Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

VILÁGOTOK ÁTALAKÍTÁSA

2023-03-15

Nem kerülhetitek el a bolygótok megtisztulását

föld gaia.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

VILÁGOTOK FELEMELÉSE ÉS ÁTALAKÍTÁSA

 

A következő években nem kerülhetitek el a bolygótok spirituális megtisztulását vagy azokat a nehéz változásokat, amivel intézményeitek, kulturális feltevéseitek, gazdaságaitok szembe kerülnek. Mindezek homokra épültek és a jövő szelei már itt fújnak körülöttetek.

 

Közlendőnket két területre osztanánk: felemelkedés és átalakítás. Mikor az újrateremtés kaotikus fázisa kezdődik - az a fázis, amiben most vagytok, minden struktúra szóba jöhet. A kiszámítható, elvárható dolgok teljesen máshogy alakulhatnak. Több, különböző erő munkálkodik ebben a szakaszban, erről szeretnénk beszélni Nektek.

 

Ennek a kaotikus fázisnak egy része egyszerűen a tudat egyik dimenzióból a másikba való emelkedésének az eredménye. Ahogy a Föld és az emberiség a 4. dimenzionális tudatról átvált 5. dimenzionális tudatra - amely kívül esik az idő és a tér korlátain - a régi és az új világ között van egy feszültség. Most pontosan ennek a közepén jártok.

 

Amint spirituális megértése során egyre több ember nagy léptekben megtapasztalja a paradigmaváltást, a régi világot egyre jobban aláássák.

 

Ugyanakkor az új világ kulturális, politikai és gazdasági nézetei még nem bontakoztak ki, így olyan helyzetben találjátok magatokat, ahol a régi nézetek már nem működnek, de az újak még nem fejeződnek ki teljesen. Ez az egyik oka azoknak a nehézségeknek, amiket a dimenzióváltás során tapasztaltok.

 

De van itt még egy alattomos elemi tényező, ami szintén szerepet játszik. Vannak olyan érdekcsoportok, akik azt kívánják, hogy az uralom és irányítás régi világa folytatódjon, és ehhez minden rendelkezésükre álló eszközt fel is használnak.

 

Ez a fajta irányítás, amiről beszélünk, annyira átható és annyira része a társadalmatok szövetének, hogy gyakran át is siklotok felette - és pontosan ez az, amit azok, akik kontroll alatt tartanak benneteket, el szeretnének érni. Konkrétan nem lehet megnevezni egy embert vagy egy csoportot, akik ezért felelősek. Ezek a dolgok nagyon sokrétűek, és sok irányból és forrásból származnak. Olyan forrásokból, amikre lehet, hogy soha nem is gyanakodnátok - beleértve vallási, politikai és gazdasági intézményeiteket. De a kísérletek, hogy irányítsanak Benneteket, nem érnek itt véget. Világotok manipulatív elemei közül sok interdimenzionális és intergalaktikus beavatkozásból származik.

 

De elmondhatjuk, hogy - forrásaikra való tekintet nélkül - meg vannak számlálva azoknak a napjai, akik önző céljaik szerint akarnak irányítani Benneteket és a végzeteteket.

 

A 4. dimenziós tudatról az 5. dimenziós tudatra emelkedést éppúgy nem lehet megállítani, ahogyan egy új nap hajnalának az eljövetelét sem. A Földeteken lévő tudatnak és magának a Föld bolygónak az evolúciója egy dinamikus emelkedés közepén tart és Ti ennek létfontosságú részei vagytok.

 

A két párhuzamos esemény, mind a dimenzionális emelkedés jellemzőinek erősödése, mind az ellenőrzés és manipuláció bolygószintű növekedése - az ötödik dimenziós valóság "előcsarnokába" való emelkedés és az emberi szellem irányítására vonatkozó, egész világot behálózó kísérletek szélesedése - elindít egy virtuális és valós harcot. Valójában a harc az emberi lelkekért már elkezdődött.

 

Nem sok minden van, amivel egyetlen személyként hatni tudtok az emberiség együttes sorsára.

 

De ha kiléptek a kollektív elme ellenőrzése és manipulációja alól, meglesz a lehetőségetek, hogy különböző módokon hathassatok a saját életetekre.

 

Ahhoz, hogy ezt megtehessétek, meg kell találnotok a módját, hogy felülemelkedjetek saját korlátaitokon: ez alatt azokat a tudatbeli, gondolkodásbeli korlátaitokat értjük, melyeket intézményeitek, kormányaitok vagy vallásaitok állítottak fel számotokra. Meg kell, hogy találjátok a módját annak, hogy felül tudjatok emelkedni a félelem és a terror azon üzenetein, melyeket a jövőben előttetek álló események hordoznak magukban, s amik a háttérben láthatatlanul meghúzódó erők tevékenységének következményei.

