Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ANGYALFORRÁS KÖZPONT

2023-03-01

KÉPGALÉRIA

fénytemplom 2 másolata.jpg

 

Örömmel szeretnénk bemutatni az Angyalforrás Központot, amely Budapesten a II. kerületben a Margit Körúton megnyitotta kapuit.

 

Fogadószoba:

 

Fogadószobánk az otthon melegét és a természet megújító energiáit idézi meg a vendégeink számára, melyben méz-arany színű finoman mintázott kényelmes plüsskárpit borítású kanapé és fotelek kaptak helyet, hozzá illő óarany plüsspárnákkal. A természet hangulatát klasszikus virágmintás, sárga-zöld szőnyeg és élő fák közvetítik. A falakon az égi-angyali világot idéző képek kaptak helyet.

 

ANGYALRORRÁS KÖZPONT 27.jpg

 

ANGYALRORRÁS KÖZPONT 26.jpg

 

ANGYALRORRÁS KÖZPONT 24.jpg

 

ANGYALRORRÁS KÖZPONT 25.jpg

 

Kék szoba:

 

 A kék szoba a távol kelet varázslatos világát idézi meg a megfáradt pihenni és gyógyulni vágyok számára. A padlózatot és a falakat iráni perzsa szőnyegek borítják. A szobában csodálatos színvilágú távol keleti mozaikmintás asztali és fali lámpák kaptak helyet. A kék szobában elhelyeztünk még egy masszázságyat, egy Indiában (Saharampurban) kézzel faragott intarziás kisasztalt és sarokpolcot, valamint egy trópusi fenyőből készítet, rattanszövetes ülőszekrényt, melynek két zárható tároló része és egy fiókja is van. A kék szoba masszázshoz, energetikai kezelésekhez, hangterápiához is kiválóan alkalmas. 

 

ANGYALRORRÁS KÖZPONT 23.jpg

 

ANGYALRORRÁS KÖZPONT 21.jpg

 

ANGYALRORRÁS KÖZPONT 22.jpg

 

ANGYALRORRÁS KÖZPONT 19.jpg

 

ANGYALRORRÁS KÖZPONT 20.jpg

 

Bíbor szoba: 

 

Bíbor szobánkat a kifinomult elegancia és a főúri kényelem jellemzi, azonban a funkcionalitást is nagyon fontosnak tartottuk. Itt minden használati tárgy! A bíbor szobát úgy álmodtuk meg, hogy amint ide belép a segítő vagy a vendég a szoba energiája megemelje annak lelkiségét. A falakon két vászonkép reprodukció kapott helyet, az egyik Michelangelo alkotása, amely Sixtusi-kápolnában található: Ádám teremtése, a másik Leonardo Da Vinci csodás alkotása: Az Angyali üdvözlet.

 

A szobában elhelyeztünk még két csodaszép fiókos éjjeliszekrényt rajta Tiffany lámpát és Zsolnay teáskészletet, amelyből lehet teázni, valamint ovális antik asztalt, neobarokk koronás székeket, szépen faragott barokk háromszemélyes bársony kanapét, fotelt és egy bíbor-arany szövésű padlószőnyeget. A szóba kíválóan alkalmas személyes konzultációkhoz, terápiákhoz, life coach, illetve kiscsoportos foglalkozáshoz is.

 

ANGYALRORRÁS KÖZPONT 15.jpg

 

ANGYALRORRÁS KÖZPONT 18.jpg

 

ANGYALRORRÁS KÖZPONT 17.jpg

 

angyalforrás 333.jpg

 

ANGYALRORRÁS KÖZPONT 12.jpg

 

Arany terem:

 

Az Arany termet letisztult elegancia és lágy légies angyali energiák jellemzik. Alakja gyémánt formájú, nagy ablakos, napfényes terem, melyből két terasz is nyílik szép kilátással a Millenáris Parkra. A terembe beige-arany plüss borítású kényelmes székeket helyeztünk. 40 fő kényelmesen elfér benne, de ez berendezéstől függően változhat. Az Arany terem főhelyére egy méz-barna cserépborítású gázkandallót álmodtuk meg, szimbolizálva az Angyalforrás Központ szívét, ahonnan a szeretet melege betöltheti a teret. A kandalló egyben oltár is, melyen egy arkarkangyal harsonás szobra és Jézus Krisztus a megtestesült szeretet Isten fiú látható, valamint lámpások, mécsesek és füstölő tartó is helyet kaptak. A kandalló fölé egy csodás képet helyeztünk el, amelyen egy női alak az égi világba vezető lépcsősoron felfelé halad egy nyitott mennyei kapu felé. Ez a kép szimbolizálja a személyes utunkat, amelyen lépésről lépésre haladunk, s melynek végén hazatérhetünk a valódi otthonunkba a Fény birodalmába.

A terem kiválóan alkalmas kisebb-nagyobb csoportok fogadására.

 

 ANGYALRORRÁS KÖZPONT 10.jpg

 

ANGYALRORRÁS KÖZPONT 9.jpg

 

ANGYALRORRÁS KÖZPONT 11.jpg

 

ANGYALRORRÁS KÖZPONT 8.jpg

 

ANGYALRORRÁS KÖZPONT 6.jpg

 

Angyalforrás Központ 3.jpg

 

angyalforrás 11.jpg

 

angyalforrás központ 02.jpg

 

ANGYALRORRÁS KÖZPONT 5.jpg

 

Angyalforrás Központ Áldás.jpg

 

Konyha: 

 

ANGYALRORRÁS KÖZPONT 2.jpg

 

Mosdó:

 

ANGYALRORRÁS KÖZPONT 3.jpg

 

ANGYALRORRÁS KÖZPONT 4.jpg

 

Érdeklődés és információ: Magosi Zoltán – Ayon: 06-30-869-3809

e-mail: angyalforras.kozpont@gmail.com

Facebook: ANGYALFORRÁS KÖZPONT - CSOPORT