Ayon programja

2020-06-10

Dobolás és szertartás Nagyboldogasszony - Istenanya Napján!

Isten Anya hegye.jpg

 

Kedves Barátaim és eddig Ismeretlen ismerősök!

Isteni sugallat által vezérelt, szent időpontban elrendelt, SZER-BE hívlak titeket, Nagyboldogasszony - Istenanya Napján!

Ősi hitünk Boldogasszonya már nagyon régen is létezett hitvilágunkban. Ő volt az élet adója és védője, a bőség, a termékenység, az aratás, az állatok és növények, valamint az ember egészségének oltalmazója. Itt, a Kárpát-medencében már kb. 6500 évvel ezelőtt hozzá fohászkodtak eleink, mint azt a tatárlaki leletek egyikén olvasható ősi szöveg megfejtett gondolatai is bizonyítják: „ A minden titkot ismerő dicső Nagyasszony vigyázó két szeme óvjon Napatyánk fényében.”

Eme jeles napon a táltos dobok szakrális ereje által Égi- Rend szerinti szertartást tartunk. Megidézzük a négy szent elem erejét, a négy égtáj arkangyalát, őrzőjét, fényben járó dicső elődeinket és Isten Anya - Isten Atya élő jelenlétét.

A szer-tartás által nekik hálát adva, kérhetjük bőséges áldásukat, támogatásukat, gyógyulásunkat, útmutatásukat és oltalmukat életünk bármely területére. A szertartás csúcspontja a tűz-ugrás lesz, amikor is a tűz megtisztító és felszentelő ereje által átlényegítjük mindazon energiákat és minőségeket, amelyek gátolták, blokkolták, megrekesztették életünket és magunkhoz vesszük az életutunkat, álmaink megvalósulását segítő új energiákat.

Ha megérint a hívásom várlak szeretettel!

Részvételi díj: Felajánlás

Találkozó ideje: 2020. 08.15.- 15.00-tól-15.20-ig


Program vége: Kb: 19.00-19.30

Találkozó helyszíne: Pál-völgyi-barlang terasz - Cím:1025 Budapest, Szépvölgyi út 162.


Parkolás: Pál-völgyi-barlang melletti INGYENES parkoló.

Megközelítés: Bp. Kolosy térről 65-ös autóbusszal a Pál-völgyi-cseppkőbarlang megállóig. Leszállva, a balra lévő kőfejtőbe kell lesétálni. GPS: 47.53284,19.01613

Részvétel feltétele: Jó szívvel és jó szándékkal érkezz! :)

/Gyermek és kutya barát program./

Szertartást vezeti: Magosi Zoltán - Ayon