Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

BESZÁMOLÓK

2023-03-18

Személyes tapasztalatok és vélemények a konzultációkról Ayonnal

világitótorony 1.jpg
 
BESZÁMOLÓK:
 
Személyes tapasztalatok és vélemények a konzultációkról Ayonnal:

Kati, 66 év:
 

"...Ayon előtt nincsenek titkok! Mint egy röntgen, lát bele a lélekbe.
Kati vagyok, 66 éves és örömmel osztom meg azt a pozitív változást az életemben, amit Ayonnak köszönhetek.
7 éve tartó kapcsolatban voltam ami lehúzott, elszívta az életenergiámat, fizikailag látszódott ahogy sorvadok el. Ekkor vezettek az Égiek Ayonhoz segítségért.
Számtalan lélekgyógyásznál, kineziológusnál, családállítónál, utaztatónál, Théta gyógyítónál és még sorolhatnám kinél fordultam meg a 7 év alatt. Brazíliában sem
tudták a szálakat felgöngyölíteni az ottani segítők.
Ayon egy konzultáció alatt felhozta a tudatalattiból a kötődést, sikerült a szálak összefonódását megtalálni, így sikeresen el tudtam engedni, kiiktatni az életemből a lehúzó,
energiaemésztő kapcsolatot. Azóta sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok lelkileg, fizikailag visszanyertem az energiám, újból én vagyok.
Bonuszként, az arcomon a ráncok egyre szebben simulnak ki
 
Hálásan köszönöm a segítséget! "


Andi, 54 év:
 
Ayont egy nagy tudású, és hihetetlenül segítőkész embernek ismertem meg. Különleges jellegzetessége, hogy nagyon rövid idő alatt, pár kérdés feltéve, s ezalatt az egész embert figyelve a probléma gyökeréig hatol, s kedvesen, de szembesít azzal.  Ezután mindig megtalálja a létező legjobb megoldást az adott problémára. Jártam már nála életvezetési, és párkapcsolati problémákkal, ami megoldódott, amikor kiderítettük mindazt, ami a gondokhoz vezetett, s értékes tanácsokat kaptam az életem, a kapcsolataim javítására.
A legnagyobb segítséget édesanyaként kaptam tőle, amikor az élet által megtépázott, bipoláris, pánikbeteg felnőtt gyermekemmel érkeztem hozzá. Ő volt az egyetlen ember, akit a lányom elfogadott segítőjének, beleértve ide orvosokat, pszichológusokat, sőt még a saját szüleit is. S ő volt az, akire hallgatott egyáltalán. A konzultációk során derítettük fel lassan mind az általam, mind a lányom által elkövetett hibákat, s találtunk ki együtt a megoldási stratégiákat. Kaptunk oldásokat, táplálkozási tanácsokat, és még felsorolni is nehéz, mi mindent. Határtalan köszönet és hála Ayonnak, mert a lányom meggyógyult, új munkahelye lett, egy új párkapcsolatban él tőlem 200 kilométerre, boldogan. Két éve ezt még el sem tudtam volna képzelni, ami most már valósággá vált.
 
Tiszta szívből tudom ajánlani Ayont mindazoknak, akik eddig még nem találtak igaz segítőt az életük rendbe tételéhez. Én nagyon örülök, hogy megtaláltam őt.

Norbi, 35 év:
 
A múltban többször is fordultam már segítségért Ayonhoz aki mindig meghallgatott és rávezetett a megoldásra / helyes útra.
Idén márciusban egy mélypontra kerültem aminek a köszönhetően kórházba kellett mennem kiszáradva, félájultan és nem kevés vért veszítve. Az ok bélgyulladás volt. Ami számomra nem volt újdonság mert már 16 éve diagnosztizáltak vele. Fő oka a helytelen étkezés és a stressz. Az én esetemben a stressz volt a kiváltó ok illetve az érzelmek elfojtása.
 
