudatában mindannak, ami történik, igen, de ne ragadj bele, ne figyelj rá. Mert többé nem a te valóságod, nem tud megtartani téged, hacsak nem engeded meg neki, hogy hasson rád vagy megragadjon.

 

Legyetek szabadok, barátaim, testvéreim, legyetek szabadok.

 

Légy szabad a magasabb energiákban, az új magasabb energiákban. Érezd ezt az energiát magad körül minden pillanatban, amikor tudatában vagy. És ha ezt megteszed, ezek az energiák tovább emelnek majd téged, addig a pontig, amíg úgy fogod érezni, mintha felemelkednél a bolygóról, mégis a fizikai testedben maradsz.

 

Melkisédek vagyok és most távozom, hagylak benneteket hogy továbbra is magatokhoz vegyétek, lehorgonyozzátok ezeket a magasabb rezgéseken minden lehetőségetek szerint, ami csak van. Engedd el a régit, és  fogadd el az újat.

 

 

Melkisédek

 

 

 

Közvetítette: James McConnell

Fordította: Aysha