Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A SUGÁRZÓ ISTENI SZERETET

2022-04-04

Zadkiel arkangyal tanítása 

ang ART BY JANE DELAFORD TAYLOR 1.jpg

Kép forrása: ART BY JANE DELAFORD TAYLOR

 

A SUGÁRZÓ ISTENI SZERETET

 

Zadkiel arkangyal

 

Üdvözlet Kedveseim,

MI Zadkiel és Ametiszt arkangyalok VAGYUNK, és szeretettel köszöntünk benneteket. Ma az Isteni Szeretet sugárzásról szeretnénk beszélni nektek.

 

Az isteni szeretet egy frekvencia, amely a Teremtőtől származik, minden más rezgésszintet felülmúl, mindent magába foglal és minden dimenziót áthat. Magában foglalja a legmagasabb jót minden lény és az egész teremtés számára.

 

Az isteni szeretet egy frekvencia, amely mindenki számára elérhető, aki ezt a rezgésszintet kívánja hordozni.

 

Ha ráhangolódsz erre a frekvenciára, magasabb szintre emelkedsz, és még nagyobb szolgálatot tehetsz a legmagasabb jó érdekében.

Az isteni szeretet kisugárzása nagyon előnyös az emberiség és az egész teremtés számára.

Sok magasabb szintű tulajdonságot tartalmaz, mint például az együttérzés és a kedvesség, és magában foglalja az Egységet.

 

Az együttérzés azt jelenti, hogy szívből megértjük a másik embert és a legjobbat kívánjuk neki, még akkor is, ha nem értünk egyet a tetteivel. Szív szinten kapcsolatba lépünk másokkal az isteni szikrájukon keresztül.

 

A kedvesség a gondolataid, a szavaid és a tetteid része. Mosolyogva és kellemes szavakkal üdvözölsz valakit, a megértés hídjának építésének részeként és isteni Szeretetet sugárzol.

 

Amikor az isteni szeretetet érzed a szíved központjában az minden lényhez eljut és elősegíti az egység állapotát. Ekkor felismeritek, hogy az egész Teremtés az Egy része.

 

Ezért az isteni szeretet kisugárzásának folyamata, ennek az együttérzésnek és szeretetnek az önmagad iránti érzett érzéssel kezdődik. Ahogy önmagaddal bánsz, úgy bánsz másokkal. Ha úgy bánsz másokkal, ahogy magaddal tennéd. Csak önmagadon keresztül léphetsz szerető kapcsolatba Istennel és másokkal. Így megérzed az Egységet a Teremtővel, az egész emberiséggel és a Teremtéssel. Minél nagyobb az együttérzés önmagad iránt, annál inkább megoszthatod ezt másokkal.

 

Az önmagad iránti könyörületesség és az isteni szeretet sugárzásának része az energiamező megtisztítása.

 

Érdemes lehet megbocsátani magadnak minden olyan alkalomért, amikor úgy érezted, hogy kevésbé voltál pozitív. Megfigyelőként áttekinteni a helyzetet, tudatába kerülni az okoknak, levonni a tanulságokat és tudatosítani, hogy hogyan változtathatsz a helyzeten.

 

Az Ibolya Lánggal körbeveheted az energiameződet és gyönyörű, csillogó fehér Fénnyé alakíthatod át.

 

Most pedig hagyd, hogy figyelmed a szívközpontodon és az isteni szikrádon nyugodjon, amely összeköt mindennel, ami Létezik, így megérezheted az isteni szeretetet, amikor rá összpontosítasz. Minél tovább folytatod ezt a fókuszt, annál erősebb lesz az Isteni Szeretet kapcsolata. Át fog áramlani minden részeden és tudni fogod, hogy az isteni fény és szeretet lénye vagy.

 

Most az Isteni Fényedet sugározod Lényed minden részéből. Minél tovább koncentrálsz rá, annál erősebb és ragyogóbb lesz. Az Isteni Szeretet sugárzik minden részedből.

Amikor ez megtörténik, valószínűleg vágyni fogsz arra, hogy megoszd ezt az isteni szeretetet az egész emberiséggel és a teremtéssel. Tudatos szándékod lesz arra, hogy ezt minden lény felé kisugározd és az Isteni Szeretetet kiáramoltasd a körülötted lévőkre. Kapcsolatba léphetsz isteni szikrájukkal, és arra invitálhatod őket, hogy megtapasztalhassák az isteni szeretetet és fényt, valamint a teremtés egységét.

 

Így az Isteni Szeretetedet sugárzod ki, bárhol is vagy, és ez áthullámzik az összes dimenzióban.

 

Ezt az isteni szeretetet ajándékaként ajánlhatod fel a mindenség javára, mert az isteni szeretet középpontjában állsz és a szándékod a legmagasabb javára irányul. Az isteni szeretet, fény és béke eszköze vagy.

 

Szeretteim, örülünk, hogy Isteni Szeretetet sugároztok. Veled vagyunk ezen a csodálatos úton.

 

Tudd, hogy nagyon szeretnek.

 

Zadkiel és Ametiszt arkangyalok VAGYUNK,

…és szeretettel veszünk körül.

És így is van.

 

 ibolya láng angyal.jpg

 

**Csatorna: Linda Robinson

https://personalpathwaysoflight-com

Fordította: Aysha