Miután kikerültem a kórházból, nem kevés súlytól megszabadulva (15kg) az otthoni élet nem volt egyszerű. Éreztem a lassú javulást (nagyon lassú), de mikor 10 percig gondolkodom azon, hogy felkeljek e a kanapéról kapaszkodás és ájulás nélkül nem biztos, hogy minden 100%-ig rendben van.
 
Elmentem Ayonhoz személyes konzultációra / energetikai kezelésre. Átbeszélve a dolgokat / életemet, rávilágított olyanokra amiket nekem is észre kellett volna vennem. Vagy legbelül tudtam csak nem törődtem vele.....
 
Példának okáért, hogy mondjam ki a dolgokat amiket gondolok, érzek. Beszéljem meg a dolgokat / problémákat a párommal még, ha nem is tetszik neki, de ne tartsam magamba. Beszéljem meg az évek alatt felgyülemlett sérelmeimet a szüleimmel. Ne rendeljem alá magam másoknak. Törődjek magammal. És azt mindig kiemelte, hogy Szeressem Magam.
 
Az energetikai kezelés adott még egy olyan plusz erőt ami érzésem szerint segített a folyamatok felgyorsításában.
 
Mindezek mellett elkezdtem változtatni az életemen a megbeszéltek tudatában. 2 hónap alatt sikerült visszahíznom az elveszített kilókat. A párommal az életünk harmonikusabb és kiegyensúlyozottabb lett.
 
Kijelenthetem, hogy jó irányba haladok!

Timi, 37 év:
 
Amikor megismertem Ayont, már jóideje járkáltam nőgyógyászhoz, petefészek ciszták miatt. Az orvosom rendes volt, nem akart azonnal műteni, de már évek óta húzódott a helyzet, így kiírta az időpontot. Az állapotom alapján nem sok esélyt látott gyermekvállalásra még a műtét után sem.
A konzultációk során Ayon rávilágított a fizikai tünetek mögött húzódó lelki okokra. Gyerekkoromból hozott nehéz szülői sérelmeket, berögzült mintákat oldott fel, melyek hatalmas súlyként nehezedtek rám. Mind édesanyámmal, mind édesapámmal kapcsolatos fájdalmakat, terheket segített elengednem, melyek belső vívódásokat, feszültséget, párkapcsolati nehézségeket okoztak.
Néhány hónappal később megfogant a kisbabám, aki azóta is egészséges, szépen cseperedik. A műtétre sosem került sor, a ciszták sem jöttek vissza.
Szüleimmel való kapcsolatom is rendeződött, a felmerülő konfliktusokat kezeljük, megoldjuk. Az életem hatalmasat fordult jó irányba. Hálásan köszönök Neked mindent!

Kati 51 éves:
 
Két alkalommal voltam Ayonnál. Első alkalommal, a lelkemmel foglalkozott és rövid időn belül megtalálta a problémáim gyökerét. Ezek után nem csak úgy éreztem, hanem valójában is sikerült megtalálni önmagam illetve a családomban megteremteni egy stabil békés harmóniát, ami azóta is töretlenül tart. Úgy érzem, hogy sok gondtól, tehertől és felesleges negatív energiától tudtam megszabadulni. A második konzultáción Ayon sikeresen megszabadított a mozgólépcső pánikomtól és a tériszonyomtól. Személy szerint Ayonnal történő konzultációim még annál is többet adtak, amire számítottam és lelkem mélyéről tudom ajánlani bárkinek.

Julcsi,  44 év:
 
Kedves Ayon!
 
Köszönöm életem első lélekutazását. Most már értem, hogy miért kötődöm sokkal erősebben egyes rokonaimhoz.
A kezelés során kioldottuk a halálfélelmem, mely hónapok óta kísértett, visszaigazolást kaptam, hogy ez nem valós
alapokon nyugszik, csupán előző életemből áthozott trauma.
Egy alkalom alatt sikerült feltárni a probléma gyökerét, és köszönöm, hogy meggyógyultam.
Kedves Tőled, hogy a kezelés után is érdeklődsz állapotom felől.

