Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Zadkiel Arkangyal tanítása

2020-11-02

A lelki kifejezés ereje

zadkiel arkangyal.jpg

Kép forrása: pinterest.com

Zadkiel Arkangyal tanítása

 

A lelki kifejezésetek ereje

 

Kedveseim, az önkifejezés a modern élet egy nagyon vágyott tulajdonsága. Oly sok minden függ azon képességetektől, hogy milyen jól kommunikáltok, hogy hatalmas önsegítésről szóló iparágak nőttek ki ezen szükséglet kapcsán.


Amikor az emberek nem képesek arra, hogy kimondják az igazságaikat, akkor ez fájdalmat és önbecsülés hiányt okozhat.

 

Gyakran segítségre van szükségük ahhoz, hogy megfogalmazzák a gondolataikat és kitisztítsák a blokkjaikat a torok csakrában, amelyek elvágják azon képességüket, hogy beszéljenek.


De mi a helyzet azzal a képességgel, hogy kifejezzétek a lelketek gondolatait és mindazon adottságokat, amelyek visszatartanak benneteket attól, hogy ezt kifejezzétek. Ez válik a vezető vagy fő kérdéssé azok számára, akik önmaguk egy mélyebb aspektusát szeretnék megtapasztalni. Az a vágy, hogy kifejezzük a lelkünk adottságait és, hogy jelentőségteljesebb módokon osszuk meg önmagunkat nagy hajtóerőként szolgálhat egy ébredőben lévő ember számára, aki kész arra, hogy kifejezze önmagát a világban. A lelketek ezen földi tapasztalás céljából érkezett ide, konkrétan ebben az időpontban, amikor tömeges ébredés és változás zajlik a bolygón. Vannak megtanulandó leckék és sokfajta készségetek vár arra az időre, helyre és fejlődésre, ami ahhoz kell, hogy létre jöjjön a szükséges spirituális kapcsolat.


Spirituális kapcsolat azt jelenti, hogy minden nap időt szántok arra, hogy ráhangolódjatok a szívetekre és meghívjátok az összhangot önmagatok leg istenibb aspektusába.


A lélek kifejezésnek arra is szüksége van, hogy érezze a Föld leföldelt, tápláló jelenlétét. Ahhoz, hogy eléggé biztonságban érezze önmagát, hogy felszabadítsa azon csatornákat, amelyeket a félelem blokkol. A torok csakra egy fontos eszköz a kreativitás kifejezéséhez. Oly nagy a szükséglet a világban, hogy nőjön annak a rezgési frekvenciája, hogy ehhez a torok csakra szükséges, hogy megnyíljon a szívetek kibővülő mezejébe és ezáltal szárnyakat adjon az önkifejezéseteknek.


Amikor azok a szavak, amelyeket kimondotok emelik a saját frekvenciátokat a lélek kifejezés felerősített jelenlétébe, akkor biztosak lehettek abban, hogy ezek az emberiség legmagasabb szintű java érdekében is dolgoznak.


Az, hogy az erő kifejezéseit használjátok egy fontos eszközzé válik a lelketek szavának kifejezése során. A magas frekvenciájú szavak ereje folyamatosan nőtt 2012 óta. Gyakran jelenik meg a hála, a szépség és a jólét tisztán pozitív kifejezése. Minden egyes szó olyan módon rezeg, ami nem csak megemeli a frekvenciátokat, hanem a Fényt is stimulálja testetek minden egyes sejtjében. Íly módon a kibővülő fény sugárzó mezeivé váltok, a kifejezésetek frekvenciájának felhasználása által.


A hangotoknak meg van az a képessége, hogy felemeljen másokat és kiterjessze az együttérzést a világban.

 

Az ima, az odaadás és az elkötelezettség a lelketek iránt, ezek azok az erők, amelyek aktiválják a lelketek önkifejezését. Az, hogy elhivatottak vagytok azon isteniség iránt, amely működik e folyamat során bennetek fölemeli a rezgésszinteteket és lehetővé teszi számotokra, hogy közvetlen kapcsolatba lépjetek a magasabb szintű énetekkel. Ez a bennetek lévő isteni jelenlét az, amit a lelketek hangja ki szeretne fejezni.

 

Amint felhasználjátok ezen rendkívüli isteni esszencia erejét önmagatokban, a lelketek adottságai és küldetése a torok csakráitokon keresztül fejeződik ki.


Minden egyes mantra, amit mondotok stimulálhatja a torok csakra szirmait. Minden egyes olyan megerősítés, mely konkrétan az erő szavait használja még több erőt és az isteniséggel való kötődést horgonyoz le számotokra. Mindaz a szeretet és tisztelet, amit felkínáltok a Föld számára a lelketek adottságainak új kifejezésének alapjává válik a világban.


Amikor minden egyes szót, amit mondotok a bolygó aktív szeretet erejének szántok, akkor egy csatornává váltok, amely elősegíti azt, hogy egy új élet szülessen meg minden egyes lélek szívében.

 

Ilyenkor inspirációt kaptok a spirituális gyakorlatotokból arra, hogy kinyíljatok és kibővítsétek a torok csakrátokat annak érdekében, hogy mindaz, ami ti vagytok egy ajándék lehessen a világ számára.


Rátok szükség van! Tegyétek lehetővé, hogy a hangotok inspirált legyen azért, hogy minden szívet felemelhessenek a szeretetről szóló szavaitok.

 


És ez így van!

 

 

Santha Gabriel Zadkiel Arkangyal nevében