Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Vivamus

2018-10-26

Spirituális csatorna
Hogyan kommunikálhatunk felsőbb intelligenciákkal
BARBARA BURNS

 

 Vivamus1.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

Ez a mű azok számára készült, akik elkötelezték  magukat a közvetítés mellett, vagy legalábbis fontolgatják, hogy így tegyenek annak érdekében, hogy segítsenek magukon és a Földön egyaránt. Remélem,  hogy a könyvben szereplő gyakorlatok és magyarázatok hozzájárulnak ahhoz, hogy nagyobb erőre, tisztaságra és örömre tegyetek szert, amint tovalépkedtek a  szolgálat előttetek kígyózó ösvényén.
Azt is el kell mondanom, hogy úgy vélem, az Isteni Terv keretein belül létező minden szolgálat lényegében az Énnek nyújtott szolgálattal kezdődik. Biztos  vagyok benne, hogy ha körbepillantotok világotokban, rengeteg olyan dolog tárul a szemetek elé, melyek láttán mély vágy ébred bennetek arra, hogy  megváltoztassátok vagy meggyógyítsátok őket. Ezek  némelyike, mint annak ti is tudatában vagytok, nem  egészen vagy épp egyáltalán nem tartozik a ti hatalmatok vagy felelősségetek körébe. Ez azonban nem  jelenti azt, hogy ti magatok is nem járulhattok hozzá  a Föld sebeinek begyógyításához.
Arra ösztönözlek benneteket, hogy figyelmetekkel, tudásotokkal és odaadásotokkal forduljatok afelé,  aminek a gyógyítására valóban képesek vagytok vagyis az Én felé. Nézzetek magatokba, és változtassatok azon, ami változtatást kíván. Ha így cselekszetek, biztos vagyok benne, hogy hamarosan átformálódni látjátok a világot magatok körül.
Hogy érthetőbb legyen, ezt a folyamatot talán az  egészséges sejtek működéséhez hasonlíthatnám, melyek a beteg, szenvedő testben a gyógyulás útját választják. Végül hatást gyakorolnak a környező sejtekre, ám ezt nem olyan módon teszik, hogy változást  erőszakolnak rájuk, hanem inkább ragályos életörömüket és egészségüket sugározzák át.
Könyvünket eme odaadó gyógyító sejteknek  vagy emberi lényeknek ajánlom.

Szeretettel, Fényességgel:   Vivamus

KÖNYV ITT