Mária, 45 év:
 
Kedves Ayon!
 
Nagyon nehéz szavakba önteni mindazt, amit Tőled kaptam, kapok.... nagyon sokat köszönhetek Neked.
A konzultációk során segítettél megérteni milyen régi események, sérelmek hagytak nyomot bennem és mozgattak tudtomon kívül, mi az, ami megnyirbálta az önbecsülésemet, mi az, ami a boldogságom útjában állt.
Feltártad mindezeknek a gyökerét, és olyan dolgokra világítottál rá, amelyekre magamtól soha nem is gondoltam volna.
Tudod, hogy mi van a tudatalattimban, és felszínre hozod, tudatosítod számomra, így nem tud többé hatni rám.
Előző életes utazásban korábban soha nem volt részem, egy alkalommal ennek során megtudtam gégészeti problémám okát..... kiderült, elmúlt, meggyógyult.
Köszönöm a sok támogatást, megértést, figyelmet, segítséget, melyekből mindig azt kapom, amire a legnagyobb szükségem van.

Ákos, 30 év:
 
Ayont régebb óta ismerem, viszont most először voltam nála személyes konzultáción. Kissé elveszetten érkeztem a saját gondolataim között. Ő viszont nagyon jó érzékkel, finoman vezetve, egy "laza" beszélgetés keretében segített nekem megfogalmazni a kérdéseimet és válaszaimat, rendet rakni a fejemben. Segített abban hogy külső szemmel, más szögből tekintsek önmagamra, problémáimra. Teljes figyelemmel rám hangolódott, és azt a segítséget adta, amire abban a pillanatban szükségem volt. Boldogan, fülig érő szájjal és önbizalommal telve jöttem el tőle. Köszönöm!

Liliána, 16 év:
 
Komoly pánikrohamokkal, vihar fóbiával küzdöttem, majd elmentem egy alkalomra és a vihar fóbiám teljesen elmúlt. Nagyon hálás vagyok mindenért, és nagyon sok mindent köszönhetek.

Laci, 51 év:
 
Már az első találkozáskor tudtam, hogy jó helyen vagyok!
 
Hálás szívvel gondolok az elmúlt időkre, minden tanításra és segítségre, amit Tőle kaptam. Teljesen új világ tárult fel előttem Sokkal mélyebben megismertem magam. Az általa nyújtott segítség és vezetés által megszabadultam az asztmámtól, lelki és fizikai terheimtől, súlyproblémámtól. Megváltozott kapcsolatom önmagammal, párommal és környezetemmel.
 
Ráébresztett mennyi jó tulajdonságom van, hogy ezekre fókuszáljak és ne a hibáimra. Teljesen megváltozott az életem, a korábbi állandó keresés, szomorúság, boldogtalanság lassan eltűnik életemből.
 
Ayon tiszta, szívből jövő látásával lát téged, látja problémád gyökerét, s ha Te is kész vagy, s teszel magadért, számíthatsz feltétel nélküli szeretete segítségére.  Teszi mindezt sebészi pontossággal, azért, hogy Te, Fény Gyermeke, jobban és jobbá légy! Teszi önzetlenül, Tiszta Szívből! Érted!
 
Ha sok helyen megfordultál, sok módszert megpróbáltál, hogy meggyógyulj, hogy életed megváltozzon, ha nem kaptál igazi segítséget, ha sokat csalódtál  Adj magadnak még egy esély!
 
Én szívből  ajánlom Mindenkinek!
 
 000134sorelválasztó.gif
 
Ha úgy érzi elakadt életútján vagy segítségre, támogatásra, megerősítésre van szüksége, akkor hívjon bizalommal.
 
Várom szeretettel!
 
Helyszín: Budapest, II. kerület Margit körút - Angyalforrás Központ

MAGOSI ZOLTÁN - AYON - TISZTÁNLÁTÓ
 
Telefonszám: 06-30-869-3809
 
 
 ayon terápia 2.jpg