Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

VISSZATÉRNI ISTENHEZ

2024-04-27

A szenvedés legfőbb oka, ISTEN hiánya.

Isten Forrás.jpg

 

VISSZATÉRNI ISTENHEZ

 

Arkangyalok üzenete:

 

Istennel lélegzetről lélegzetre

 

A szenvedés mindig az ISTENTŐL való távolságod miatt keletkezik. A MINDEN ÉLET Eredeti FORRÁSA nem tudja kinyilatkoztatni magát számodra, ha kevés jelentőséget tulajdonítasz neki az életedben. Amíg ISTEN nem kap állandó helyet az életedben, addig az Ő munkája észrevétlen marad a világban és az életedben.

 

Így elszakítva élsz ettől az érzékeléstől, és kiszolgáltatottnak érzed magad a Földön. Az életért és a túlélésért folytatott kemény küzdelem elkerülhetetlennek tűnik, és ezért ennek megfelelően rendezed be az életedet.

 

De az ember földi évei rövidek. Hamarosan visszatérsz a fénybe.

 

Amikor megérkezel mennyei otthonodba, tudatára ébredsz annak, hogy minden mindennel összefügg, és hogy miért élted meg ezt az Istentől való elszakadást.

 

Megmutatják neked, hogy milyen szerepet játszottál, és miért kaptál egy bizonyos sorsot. Az előző élet szenvedése és fájdalma meggyógyul. Fokozatosan újra felmerül benned az igény, hogy visszatérj a Földre, hogy leleplezd az ISTENTŐL való elszakadást ezen a létsíkon, mint illúziót.

 

Addig a pontig az élet követi az életet, mert azért inkarnálódtok, hogy a földi körülmények között legyőzzétek az ISTENTŐL való elszakadást. Ez az egyetlen oka földi életeteknek, ezért születtetek meg ismételten, és ez minden emberi élet értelme.

 

ISTEN többé nem idegen!

 

Ma a tudás és a tudatlanság közötti fátyol kezd áttetszővé válni. A sűrű ködök eloszlanak és a fény minden szinten áttör.

 

Ma kedvezőek a feltételek ahhoz, hogy átlássátok ezt a játékot, és tisztán lássátok a szerepeteket a játékban. Így léphet életetek színpadára ISTEN, mert ISTEN ma már nem idegen!

 

Sokan félnek az igazságtól, vagy azt hiszik, hogy méltatlanok arra, hogy találkozzanak ISTENNEL, és vannak, akik úgy gondolják, hogy ISTENNEK nem sok köze van a gyakorlati élethez.

 

A földi dolgokat magadnak kell szabályoznod, mert az élet mások körülményeinek és a saját döntéseid függvénye. Ez azonban csak féligazság, kimarad a legfontosabb dolog - ISTEN.

 

Miért van az, hogy az emberek csak a szükség idején kiáltanak ISTEN-hez, és amint a szükség látszólag leküzdöttnek tűnik, elfelejtik Őt? Ennek a viselkedésnek a megkérdőjelezése azt jelenti, hogy a helyes irányba mozdulsz el - ISTEN felé.

 

A szenvedés legfőbb oka az, hogy az ember életében nincs jelen ISTEN.

 

Arról van szó, hogy a mindennapi életben is legyen melletted ISTEN. Lélegzetről lélegzetre együtt lenni ISTENNEL - ez a sikeres élet kulcsa. Az egyetlen kötelék, ami megmarad

 

Egy ilyen élet után már nem emberként térsz vissza erre a Földre, hanem bölcs emberként, aki hagyja, hogy az emberek osztozzanak ebben a tudásban. Akkor te leszel a fényes fény a hegyen és a stabil horgony a kor emberei számára.

 

Most menj, szeretett ember, és kapcsolódj ISTENNEL.

 

Ez az egyetlen olyan kötelék, amely évezredekről évezredekre és az univerzumokon átívelően is fennmarad.

 

Minden változik, sok mindent át kell alakítani, és néhány dolgot el kell engedni. Azonban az egyetlen kötelék, amit el kell mélyítened, meg kell erősítened és soha nem szabad feladnod, az az ISTENNEL való kapcsolatod. Az ISTEN iránti szeretet ebből a közelségből nő, és csak ez teszi lehetővé lelked kivirágzását.

 

Ez a nagy játék, és ha nem veszel részt benne, az azt jelenti, hogy felismerted önmagad és megtaláltad ISTENT.

 

ISTEN rohan feléd a megismerésnek ezen az útján.

 

AZ ARKANGYALOK

 

 

 

Közvetítette: Jahn J Kassl

Forrás