 

Ha túl akarjátok élni ezt az időszakot, felül kell emelkednetek azokon a dolgokon, amik körülöttetek látszólag történnek. Meg kell találnotok saját lelketek középpontját.

 

Erre azonban nem létezik varázslat. Mindegyikőtöknek más az ösvénye, melyen haladva eljuthattok saját tudatotok nyugalmi középpontjába, ahol felfedezhetitek saját isteniségeteket és ahonnan könnyebben lekapcsolódhattok azokról az eseményekről, amelyek kibontakoznak körülöttetek. Meg fogtok tanulni felülemelkedni a világ dolgain.

 

Egyik nagy spirituális tanítótok mondta egyszer: "Légy a világban, de ne légy a világé." Ez egy nagyon jó tanács azokra az időkre, amik előttetek állnak.

 

De nem elég csupán csak leválnotok és felülemelkednetek a világon. Át is kell alakítanotok. S itt most nem az egész világra gondolunk, hiszen az meghaladná a képességeiteket. Arra a világra gondolunk, ami körül vesz Benneteket: közösségeitekre, a baráti társaságotokra, szeretteitekre és a földre, amin a talpatokkal álltok. Erről a világról beszélünk, és ez az, amit úgy kell majd megtennetek, hogy közben a körülöttetek lévő szélesebb világ látszólag összeomlik és szétesik.Mindez egy magasabb szintű spirituális megértést igényel majd Tőletek.

 

Nem mondhatjuk, hogy ez könnyű – vagy, hogy könnyű lesz - de azt igen, hogy ahhoz, hogy átjussatok a tű fokán, feltétlen szükségszerű, hogy átalakítsátok a világotokat, és hogy felülemelkedjetek rajta.

 

Amikor elbátortalanodsz majd a világ helyzetét látva, azt tanácsoljuk, emelkedj felül saját vágyaidon, az elszigeteltségre irányuló manipulációkon, emelkedj felül a csoporttudaton. Ez bonyolult feladat lesz, hiszen Nektek akkor is meg kell majd találnotok az utat szívetek öröméhez, amikor körülöttetek mindenhol szenvedést láttok. Lesznek olyan időszakok a következő évek folyamán, amikor a lelkileg érzékeny személyek vágyat éreznek majd arra, hogy feladják. Ilyenkor új inspirációra, ihletre lesz majd szükségetek. Hogy ezt hogyan teszitek, az tőletek függ, de van néhány javaslatunk erre vonatkozóan.

 

Fordítsátok el a figyelmeteket Magatokról és a problémáitokról a Titeket körülvevő világra: a talpatok alatt lévő földre, a közösségeitekre, a barátaitokra, az idegenekre, akik körülöttetek élnek, a szeretteitekre. Fedezzétek fel, hogy mit tehettek azért, hogy a körülöttetek lévő világot szebbé, jobbá tegyétek. Ezek nagyon egyszerű dolgokat jelentenek. Lehet ez egy mosoly, egy megnyugtató szó, az előttetek kanyarodni akaró autó udvarias elengedése. Adhatsz enni az éhezőnek, elzárhatod a televíziódat, amivel kontrollálják az elmédet, és játszhatsz helyette a gyermekeiddel, az állataiddal. Ültethetsz egy fát. Végtelen sok lehetőségetek van arra, hogy hassatok a Benneteket körül vevő világra, hogy újra kapcsolódjatok a helyi közösségeitekhez még akkor is, ha közben bizonyos erők épp annak lerombolásán fáradoznak.

 

Értsétek meg, hogy hatalmatok pont az egyszerűségben rejlik, ezért van az, hogy üzeneteinkben mi is egyszerű alapdolgokra tanítunk Benneteket.

 

Biztatunk Benneteket arra, hogy éljetek tudatosan a hála, a szereret és elismerés érzésében, mivel azok a finom harmonikus felhangok, amit ezek az érzések létre hoznak, akkor is felemelnek majd Benneteket, amikor világotok épp egy leszálló spirálban lesz.

 

Ragadjátok meg, élvezzétek életetek minden pillanatát akkor is, ha kultúrátok és gazdaságotok épp válságon megy keresztül. Találjátok meg a békéteket önmagatokon belül és emelkedjetek felül a dolgokon, bármi is történjen. 

 

Bátorítunk és biztatunk Benneteket arra, hogy lépjetek túl a világon és lépjetek be egy magasabb fokú tudatosságba. Egy új, végtelen lehetőségekkel teli univerzum vár Benneteket.

 

 

Hathorok

 

VILÁGOTOK FELEMELÉSE ÉS ÁTALAKÍTÁSA-részlet

Tom Kenyon által közvetítve